GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Lig şampiyonluğu çok önemlidir. Yani '3 defa olduk, artık neyle tatmin olacağız' gibi sözler bana çok saçma geliyor. Şampiyonluk ve başarı her zaman önemlidir. Avrupa şampiyonluğunu ben de isterim ama lafla olacak şey değil. Ayağımızı yere sağlam basmalıyız."

Fatih Terim: "Lig şampiyonluğu çok önemlidir. Yani '3 defa olduk, artık neyle tatmin olacağız' gibi sözler bana çok saçma geliyor. Şampiyonluk ve başarı her zaman önemlidir. Avrupa şampiyonluğunu ben de isterim ama lafla olacak şey değil. Ayağımızı yere sağlam basmalıyız."
Lig şampiyonluğu çok önemlidir avrupa da çok önemlidir. Birini öne çıkarıp diğerini değersiz göstermek doğru değil

Dünyada hiçbir takım için lig şampiyonluğu önemsiz değil zaten. Dünyada hiçbir taraftardan da lig şampiyonluğu önemsiz aslolan avrupa dediğiniz duyamazsınız, bu forumda çıktı böyleleri.

"Yetmez bize bir kupa hedef artık Avrupa" pankartı ise lig şampiyonluğunu önemsizleştirmek için değil, Galatasaray'ın avrupaya entegre olabilmesi için, cesaretlendirmek için, vizyon için açılmış bir pankarttır zamanında.

Gel gelelim Avrupa birliğine girmeye çalıştığımız dönemlerdi. Bununla ilgili detaylı bi mesaj atmıştım, kısaca artık aynı ülke ve aynı sosyolojik yapıda değiliz. O yıllardaki taraftar profiliyle şimdikinin alakası bile yok zaten.

reklam isinin b.ku cikmis. surekli herseyi kapatan reklamlar cikiyor.

@Okan Mason tenzili rütbe yemiş o yüzden kafası bulanık elleşmeyin, biraderleri futbola çok kafayı taktın örgütü boşladın diye sitem etmişler. 🤫

4602.webp

avrupada başarı olayıda abartılıyor

kimse okan buruk dönemi kadar gol attırmadı avrupsda ıkına ıkına gol atardık

okan buruk sayesinde gol makinesine çevirdi bizi avrupada

sorun oyyncuların ciddiyetsizliği

çok gol yiyoruz ve bb tamamen futbolcu ciddiyetsizliği ve laubaliliğinden kaynaklanıyor

Böle okudun masonum postunu

ulan nankörler en son ne zaman 3er 4er atıp rahat rahat maç izliyordunuz

avrupada böyle işte napalım sağlık olsun
şansızlıkdan öte futbolcuların ciddiyetsizliğinden avrupada çalkalanıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt