Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.415
- 101.621
- 5.238
Floryada hiç bir ağırlığı yokfloryada okan hocamı yalnız bırakmışlar
topçular başıboş geziyor
şimdi bazı aklıselimler okan hocama laf atacaktır floryada hiçbir ağırlığı yok diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Floryada hiç bir ağırlığı yokfloryada okan hocamı yalnız bırakmışlar
topçular başıboş geziyor
şimdi bazı aklıselimler okan hocama laf atacaktır floryada hiçbir ağırlığı yok diye
Erden Timur yok cunku.floryada okan hocamı yalnız bırakmışlar
topçular başıboş geziyor
şimdi herşeye de bi td koşamazFloryada hiç bir ağırlığı yok
"Erden Timur"culuk oynayan ceketliler yan gelip yatiyor gibi...şimdi herşeye de bi td koşamaz
kemerburgaz başıboş bi hale gelmiş, abdurrahim albayrak gibi bi profil bile toparlar orayı
Hoca kendi dahil salmış her şeyi. Ligi bir şekilde ittire kaktıra götürüyor. Gerçek foyası Avrupa'da çıkıyor; tokatlayıp gönderiyorlar.şimdi herşeye de bi td koşamaz
kemerburgaz başıboş bi hale gelmiş, abdurrahim albayrak gibi bi profil bile toparlar orayı
lpool maçında herşey düzelecek emin olHoca kendi dahil salmış her şeyi. Ligi bir şekilde ittire kaktıra götürüyor. Gerçek foyası Avrupa'da çıkıyor; tokatlayıp gönderiyorlar.
EPLde City’e mi gidiyorSara kendine gelip azim ve motivasyon koymazsa ortaya galiba sezon sonu EPL ya da Championshipe dogru bir gundem gorecegiz gibime geliyor.
Hoca gozden dusen oyunculari tekrar kazanamiyor gibi geliyor bana artik. 1 kere dusus gosteren tekrar ya da hocanin kendi listesine giremeyen forma alamiyor gibi...(Yabancilar ozelinde ozellikle)
Floryada hiç bir ağırlığı yok
Yok yav ne citysi mevcut haliyle.EPLde City’e mi gidiyor
Şu anki fizik kalite Türkiye için yeterli değil, EPLye nasıl gitti
Bu kadro ile beni koy takımın başına ben de şampiyon yaparım takımı. Torrent bile çift idman yaptırıyordu takıma, bu defile defile gezsin, ''gülerek'' röportajlar versin.dengelemeyemi çalışıyorsun çakal![]()
reis başındaki işveren lakayit olursa sen daha beterini yaparsın. imam osurursa cemaat sçar misali, önce başkanda ve yönetimde disiplin olacakBu kadro ile beni koy takımın başına ben de şampiyon yaparım takımı. Torrent bile çift idman yaptırıyordu takıma, bu defile defile gezsin, ''gülerek'' röportajlar versin.
Bu kadro ile beni koy takımın başına ben de şampiyon yaparım takımı. Torrent bile çift idman yaptırıyordu takıma, bu defile defile gezsin, ''gülerek'' röportajlar versin.
Hoca kendi dahil salmış her şeyi. Ligi bir şekilde ittire kaktıra götürüyor. Gerçek foyası Avrupa'da çıkıyor; tokatlayıp gönderiyorlar.
reis bizim avrupada rezilliklerimiz bitmezson 6 senenin 4 ü okan hocamın şampiyonluğu!
okan hocamdan önce anadolu takımlarına rezil oluyordun
şimdi en azından avrupada rezil oluyorsun
rezil olma çıtasını bile avrupa seviyesine çekti adam nankörler!
Fatih Hoca o dandik kadro ile Avrupa da kök söktürdü. Torrent, Taylan ve cicaldau ortasahası ile biraz şansımız olsa barça eleyecekti. Daha kaç para harcayacağız hocanın Avrupa da frankurt yenmesi için?son 6 senenin 4 ü okan hocamın şampiyonluğu!
okan hocamdan önce anadolu takımlarına rezil oluyordun
şimdi en azından avrupada rezil oluyorsun
rezil olma çıtasını bile avrupa seviyesine çekti adam nankörler!
Yıllık 3m alırken hiç sıkılmıyor amasiz nankörlerdwn sıkıldı adam
saldığı maldığı yok!