GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara kendine gelip azim ve motivasyon koymazsa ortaya galiba sezon sonu EPL ya da Championshipe dogru bir gundem gorecegiz gibime geliyor.

Hoca gozden dusen oyunculari tekrar kazanamiyor gibi geliyor bana artik. 1 kere dusus gosteren tekrar ya da hocanin kendi listesine giremeyen forma alamiyor gibi...(Yabancilar ozelinde ozellikle)

floryada okan hocamı yalnız bırakmışlar

topçular başıboş geziyor

şimdi bazı aklıselimler okan hocama laf atacaktır floryada hiçbir ağırlığı yok diye
Erden Timur yok cunku.

Mevcut sportifte oyuncularla iliski yuruten, dert dinleyen ya da problem cozen ceket tayfa adamimiz var mi ki?

şimdi herşeye de bi td koşamaz

kemerburgaz başıboş bi hale gelmiş, abdurrahim albayrak gibi bi profil bile toparlar orayı
Hoca kendi dahil salmış her şeyi. Ligi bir şekilde ittire kaktıra götürüyor. Gerçek foyası Avrupa'da çıkıyor; tokatlayıp gönderiyorlar.

Sara kendine gelip azim ve motivasyon koymazsa ortaya galiba sezon sonu EPL ya da Championshipe dogru bir gundem gorecegiz gibime geliyor.

Hoca gozden dusen oyunculari tekrar kazanamiyor gibi geliyor bana artik. 1 kere dusus gosteren tekrar ya da hocanin kendi listesine giremeyen forma alamiyor gibi...(Yabancilar ozelinde ozellikle)
EPLde City’e mi gidiyor

Şu anki fizik kalite Türkiye için yeterli değil, EPLye nasıl gitti

Bu kadro ile beni koy takımın başına ben de şampiyon yaparım takımı. Torrent bile çift idman yaptırıyordu takıma, bu defile defile gezsin, ''gülerek'' röportajlar versin.
reis başındaki işveren lakayit olursa sen daha beterini yaparsın. imam osurursa cemaat sçar misali, önce başkanda ve yönetimde disiplin olacak

Bu kadro ile beni koy takımın başına ben de şampiyon yaparım takımı. Torrent bile çift idman yaptırıyordu takıma, bu defile defile gezsin, ''gülerek'' röportajlar versin.

son 6 senenin 4 ü okan hocamın şampiyonluğu!

okan hocamdan önce anadolu takımlarına rezil oluyordun
şimdi en azından avrupada rezil oluyorsun

rezil olma çıtasını bile avrupa seviyesine çekti adam nankörler!

reis bizim avrupada rezilliklerimiz bitmez

steauya karpati liev östersundsa elenmeleri

clde 1 puan almaları ne çabuk unutuyoruz hepsi yakın tarih

bu kulüp düzenli olarak anlık parlamalar harici 22-23 yıldır avrupada başarısız

Fatih Hoca o dandik kadro ile Avrupa da kök söktürdü. Torrent, Taylan ve cicaldau ortasahası ile biraz şansımız olsa barça eleyecekti. Daha kaç para harcayacağız hocanın Avrupa da frankurt yenmesi için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt