Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.575
- 20.866
- 2.233
Tipi hintli veya afro hintli, afro perulu birleşmesi sonucu gibi duruyordu.Ailesi Faslı değil mı, yani doğrudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tipi hintli veya afro hintli, afro perulu birleşmesi sonucu gibi duruyordu.Ailesi Faslı değil mı, yani doğrudur
gerçi serhat akın geldi aklıma neyseDaha ne kadar çirkinlestirecekti bi noktadan sonrasi sokakta birbirini bogazlamak. O yuzden gittigi iyi oldu.
engelle böyle hesapları nacim boşverIlk 24 istiyoz altı üstü ne yarıfınali ya savunmak için 40 Dereden 40 yalan uyduruyorlar.
Nasil muslunmamis ,veledin vaftiz babası bile Messi degilmiydi o sayede okadar reklam yapmislardiYamal'in müslüman olduğunu bilmiyordum.
Orada yazdıklarının hiçbirini yapmadığını kabul etmis dingil. GSli insan sunu yazmaya utanır.
Bu bana cok mantikli gelmiyor maaslari odenmezse faiziyle alirlar.Bi guven kaybi yasamislardir sadece
Aşama aşama öncelikli olarak düzenli katılmak sonra ilk 24 vs vs 2 oyyncu aldık diye utanmasalar final isteyeceklerAbartılı ifadeler. En başından beridir şahsen beklentim ilk 24 yapsın yeter. Ligde başarı avrupada yeterli bir performansa çoğu kişi tamam der bence. Çeyrek,yarı final diyenler hayal alemindeydi
24e kalabilmek icin kac kere katilmamiz lazim rts.Aşama aşama öncelikli olarak düzenli katılmak sonra ilk 24 vs vs 2 oyyncu aldık diye utanmasalar final isteyecekler
Yeni sistemde 2-3 kerte 1-2 varız 10 yokuz her gittiğimizde sıfırdan başlıyoruz gini24e kalabilmek icin kac kere katilmamiz lazim rts.
Holdinge ait olmaya ramak kaldiydi, o yüzden bu telas.Bu oyuncular Koç Holding ile mi anlaşma yapmışlar? Fener için oynayacaklar yani kontrattaki paraları alacaklar öyle yada böyle.
Abartmışlar.
Ilk 24 istiyoz altı üstü ne yarıfınali ya savunmak için 40 Dereden 40 yalan uyduruyorlar.