GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın bu ciddi bir uyarıdır. Alanya son 15 dakikada bulduğu 10 pozisyonu atabilse Frankfurt maçı gibi bir skor geliyordu.

Herif çekirge gibi top oynatmadan takıma sıçrayıp duruyor. Ama artık iş ciddi, rakipler Liverpool, City, Atletico Madrid.

4 yıldır takım top oynamıyor. İyi oynadı dediğimi maç yok, iyi oynadı dediğimiz birkaç devre var.

Bu adamla olmuyor. Bu adam kötü Td. Bu adam eleştirilere kulak asmayan, bildiğini okuyan birisi.

Liverpool maçı öncesi KOVULMALI

Alanya'da bırakın tatil yapar hem.

Bu maçtan önce mi olur sonra mı olur bilemem ama zaten bu şekilde giderse Birkaç zaman sonra kovulur

öncesinde gönderilmezse sonrasında gönderilir muht
9 10 tane yiyince taraftar kendi gönderir

Lpool maçına fenerli sarıgözlük çıkarsın diye mi?

işin komiği icardi korkusundan liverpool maçına 2 santrafor ile çıkacak. Müridleri heralde bunu yaptıktan sonra belki laf etmeye başlarlar

Bu oyun ile Avrupa da maç alma ihtimalimiz yok. 2 puanla bitiririz clyi. Orta saha Avrupa seviyesinin çok gerisinde atletizm açısından.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baygınlık geçiren adam salı günü oynayabilecek mi?

Sali gunu 4li ortasaha cikmazsak biteriz. Tek cara ortasahayi tutup kontraya cikmak. Bu takim defans felan yapmayi bilmiyor

Bence seninkisi bir iddia ama bu konuya nasıl vardın onu anlamadım.Gerçekten bilmediğimden soruyorum.Lemina neden oynamak istemiyor.Geçen sezon full oynayan oyuncu .
Anlatırmısın gerçekten merakımdan soruyorum.Yazında sürekli gitti gidecek gidiyor dendi .Kaldı.Eee şuan dert ne???Bildiğimiz ağrıları var .Sezon sonuna kadar bizde kalacak ve oynamayacakmı diyorsun???
izledin mi leminayı

150m para harcıyorsan lider hocayı gönderecek cesaretin de olacak bu kadar basit.Her oyuncu geriye gidiyor , osimhen de sıradan oyuncu olacak yakında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt