GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90 dakikada Galatasaray’ın rakip ceza sahasında topla buluşma sayısı 10 iken Alanyaspor’un Galatasaray ceza sahasında topla buluşma sayısı 35

Uğurcan’ın yaptığı kurtarış sayısı 8, Alanyaspor kalecisi Ertuğrul’un yaptığı kurtarış sadece 1

Alanyaspor’un kaçırdığı büyük fırsat 7, Galatasaray’ın kaçırdığı büyük fırsat 1

Alanyaspor futbolcuları 12 başarılı adam eksiltmede bulunurken Galatasaray’da bu sayı 5

Yakın tarihte Galatasaray’ın bir Anadolu takımı karşısında bu kadar ezildiği başka bir maç var mıdır bilmiyorum.

Valla frankfurt macinin skoruyla beraber takimda bir haller var. Nedir bilmiyoruz tabii ama bir dert var

bütün oyuncuların üzerine sinmiş bir isteksizlik ve inançsızlık var

bence bundan 2 sebep var

birincisi çok daha iyi takımlardan gelen oyuncular antrenman ve taktiksel seviyeden memnun değil

ikincisi barış alper olayının yönetilmesi

arkadaşlarına ihanet eden, galatasaraya hakaret ettiren adama zam yapılması gibi konular disiplini bitirdi

bu arada okan buruk sonrası büyük bir hoca gelmiyorsa bu sorunlar daha da büyür

kloppu ikna edin paraysa para proje ise proje

bütün oyuncuların üzerine sinmiş bir isteksizlik ve inançsızlık var

bence bundan 2 sebep var

birincisi çok daha iyi takımlardan gelen oyuncular antrenman ve taktiksel seviyeden memnun değil

ikincisi barış alper olayının yönetilmesi

arkadaşlarına ihanet eden, galatasaraya hakaret ettiren adama zam yapılması gibi konular disiplini bitirdi

bu arada okan buruk sonrası büyük bir hoca gelmiyorsa bu sorunlar daha da büyür

kloppu ikna edin paraysa para proje ise proje
Ekstra bir durum yok geçen seneden. Yunus sakatken de aynı böyleydik. Bu sene ekstra osimhen de yok ona rağmen ligde iyiyiz

Bence epey bir hayalkirikligo oldu ve takim icerizinde mutsuz bir hava sirayet etti.

Baris surecide buna tuz biber ekmis olabilir biraz. Kapris yapan x2 maasi alir gibi bir durum cikti ortaya orada.(Yerliler acisindan ozellikle)

Ben hocanin metehani kullanip ardayi asla kullanmamis olmasini anlamlaniramiyorum. Hic mantikli gelmiyor -mac ozelinde demiyorum bu arada genel (U19 da oldugunu biliyorum ama gonderme? Metehani ver kiralik oynasin arda dursun as kadroda)

Motivasyon ve hirs yok gibi takimda hic. Ustune kotu futboldan kimse memnun degil.

Liverpool macinda okan hocanin zipladigi hopladigi bir profilini izleyecegimize eminim. Vitrin maci cunku, asla pasif kalmaz. Takimi zorlar hatta (bu bir eleştiridir)

Sezon boyu bir daha Alanyaspor maçı gibi bir maç yaşamayız inşallah. Çaresizce golü yemeyi bekledik, Allahtan rakip bitiricilik kalitesi rezaletti de kötü şeyler yaşanmadı. Hocanın değişikliklerdeki amacını çözemedim. Yani devre arasında Thor sakatlanmasa dakika 70e kadar oyuncu falan değişmeyecekti belli ki. Devre arasında Barış Alper çıkar İlkay girer orta sahayı 3leriz diyordum ama hoca oyundan o kadar memnunmuş ki orta sahayı 3lemek yerine sahada ruh gibi gezenlere neredeyse maç sonuna kadar tahammül etti. Maç 1-0 rakip haldır huldur geliyor, Icardi fizik olarak hazır değil oyundan çıkarmadı mesela? Tamam hazır olması için oynaması şart ama maç 3-0 falan olur rahatsındır oynat. Böyle maçlarda neden bu kadar ısrar ediyor bir türlü çözemiyorum. Galip gelmemek için çok fazla efor sarfetti. Jakobs 3lü stoperin solunda oynasın diyorduk hepimiz ama olmayacağını gördük. Bütün toplara vurdurduk son 15 dakika.

Bizim bildiğimizden şaşmamamız gerekiyor. 4-2-3-1. 4-1-4-1

---------------Uğurcan------------
Singo-Sanchez-Abdülkerim-Jakobs
---------------Lemina-------------
Yunus-------İlkay----Thor----Sane
---------------Osimhen--------------

Ben hocanın yerinde olsam Liverpool maçına bu şekilde çıkarırdım takımı. Sane de Lemina da şu an fizik olarak çok iyi durumda değiller ama malesef alternatif yok. Barış zaten ruh gibi geziyor olaylardan sonra.

50 defa söyledik para bile vermeden kiralık takas ile Maestro müthiş yedek olurdu bizde , akşam özellikle Torreira çıktıktan sonra kedi fare gibi oynadı bizim ortasahayla, bjk ortasahasinida domine etmişti

Fazla topla oynayan takimin kosu mesafesi cok olmaz diye görmüstüm Frankfurt maci sonrasi. Bir Bundesligaya göz attim. Ortalama en cok kosan takim Bayern 122 km ile. En cok topa sahip olan takimda Bayern 62,6% ile. Bunu nasil basariyorlar? Bunlarin takimida sözde starlar ile dolu. Bu herifler niye o kadar basari sonra halen böyle it gibi kosabiliyor?

Fazla topla oynayan takimin kosu mesafesi cok olmaz diye görmüstüm Frankfurt maci sonrasi. Bir Bundesligaya göz attim. Ortalama en cok kosan takim Bayern 122 km ile. En cok topa sahip olan takimda Bayern 62,6% ile. Bunu nasil basariyorlar? Bunlarin takimida sözde starlar ile dolu. Bu herifler niye o kadar basari sonra halen böyle it gibi kosabiliyor?
Bizim ülkeye gelen topçular oynamaya değil tatil kafasında geliyolar ligi küçümseyip sane örneği var işte Bayern’de böyle değildi keza zahada he sane toparlar bence benim ondan umudum var

Okan hocanın çalıştığı veri analiz şirketine göre en çok koşan bayern değilmiş bundes de Tugayım hepiniz yanlış biliyorsunuz!

3lü 5li oynamak bu kadar kolay mı yaw tekrara bakıyorum 3 stoper 6 pasta 40ar cm arayla falan duruyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt