Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.190
- 91.017
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray teknik direktörüne, futbolcuna saygısızca hakarete varan yazılar yazmak veya direkt hakaret etmek ne kadar popüler olmuş.
Ettiğiniz hakaretler hocayı veya oyuncuyu küçültmez ama sizin ne kadar yüzsüz bir insan olduğunuzu çok iyi gösterir.
içimizdeki kuşların mıBu kadar berbat bir oyuna rağmen 3 puan almamız kuşların psikolojisini fena bozmuş gözlemlerime göre
Sağ bekSingo iyi de stoper falan olamaz o sakarlıkla mümkün değil
Metehandan sonra herifler gaza geldiBu kadar berbat bir oyuna rağmen 3 puan almamız kuşların psikolojisini fena bozmuş gözlemlerime göre
Şöyle bir galibiyeti 6 puan gerimizdeki fener alsa tam tersi 6 puana rağmen yine bizlerde kudurmuş şekilde gezerdik, mucize ötesi 3 puan aldık herhalde son 10 yıldaki en garip galibiyet oldu.Bu kadar berbat bir oyuna rağmen 3 puan almamız kuşların psikolojisini fena bozmuş gözlemlerime göre
hocanın ortasaha nefreti farklı bi boyuta ulaştı dün elde ne kadar stoper varsa oyuna soktu arda ünyay olsa onuda sokardı ama hiç ortayı kalabalık tutayım birde öyle deneyeyim demiyor
stoper sayısını fazla yapınca rakibin gelmesini engellemiyosun ki sadece ceza sahasında topu uzaklaştırma şansın biraz artıyor ama dün her yapılan orta pozisyon oldu bi kere ortasahayı çoğaltsa bi görsek ne kadar pozisyon veriyoruzbak dün ilk yarı sallai ile ereni çizgide değilde ortasahaya yaklaştırsa pozisyon vermezdi
sane ile barışıda çizgiye atacakdı
3-4-3 gibi yapacaktı
ama o saneyi ortaya çekip hayatımda gördüğüm en saçma 352 izledik
o 2 li önde olma sebebide icardi osimhen için ön alma
trajikomik
Konuş Nedim kardeş konuş.Galatasaray teknik direktörüne, futbolcuna saygısızca hakarete varan yazılar yazmak veya direkt hakaret etmek ne kadar popüler olmuş.
Ettiğiniz hakaretler hocayı veya oyuncuyu küçültmez ama sizin ne kadar yüzsüz bir insan olduğunuzu çok iyi gösterir.
bütün sezon dünyanın en iyi topunu oynayalım gerekirse 6.olalım kabulümKonuş Nedim kardeş konuş.
Dün bu gözler keşke 3 puan almasaydik da top oynasaydik diyen üyeleri gördü. Güzel oynayana kupa mı var acaba?
Hadi bütün sene şiir gibi top oynayalim ama 3. Olalim bir tane delikanli ben kabul ediyorum desin de göreyim.
Galatasaray taraftari şımarmis arsizlasmistir. 5-6 sene şampiyon olamayınca hepsini göreceğim lig önemsiz hebele höbele diyenleri.