GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray teknik direktörüne, futbolcuna saygısızca hakarete varan yazılar yazmak veya direkt hakaret etmek ne kadar popüler olmuş.

Ettiğiniz hakaretler hocayı veya oyuncuyu küçültmez ama sizin ne kadar yüzsüz bir insan olduğunuzu çok iyi gösterir.

kepaze diyorlar nedim kardeşim

üç yıl şampiyon yapmış adama dedikleri lafa bak

Futbolcuların ruh halleri hiç iyi görünmüyor. Kötü oyun futbolcuların moralini daha da çökertiyor, iyi oyun için de morali yüksek futbolculara ihtiyacımız var. Hoca şu an ne iyi oyun kurabiliyor ne de futbolcuları kurduğu oyuna ikna edebiliyor belli ki. İyi oyun gelmedikçe taraftar desteğini de iyiden iyiye kaybediyor takım. Bu kısırdöngüden nasıl çıkacağız bakalım.

bu arada düşünüyorum okan buruk giderse kim gelsin diye

şu süreçde yabancı olmaz

hem takımı hem ülkeyi tanıyan biri gerek
ayriyeten futbolcularında saygı göstereceği biri lazım

aslında istemiyorum yaş haddinden dolayı ama galiba fatih hocadan hariç kimse toparlayamaz bu takımı

düşük profilli bir hocayı bu takım kabul etmez hatta bünye diyeyim

yabancı olacaksada ya spalletti ya kloop olur anca ama o işde baya zor
spaletti icardiden nefret ediyor
ama osimhende çok seviyor hatta sorsan hemen spaletti gelsin der
iki ucu boklu değnek affedersiniz
tamam icardi eski icardi değil ama her ne olursa olsun icardi bizim efsanemiz! takımda ağırlığıda var

kloop zaten imkansız

tek çare ft başka çare bulamıyorum

yada okan buruka sihirli bir değnek değecek

Okan burukla durumumuz kendisine zulmeden kocasına hala kocam diyen kadınlar gibi,ailesinden kalan mirası kocası yemiş bu kadının ayrıca.

Ama olsun kocam da kocam

3 çocuk verdi bize ,başka erkek veremezdi çünkü! Bu kadrolarla.

Hatrı sayılır, futbocuların saygı duyacağı bir Galatasaraylı; sportif direktör mü olur, futbol direktörü mü olur, idari amir mi olur acil bir şekilde görevlendirilmeli. Okan da bir şekilde ikna edip teknik ekibine ciddi takviyeler yapılmalı. Bu gidiş gerçekten hiç iyiye gidiş değil. Hocanın gitmesi durumu daha da içinden çıkılmaz bir noktaya getirir bu yönetimle.

Ama tabii ki hiçbir şey yapılmayacağını da adımız gibi biliyoruz.

Bu kadar berbat bir oyuna rağmen 3 puan almamız kuşların psikolojisini fena bozmuş gözlemlerime göre
Şöyle bir galibiyeti 6 puan gerimizdeki fener alsa tam tersi 6 puana rağmen yine bizlerde kudurmuş şekilde gezerdik, mucize ötesi 3 puan aldık herhalde son 10 yıldaki en garip galibiyet oldu.

hocanın ortasaha nefreti farklı bi boyuta ulaştı dün elde ne kadar stoper varsa oyuna soktu arda ünyay olsa onuda sokardı ama hiç ortayı kalabalık tutayım birde öyle deneyeyim demiyor

bak dün ilk yarı sallai ile ereni çizgide değilde ortasahaya yaklaştırsa pozisyon vermezdi takım

sane ile barışıda çizgiye atacakdı

3-4-3 gibi yapacaktı

ama o saneyi ortaya çekip hayatımda gördüğüm en saçma 352 izledik

o 2 li önde olma sebebide icardi osimhen için ön alma 😂

trajikomik

bak dün ilk yarı sallai ile ereni çizgide değilde ortasahaya yaklaştırsa pozisyon vermezdi

sane ile barışıda çizgiye atacakdı

3-4-3 gibi yapacaktı

ama o saneyi ortaya çekip hayatımda gördüğüm en saçma 352 izledik

o 2 li önde olma sebebide icardi osimhen için ön alma 😂

trajikomik
stoper sayısını fazla yapınca rakibin gelmesini engellemiyosun ki sadece ceza sahasında topu uzaklaştırma şansın biraz artıyor ama dün her yapılan orta pozisyon oldu bi kere ortasahayı çoğaltsa bi görsek ne kadar pozisyon veriyoruz

Ayrıca 3'lü sistem oynayacağımıza gidip 4-3-3 oynayalım.

Biz niye rakibe önlem alıyoruz ki Galatasaray değil miyiz onlar bize alsın böyle şey mi var 3'lü oynayan takımlara karşı 3'lü oynayalım 4'lü oynayanlara karşı 4'lü oynayalım yetmez Metehan'ı kanat bek yapalım, Abdülkerim çıkarıp Sanchez sol stoper yapıp dahada çorba yapalım.

Galatasaray teknik direktörüne, futbolcuna saygısızca hakarete varan yazılar yazmak veya direkt hakaret etmek ne kadar popüler olmuş.

Ettiğiniz hakaretler hocayı veya oyuncuyu küçültmez ama sizin ne kadar yüzsüz bir insan olduğunuzu çok iyi gösterir.
Konuş Nedim kardeş konuş.

Dün bu gözler keşke 3 puan almasaydik da top oynasaydik diyen üyeleri gördü. Güzel oynayana kupa mı var acaba?

Hadi bütün sene şiir gibi top oynayalim ama 3. Olalim bir tane delikanli ben kabul ediyorum desin de göreyim.

Galatasaray taraftari şımarmis arsizlasmistir. 5-6 sene şampiyon olamayınca hepsini göreceğim lig önemsiz hebele höbele diyenleri.

dün maç önüne kadar singodan sag bek olmaz diyenler 24 saat gecmeden bu adamdan stoper olmaz demeye basladı ,işte aradıgımız cahil gs kitlesi budur.

Konuş Nedim kardeş konuş.

Dün bu gözler keşke 3 puan almasaydik da top oynasaydik diyen üyeleri gördü. Güzel oynayana kupa mı var acaba?

Hadi bütün sene şiir gibi top oynayalim ama 3. Olalim bir tane delikanli ben kabul ediyorum desin de göreyim.

Galatasaray taraftari şımarmis arsizlasmistir. 5-6 sene şampiyon olamayınca hepsini göreceğim lig önemsiz hebele höbele diyenleri.
bütün sezon dünyanın en iyi topunu oynayalım gerekirse 6.olalım kabulüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt