Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.975
- 23.415
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Delikanlısin saygılarbütün sezon dünyanın en iyi topunu oynayalım gerekirse 6.olalım kabulüm
Neden 6?bütün sezon dünyanın en iyi topunu oynayalım gerekirse 6.olalım kabulüm
Gizli ajandalarinizi dökün böyle dökün hahahahhas vizyon devrim devrim diye bağıran adamın istedigi hocaya bakbu arada düşünüyorum okan buruk giderse kim gelsin diye
şu süreçde yabancı olmaz
hem takımı hem ülkeyi tanıyan biri gerek
ayriyeten futbolcularında saygı göstereceği biri lazım
aslında istemiyorum yaş haddinden dolayı ama galiba fatih hocadan hariç kimse toparlayamaz bu takımı
düşük profilli bir hocayı bu takım kabul etmez hatta bünye diyeyim
yabancı olacaksada ya spalletti ya kloop olur anca ama o işde baya zor
spaletti icardiden nefret ediyor
ama osimhende çok seviyor hatta sorsan hemen spaletti gelsin der
iki ucu boklu değnek affedersiniz
tamam icardi eski icardi değil ama her ne olursa olsun icardi bizim efsanemiz! takımda ağırlığıda var
kloop zaten imkansız
tek çare ft başka çare bulamıyorum
yada okan buruka sihirli bir değnek değecek
millet o kadar endekslendiki farklı mağlubiyete kimsenin aklına puan almak yada kazanmak gelmiyo maça kaybetmeye çıkıcaz sankiLiverpool maçı galibiyet anca şu havayı terse çevirir.
Bizimki daha çok bozulduBu kadar berbat bir oyuna rağmen 3 puan almamız kuşların psikolojisini fena bozmuş gözlemlerime göre
Hocanın ilk yapacağı motivasyonbu arada düşünüyorum okan buruk giderse kim gelsin diye
şu süreçde yabancı olmaz
hem takımı hem ülkeyi tanıyan biri gerek
ayriyeten futbolcularında saygı göstereceği biri lazım
aslında istemiyorum yaş haddinden dolayı ama galiba fatih hocadan hariç kimse toparlayamaz bu takımı
düşük profilli bir hocayı bu takım kabul etmez hatta bünye diyeyim
yabancı olacaksada ya spalletti ya kloop olur anca ama o işde baya zor
spaletti icardiden nefret ediyor
ama osimhende çok seviyor hatta sorsan hemen spaletti gelsin der
iki ucu boklu değnek affedersiniz
tamam icardi eski icardi değil ama her ne olursa olsun icardi bizim efsanemiz! takımda ağırlığıda var
kloop zaten imkansız
tek çare ft başka çare bulamıyorum
yada okan buruka sihirli bir değnek değecek
Muhakeme yeteneğini kaybetti hepsidün maç önüne kadar singodan sag bek olmaz diyenler 24 saat gecmeden bu adamdan stoper olmaz demeye basladı ,işte aradıgımız cahil gs kitlesi budur.
beni niye başa koydun yav ben sadece oyunu eleştiriyorum hoca şu aşamada gitmez gerçekliği yok şunu istemeninFurkan Kaya
Ozan Puki
Okan Mason
Sergen Zeren
Forumun futbol bilginleri değişim istiyor(FT istiyor)
![]()
hayır ,güzel bir 8jk macı galibiyeti iyi oyunla birlikteLiverpool maçı galibiyet anca şu havayı terse çevirir.
Manciniyi neden yedinizbütün sezon dünyanın en iyi topunu oynayalım gerekirse 6.olalım kabulüm
top oynatmıyorduManciniyi neden yediniz