GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada düşünüyorum okan buruk giderse kim gelsin diye

şu süreçde yabancı olmaz

hem takımı hem ülkeyi tanıyan biri gerek
ayriyeten futbolcularında saygı göstereceği biri lazım

aslında istemiyorum yaş haddinden dolayı ama galiba fatih hocadan hariç kimse toparlayamaz bu takımı

düşük profilli bir hocayı bu takım kabul etmez hatta bünye diyeyim

yabancı olacaksada ya spalletti ya kloop olur anca ama o işde baya zor
spaletti icardiden nefret ediyor
ama osimhende çok seviyor hatta sorsan hemen spaletti gelsin der
iki ucu boklu değnek affedersiniz
tamam icardi eski icardi değil ama her ne olursa olsun icardi bizim efsanemiz! takımda ağırlığıda var

kloop zaten imkansız

tek çare ft başka çare bulamıyorum

yada okan buruka sihirli bir değnek değecek
Gizli ajandalarinizi dökün böyle dökün hahahahhas vizyon devrim devrim diye bağıran adamın istedigi hocaya bak

Derdiniz GS olmadı ki hiç. Hocanız başa gelsin twitterde instada iki tane edit favlayin romantik romantik takılın yeter size

Sane falan gitmemeli göndermeye çalisırsa da gönderilecek olan kişi kendisi olmalı. Yetti artık bu imtiyaz ya verimli kullanmanın yolunu bularak işini yapar yada çeker gider. Babasının çiftliği gibi 100 adam al beğenmedim 100 gönder 100 daha al. Onu al 10 maaş , bunu al 10 bonservis , 20 bonservis. Bu bozuldu gönder bunu yenisi al 20 ye şu herif olsun gönder bu 10 maaslıyı. Oyuncağı oldu adamın GS.

Okan hocaya her dk hakaret neyi çözüyor?hocalığı yetersiz de geç abi

bu arada düşünüyorum okan buruk giderse kim gelsin diye

şu süreçde yabancı olmaz

hem takımı hem ülkeyi tanıyan biri gerek
ayriyeten futbolcularında saygı göstereceği biri lazım

aslında istemiyorum yaş haddinden dolayı ama galiba fatih hocadan hariç kimse toparlayamaz bu takımı

düşük profilli bir hocayı bu takım kabul etmez hatta bünye diyeyim

yabancı olacaksada ya spalletti ya kloop olur anca ama o işde baya zor
spaletti icardiden nefret ediyor
ama osimhende çok seviyor hatta sorsan hemen spaletti gelsin der
iki ucu boklu değnek affedersiniz
tamam icardi eski icardi değil ama her ne olursa olsun icardi bizim efsanemiz! takımda ağırlığıda var

kloop zaten imkansız

tek çare ft başka çare bulamıyorum

yada okan buruka sihirli bir değnek değecek
Hocanın ilk yapacağı motivasyon

Set oyunu-davinson üzerinden oyun kurarak....

Arda Unyay ozan kabak gibi ilk 11 e

Furkan koçak ve ada yüzgeç rotasyona el mecbur,yedekte kimse yok çünkü

Kadro disilar:metehan ve berkan (bitik)

Liverpool maçı galibiyet anca şu havayı terse çevirir.
hayır ,güzel bir 8jk macı galibiyeti iyi oyunla birlikte

şu an lpoola karşı lig karması kursak yine galibiyet cıkaramayız hangi oyun türünü oynarsan oyna adamların formülü var

sadece iyi oyun ve mentali çökertmeyecek bir skor olsun diye dua edicez,yeneriz meneriz gibi hayali şeyler söylemeye gerek yok

Okan Buruk sezonu kesinlikle bitirir sezon içinde hoca değişimi hele de yabancı olarak çok zor olur. Okan hoca Avrupa'da istenen başarıyı bu sezonda yakalayamazsa sezon sonunda detaylıca değerlendirilebilir bu durum. Yabancı hoca gelecekse mükemmel bir seçim yapılmalı çünkü bizim takımda yabancı hoca çok nadir başarılı oluyor. Rijkaard ve Mancini bile tutmamıştı burada hatta şuan Juventus'u çalıştıran Tudor gittiğinde kutlamalar yapılmıştı resmen. Hiç tartışılmayacak ve takım genetiğine tamamen uygun bir yabancı hoca gerekir onu da getirmek kolay değildir. En güzel ve ideal seçenek Okan Buruğun hatalarından tüm dersleri çıkartıp doğru Avrupa maçı planları yapması ve oyuncu değişiklerinde doğru hamleleri yapması olur. Okan Buruk Başakşehirle Avrupa'da çok iyi maçlar oynadı oralardan biraz kopyalama yapsa bari.

Lucescudan beri iyi yabancı hoca geldiğini düşünmüyorum gsye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt