- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
Yong boysla oynasak yine elenirmişiz #Garanti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni okan düşman yapmaya çalışıyor ters psikoloji.ya senin gibi birine kendimi kanıtlamak zorunda değilim de götünden atıp durmayı bıraksan mı artık
bütün yaz oyuncu değil oyun problemi var hoca avrupada başarısız dedim zaten laftan anlayabileceğini bilsem koyarım da buraya en az 8-10 tane
sizin gibi tazmanya canavarı gibi aldığı nefese bile kudurup küfretmediğimiz için okancı falan olmuyoruz
Gol lazim olunca zaten gücsüz olan orta sahayi bosaltip forvet aliyor oyuna
Skoru korumak lazimsa yine orta sahayi bosaltip stoper sokuyor
fazla forvet alirsak gol atariz fazladan stoper alirsakda defans yaparız herhaldGol lazim olunca zaten gücsüz olan orta sahayi bosaltip forvet aliyor oyuna
Yav arkadas bu nasil bir anlayistir, bu orta saha düsmanligi nedir Okan‘da inanilir gibi degil
Günümüz futbolunda orta sahalarin önemi artip maclar orta sahada kazanilirken bu adam resmen orta sahasiz futbol icat etmeye calisiyor
Orta saha sorusu sorulunca 12 kisi mi oynayacagiz göndermesi falan yapiyor, orta saha kelimesini küfür gibi algiliyor bu adam
Kafasinda neler geciyor, ne düsünüyor, ne yapmak istiyor hayret ediyorum
Daha çok 6 numara arıyoruz defans yapamıyor takımBiz Mertens'i çok ararız. İlkay, Sara falan bunlar Mertens'in yapabildiklerinin ve getirdiği hücum zenginliğinin 10'da birini veremez. Hiç doğru bir seçim yapmadık o bölgede.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşin garip tarafı kendisi de orta sahaydıGol lazim olunca zaten gücsüz olan orta sahayi bosaltip forvet aliyor oyuna
Yav arkadas bu nasil bir anlayistir, bu orta saha düsmanligi nedir Okan‘da inanilir gibi degil
Günümüz futbolunda orta sahalarin önemi artip maclar orta sahada kazanilirken bu adam resmen orta sahasiz futbol icat etmeye calisiyor
Orta saha sorusu sorulunca 12 kisi mi oynayacagiz göndermesi falan yapiyor, orta saha kelimesini küfür gibi algiliyor bu adam
Kafasinda neler geciyor, ne düsünüyor, ne yapmak istiyor hayret ediyorum
Torreira, Lemina, Kaan, Berkan daha kaç 6 numara gerekli ki, hücumda etkili olamadıkça, topu ileride efektif kullanmadıkça savunmanın üzerine binen yük artar. 10 numaraya her hafta farklı isim geçiyor, hepsi de sıvıyor, ne hücuma katkıları var ne orta sahaya.Daha çok 6 numara arıyoruz defans yapamıyor takım
Okanım şuan piyasada ki en aklı selim kişi biri sen biri de Tolgahan, nokta atışı bir analiz yapmışsınOkan buruk hocam tüm gs taraftarını kudurtmaya devam ediyor
benim gibi üç beş tane aklı selim destekcisi kaldı sadece
bizler bu kulubun akil insanlarıyız
Şu listeyi inceliyorumOnyedika tarzı hem uzun hem temaslı oynayan atletik 6 numara kop kapma uzmanı var mı arkadaşlar?
15se 15, 20se 20verelim alalım