GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi zahmet İYİ OYUN+SONUÇ istiyor ki bunu istemek hakkımız anadolu takımları ile aramızdaki kadro farkına bakınca,fb şampiyonluğu ile ne alakası var,dünki maçı okan hoca kazandı mı yani yapmayın,insanlar salak değil, hangi takımların ne oyun oynadığı görüyoruz,ha tabiki de herhangi yabancı gelsin daha iyi demiyorum, defansif hoca aman uzak dursun,ligi de kaybederiz, ama doğru hücum oynatan, yeri geldimi de avrupada sağlam defans yaptıran biri daha iyi olur, yıllardır defansımız alarm veriyor, hücumda da her zaman iyi hücum planlarıyla oynamadık yani,

20250927_144616.webp

Gol lazim olunca zaten gücsüz olan orta sahayi bosaltip forvet aliyor oyuna

Skoru korumak lazimsa yine orta sahayi bosaltip stoper sokuyor

Yav arkadas bu nasil bir anlayistir, bu orta saha düsmanligi nedir Okan‘da inanilir gibi degil

Günümüz futbolunda orta sahalarin önemi artip maclar orta sahada kazanilirken bu adam resmen orta sahasiz futbol icat etmeye calisiyor

Orta saha sorusu sorulunca 12 kisi mi oynayacagiz göndermesi falan yapiyor, orta saha kelimesini küfür gibi algiliyor bu adam

Kafasinda neler geciyor, ne düsünüyor, ne yapmak istiyor hayret ediyorum

ya senin gibi birine kendimi kanıtlamak zorunda değilim de götünden atıp durmayı bıraksan mı artık

bütün yaz oyuncu değil oyun problemi var hoca avrupada başarısız dedim zaten laftan anlayabileceğini bilsem koyarım da buraya en az 8-10 tane

sizin gibi tazmanya canavarı gibi aldığı nefese bile kudurup küfretmediğimiz için okancı falan olmuyoruz
Seni okan düşman yapmaya çalışıyor ters psikoloji.

Hocam 3 lu ve cift forveti unut. Yedek genc orta saha al. Silas ve zeneli ye veya o tarz adamlara bir zahmet bak bu adamlar daha ne yapsın gs seviyesinde olmak icin 30 m euro mu olsun . Singoyu da 30 olunca aldik .

Yav arkadas bu nasil bir anlayistir, bu orta saha düsmanligi nedir Okan‘da inanilir gibi degil

Günümüz futbolunda orta sahalarin önemi artip maclar orta sahada kazanilirken bu adam resmen orta sahasiz futbol icat etmeye calisiyor

Orta saha sorusu sorulunca 12 kisi mi oynayacagiz göndermesi falan yapiyor, orta saha kelimesini küfür gibi algiliyor bu adam

fazla forvet alirsak gol atariz fazladan stoper alirsakda defans yaparız herhald :)

"taraftar çok şımardı çoooj" 🤦‍♂️
diyenler
gerçekten kötü insanlarsınız!
çok sevdiğiniz hocanız gibi uacılar gibi!

millet çoluğunun çocuğunun rızkını kulube veriyor
destek konusunda sınırlarunı zorluyor

bizi rezil rüsva eden hocayı eleştirmek şımarıklık oluyor!

bşrde taraftarın sağladığı maddi rahatlığa rağmen

tiksinti duyuyorum bu zihniyetden!
gerçek gs taraftarına yazık

Biz Mertens'i çok ararız. İlkay, Sara falan bunlar Mertens'in yapabildiklerinin ve getirdiği hücum zenginliğinin 10'da birini veremez. Hiç doğru bir seçim yapmadık o bölgede.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onyedika tarzı hem uzun hem temaslı oynayan atletik 6 numara kop kapma uzmanı var mı arkadaşlar?
15se 15, 20se 20verelim alalım

Biz Mertens'i çok ararız. İlkay, Sara falan bunlar Mertens'in yapabildiklerinin ve getirdiği hücum zenginliğinin 10'da birini veremez. Hiç doğru bir seçim yapmadık o bölgede.

Daha çok 6 numara arıyoruz defans yapamıyor takım

İşin garip tarafı kendisi de orta sahaydı

Daha çok 6 numara arıyoruz defans yapamıyor takım
Torreira, Lemina, Kaan, Berkan daha kaç 6 numara gerekli ki, hücumda etkili olamadıkça, topu ileride efektif kullanmadıkça savunmanın üzerine binen yük artar. 10 numaraya her hafta farklı isim geçiyor, hepsi de sıvıyor, ne hücuma katkıları var ne orta sahaya.

Okan buruk hocam tüm gs taraftarını kudurtmaya devam ediyor 😂

benim gibi üç beş tane aklı selim destekcisi kaldı sadece ❤️💛

bizler bu kulubun akil insanlarıyız
Okanım şuan piyasada ki en aklı selim kişi biri sen biri de Tolgahan, nokta atışı bir analiz yapmışsın 👀😍

Adamın 2 metre önüne top atınca yakalayamıyor, haliyle araya top atıp kaçırmak imkansız.
Top süremiyor
2 saniyeden fazla top tutamıyor
Zıplayamiyor
Efektif olması için topla 1 metre kare içerisinde bulusmalı yani topu adama değdirmeliyiz
En ucunda böyle bir adam varken nasıl baskı kuracağız?
Bildiğin 100 dakika 10 kişi oynuyoruz. Üstüne teknik direktörünüz saçma sapan değişiklikler ile adamın defolarını iyice ayyuka çıkardı.
Googledan bir güreşçi resmi indirip Icardi ile yanyana koyup bakın. Aynı cüsse, aynı boyun, aynı bel kalınlığı vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt