GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla hala kendime gelemedim. Özlemişim bunu. Okan hocam bugün doğru kadro çıkardığın ve yerinde yaptığın değişiklikler için tebrik ederim.

Oyuncuların hepsi canla başla mücadele ettiler. Hepsine bravo valla.

Liverpool'un kötü oynadılar kısmına katılmıyorum. Sonuçta pl şampiyonu Liverpool. Ne kadar kötü oynadı dense de ismi bile yeter ki bence bugünkü mücadelemizin onların oyununu bozduğunu düşünüyorum.

Okan hocam basın toplantısında ideal kadro ile ilk defa çıktık diye bir cümle kurdu.

İskelet olarak bu kadroyu düşünüyor demek ki. Doğru tercih.

Liverpool gitti sıradaki gelsin bakalım.

Singo, Osimhen'in fiziksel üstünlüğünü gördükten sonra bir de orta saha merkeze fizik olarak anomali birini bulup alsak çok iyi olacak ama öyle alabileceğimiz biri var mı? Günümüz futbolunda fiziksel olarak ekstra üstün oyuncular ciddi fark yaratıyorlar.
Aynen panda reyiz

Ayrıca dikkat edersen savunmada böyle adamlar nadiren düşebiliyor, hücumda da daha da nadiren olsa bile düşebiliyor

Ama tarihimizde bize böyle düşmüş orta saha yok

Torreira var en yakın, onun da aşırı bir boy dezavantajı var

Aynen panda reyiz

Ayrıca dikkat edersen savunmada böyle adamlar nadiren düşebiliyor, hücumda da daha da nadiren olsa bile düşebiliyor

Ama tarihimizde bize böyle düşmüş orta saha yok

Torreira var en yakın, onun da aşırı bir boy dezavantajı var
Bence Melo sayılırdı buraya 👍🏻

Lemina'yi niye satalım?
Varsa ondan iyisini yoksa ona yakın birisi daha lazım.
Neyse, bugün daha net gördük, bu takıma bir tane jr. Osimhen + Orta saha + stoper lazım.
Sane düzelmez ise kanat da lazım.
70 sonrası Sara ve Icardi gireceğine Oleinan, Maestro ve Ogundu tarzı isimler girmeli. Okan Buruk da 10 numara görünümlü 8 numara sevdasına son vermeli. Bize Lemina, Gedson tarzı isimler lazım.
Son olarak Osimhen, Lemina, Jacobs Avrupa için çok iyi korunmalı.
Gerçi 1 ay boyunca çok zor fikstür var.

Lemina'yi niye satalım?
Varsa ondan iyisini yoksa ona yakın birisi daha lazım.
Neyse, bugün daha net gördük, bu takıma bir tane jr. Osimhen + Orta saha + stoper lazım.
Sane düzelmez ise kanat da lazım.
70 sonrası Sara ve Icardi gireceğine Oleinan, Maestro ve Ogundu tarzı isimler girmeli. Okan Buruk da 10 numara görünümlü 8 numara sevdasına son vermeli. Bize Lemina, Gedson tarzı isimler lazım.
Son olarak Osimhen, Lemina, Jacobs Avrupa için çok iyi korunmalı.
Gerçi 1 ay boyunca çok zor fikstür var.
bence o alanyadaki maestroyu yoklamak lazım.

Nerede o
Okan hocam diyenler geçen futbol mühendisleri 😂😂😂

1000135621.webp

İş yerime yeni bir müdür atandı, fbli idi. işe geldigimde arkadaslarim hemen beni tebrik etti cunku ben bir GALATASARAYLİYİM bolgemdeki herkes de bunu cok iyi bilir! kendisine gururlu bir bakis attim yuzu kizardi hemen elindeki dosyalari birakti yanimizdan ayrildi hizli adimlarla odasina gecti masasını yumrukladi sanirim sesler ilgincti
teşekkürler GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt