GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bodo ve Ajax maçlarında da tıpkı Liverpool maçında olduğu gibi aynı futbol mentalitesi, kompakt oyun, takım halinde baskı, takım halinde savunma, maksimum ciddiyet ve konsantrasyon ile oynayabilirsek eğer 2 maçı da kazanmamamız için bir neden göremiyorum. Okan Hoca da artık anlamıştır sanırım CL'de kazanmak için hangi oyunun gerektiğini.

Ha şimdi gidip Bodo'dan içeride 3 tane yesek şaşırır mıyım? Şaşırmam. Ulan biz Liverpool'a diz çöktürmüş takımız, Bodo da kim diye o maça çıkarsan 3 tane tıklatır giderler, hiç sekmez.

Edit: Aynı şey bjk maçı için de geçerli. Futbol, kibri ve gevşekliği kaldırmıyor, bunu defalarca gördük.
bjk macini kaybetmemizin tek yolu bence yorgun olmamiz olur. Baska bir sebep gormuyorum. Derbi diye Alanya macindaki ciddiyetsizlikte olacagimizi sanmam ama yorgun olacagimizi dusunuyorum. Ilk yaridan maci koparirsak iyi, 60'tan sonra bjk ipleri eline alabilir.

@Oral Sever bu emre nerede yav liv maci sonrasi geliyordu totem falan mi yapiyor yoksa dunku mac sonrasinda :asd:

Evet, sadece taraftar aldirdi. Hoca ve oyuncularin bir onemi yoktu...
Evet taraftar aldırdı atmosferin yüzü suyu hurmetine oynuyoruz çıkalım bir tane deplasman maçı kazanalım özür dileyim haksızım diyeceğim, bu maçı değil sadece tottenham maçını içerde oynadığmız manu ve bayern maçlarını da taraftar halletti. Bizim en ölü olduğumuz dönemler içeride bir tane büyüğü harcamışlığımız vardır. Ha gider bu sene ajax'ı ve monaco'yu orada yeneriz en kötü beraberlik alırız 24'e kalmayı geçtim artık böyle 2 3 bandında gol yemeyiz bir düzen tuttururuz o zaman derim işte hocam bu işi çözdü takımda birbirine alıştı taş gibi olduk bu takım hocamın eseri diye.

Evet taraftar aldırdı atmosferin yüzü suyu hurmetine oynuyoruz çıkalım bir tane deplasman maçı kazanalım özür dileyim haksızım diyeceğim, bu maçı değil sadece tottenham maçını içerde oynadığmız manu ve bayern maçlarını da taraftar halletti. Bizim en ölü olduğumuz dönemler içeride bir tane büyüğü harcamışlığımız vardır. Ha gider bu sene ajax'ı ve monaco'yu orada yeneriz en kötü beraberlik alırız 24'e kalmayı geçtim artık böyle 2 3 bandında gol yemeyiz bir düzen tuttururuz o zaman derim işte hocam bu işi çözdü takımda birbirine alıştı taş gibi olduk bu takım hocamın eseri diye.
"Evet taraftar aldırdı atmosferin yüzü suyu hurmetine oynuyoruz" Bu mac ozelinde tam bir Bullshit

Garip gelebilir ama bu gibi maçlarda takımdan birinin veya birilerinin böyle zamanlarda oyuncuyu ayağa kaldırıp destek olması gerektiğini düşünüyorum.

Barış veya bir başkası. Maç bireysel hatalardan geçilmedi zaten. Ekrana ben gözden kaçırmadıysam böyle bir an gelmedi bile.

Zaten kırılgan ve duygusal takımız, en azından birbirimizi ayakta tutmaya çalışsak iyi olur.
İşte böyle. Dünkü maçta bunun harici de 90 dakika birbirine moral vermeye ve ayakta tutmaya çalışan bir takım gördük. Frankurt maçında herkes sanki yalnızdı.

Singo’nun 1.90 olduğuna emin miyiz ya?

IMG_8647.webp

Liverpool maçının en güzel işlerinden biri kadronun şekillenmesi oldu.
Stoper ikilisi apo davidson alternatif arda
Sağ bek singo
Sol bek Jakobs alternatif eren
Sallai kanat yedeği.
Özellikle lemina ve torreiranın eforlu oyunu dolayısıyla devre arasında orta saha transferi de yolda gibi.

O değilde gençliğimizde nam salan eski ASY atmosferi sonunda Aslantepe’ye miras kaldı bütün avrupa dejavu yaşadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt