GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ya kisa gibi. Yan yana drunca öyle görünüyordu. Belki 1 cm var aralarinda. Sanchez 1,87m oldugna göre singo 1,86m dir. Yani 1,90m hayatta yok.
Omuz hizasina bakacaksin resimde belli ediyor biraz da kamburluk var zaten. Sanchez'den kisa durmuyor yani ayni bence.

Singo'nun 60m Euro maddesi devre arasında da kullanılabilir değil mi?

Adam boşa gibi geziyor piyasada. O kadar rahat ki inanılmaz birşey resmen.

Bence en erken ara en geç yaş transfer döneminde iyi para kazandırarak gidecektir...

fm de baktım fm asla yalan söylemez singo reis 190 cm ayrıca maçkoliktede 190 cm yazıyor van dijk boy 193 cm

Ekli dosyalar

• maxresdefault.webp
    maxresdefault.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 7
Bu icardi meselesi çok canımı sıktı. Lan olum en çok senin sevinmen lazım kutlamaya falan katılmama nedir ? Attığı postlarda takım yok kendini atmış. Çok çiğ hareketler bunlar çok. Galatasaray aslolandir. Severiz seni ama teferruatsin. Kendine gel. Bakambu gibi biri alınmalıydı kulübeye

geçen sene fb rahat rahat yendi onları o yüzden düz mantıkçı arkadaşların mantığına göre rahat rahat yenmemiz lazım burada
1 - 0 olana kadar izlemiştim. Hep atak yaptılar sonra fener saçma bir golle öne geçmişti. Bir tek ceza sahasında çok etkili değillerdi

Bodo'yu yendiğimiz an scout tayfa orta saha ve forvet taraması yapsın.
Olmadı elenen takımlardan yoklayalim

Size özellikle bazı genç arkadaşların bilmiyor olabileceği bir bilgi vereyim:

UEFA yolculuğu öncesi CL gruplarında Taffarel cezalı olduğu için kalede Mehmet Bölükbaşı'nın oynadığı ve 5-0 yenildiğimiz Chelsea maçından sonra Avrupa'daki tüm maçlarda (ön elemeler de dahil) iç sahadaki YENİLMEZLİK serimiz kaç maçtır? Bir tahminde bulunun. Sadece UEFA'yı aldığımız o sezon değil (ki zaten kupayı içeride dışarıda yenilgisiz aldığımızı çoğunuz bilir), sonraki sezona da uzandığını tahmin ederek tahminde bulunun tabi...

20 maç. Sonraki sezona dedim ama sadece ertesi sezona değil, iki ertesi sezonun son maçına kadar uzanan bir seri bu. UEFA kupası yolculuğu hariç hepsi CL maçı, sadece 3 tanesi ön eleme. Bu 20 maçın sadece 6 tanesi beraberlik, onların da ikisi falan zaten beraberliğin tur atlamamıza yettiği maçlar. Bu süreçte iç sahada oynadığımız takımlar arasında 2 kere Milan, Real Madrid, B.Dortmund, Roma, PSV, PSG, Lazio, Liverpool, Monaco, Rangers, Leeds gibi takımlar var. Nihayet yenildiğimiz Barcelona maçında da golü açık ofsayttan yiyoruz. Yensek CL 2. tur gruplarından çıkıp bir kez daha çeyrek finale kalacağımız maç o da.

Size özellikle bazı genç arkadaşların bilmiyor olabileceği bir bilgi vereyim:

UEFA yolculuğu öncesi CL gruplarında Taffarel cezalı olduğu için kalede Mehmet Bölükbaşı'nın oynadığı ve 5-0 yenildiğimiz Chelsea maçından sonra Avrupa'daki tüm maçlarda (ön elemeler de dahil) iç sahadaki YENİLMEZLİK serimiz kaç maçtır? Bir tahminde bulunun. Sadece UEFA'yı aldığımız o sezon değil (ki zaten kupayı içeride dışarıda yenilgisiz aldığımızı çoğunuz bilir), sonraki sezona da uzandığını tahmin ederek tahminde bulunun tabi...

20 maç. Sonraki sezona dedim ama sadece ertesi sezona değil, iki ertesi sezonun son maçına kadar uzanan bir seri bu. UEFA kupası yolculuğu hariç hepsi CL maçı, sadece 3 tanesi ön eleme. Bu 20 maçın sadece 6 tanesi beraberlik, onların da ikisi falan zaten beraberliğin tur atlamamıza yettiği maçlar. Bu süreçte iç sahada oynadığımız takımlar arasında 2 kere Milan, Real Madrid, B.Dortmund, Roma, PSV, PSG, Lazio, Liverpool, Monaco, Rangers, Leeds gibi takımlar var. Nihayet yenildiğimiz Barcelona maçında da golü açık ofsayttan yiyoruz. Yensek CL 2. tur gruplarından çıkıp bir kez daha çeyrek finale kalacağımız maç o da.
Yanlışım yoksa Luce zamanında hiç yenilmedik.
2.5 sene olmalı. Fatih Terim'in 2. maçında yenilmiş olabiliriz.

Devre arası ortasaha transferi isteyenlere ben yine Maestro derim. Devre arasında iyi adamı iyi koşullarla almak zor iş. Maestro'yu takas artı para ile alabilirsin. Maaşı da yine düşük olur.

Geçen sene Adana'da oynarken devre arası ve yaz transfer dönemlerinde de onun için yangın yapmıştım. Kulübede beklemesi için büyük oyuncu alamazsın. Hem Toreira'yı hem de Lemina'yı yedekleyecek en ucuz, iyi ve sıkıntı çıkarmayacak adamdı.

O gün burun kıvıranlar bugün söyleyemeseler de aynı noktaya geldiler. Malesef o dönem üç kuruşken çekip almadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt