GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam tersini düşün. Ilk topu Ilkay Torri'ye verse sence o top yine Ilkay'a gelir miydi?
Bariz şekilde sakin kaldığı için en uygun anı bekledi
Sadece biraz abartı hepsi bu , Taylan, cicaldau her ortasahanin zaman zaman yaptığı işler, tekrar izlemeni ve sadece Torreiraya bakmanı öneririm

Okan hocam koyduguna göre biraz da mizaha ne dersin?

Feramuz Kayalar

milli araya giricez nefret ediyorum şu durumdan

sadece dünya kupası oynanırken milli araya girilmeli

Sadece biraz abartı hepsi bu , Taylan, cicaldau her ortasahanin zaman zaman yaptığı işler, tekrar izlemeni ve sadece Torreiraya bakmanı öneririm
Ilkay yıllarca yaptığı şeyi ilk defa mı yapıyor?
Torri'yi de biliyoruz. Pası verince illaki boşluğa gidecek.

UEFA nın böyle fantastik öğeleri olan takımları, wildcard tarzı bir şey uydurup her sene CL ne davet etmesi lazım..

Espri değildir..

Euroleague de Dubai adında bir takım var artık..
Eurolig zaten bir kaç takımın finanse ettiği bir organizasyon, Real Madrid ve yancılarının bir ara yapmaya çalıştığı mevzu gibi.

Şampiyonlar liginin böyle bir durumu yok, olası değil o yüzden.

Bir de bizi açıkçası averaj takımı olarak görüyorlardı, Florentino Perez isimli herifin o yönde bir açıklaması vardı. Düzenli ilk 24, ilk 16 falan lazım bu algının oluşması için.

Eurolig zaten bir kaç takımın finanse ettiği bir organizasyon, Real Madrid ve yancılarının bir ara yapmaya çalıştığı mevzu gibi.

Şampiyonlar liginin böyle bir durumu yok, olası değil o yüzden.

Bir de bizi açıkçası averaj takımı olarak görüyorlardı, Florentino Perez isimli herifin o yönde bir açıklaması vardı. Düzenli ilk 24, ilk 16 falan lazım bu algının oluşması için.
Olabilitesi olduğunu ben de düşünmüyorum üstadım.. Benimki sadece bir temenni.. Şahsen Galatasaray taraftarı olmasaydım bile sırf stadyum ambiansı için Galatasaray'ın her yıl CL de olmasını, İspanya ya da İtalya lig 3.sü veya 4.sünün olmasına tercih ederdim..

Perez denen herif bizi averaj takımı olarak görmeden önce, resmi maçlarda kendisini 3 kez tokatlamış kaç Avrupa kulübü varmış diye bir baksaymış kendisi adına daha iyi olurmuş.. Süper kupa maçı öncesi soyunma odasında kendi futbolcularına 'Müzemizdeki tek eksik kupa bu, çıkın bu kupayı alın' diye yalvaran bir başkandan daha itidalli açıklamalar beklenirdi..

ceza sebebini atıyorum iftira atmayalım.

ceza sebebini atıyorum iftira atmayalım. yazdıgın bu mesajdan ötürü ceza yemişsin

Ekli dosyayı görüntüle 304161

şimdi iftira attıgın icin 1 hafta cezai islem uyguluyorum
İftira değil bir hışımla Cezadan döner dönmez yazdım. Ben malum kısaltmadan dolayı yedim sanmıştım ama küfürden yemişim. Gurur vesikası olmuş. Dozunda küfretmişim. Her küfre bu kadar ceza verin Galatasaraylıları(misal ben) küstürün böyle. Teşekkürler. Yazasım gelmiyor artık. Ama uslu duracağım, maç zamanlarında renktaşlarla 1-2 yorumlaşma yapmak iyi oluyordu.

Bu takım forvet almaliydı ama sol stoper ve orta saha almayan adamlardan ne beklersin 😅🙄

Hadi hem küfür hem iftiradan güzelce birer hafta yedim diyelim. Önceki 1 aylık cezami kabul edemiyorum. Transfer olaylarından önce çok sevdiğim barışı disladiklarini görüp hissiyatla kendi yorumumu yaptım diye paranoya nedenli 1 ay ceza yedim. Valla hiç yazasım kalmadı. Bıktırdınız tebrik ederim

Osimheni yine çağırmışlar milli takıma

Tamam anladik @Alper Alp Şentürk , surekli dir dir dir etme surada. Sanki bu forumda bir tek sen ceza almissin gibi uzatip duruyorsun sakiz gibi. Yazasin yoksa yazma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt