GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takım haftası :uhu:
Şöyleyiz:

efkar.webp

spor medyasının milli aradan haberi mi yok bilerek mi singo icin 3 4 mac kaçıracak yalanı atıyorlar

O forvetteki mal yok mu tesisin önünde döverim o malı da 2 metre adam sahile kadar uçurur beni diye korkuyom.

Samsunun en büyük iki sorunundan birisi muadilmuaji ile holse.
İkisi de sonuçsuz bal yapmayan arı. Bu sene 2 tane daha eklediler kanatlara :asd:
Holse yerine portekizliyi oynatsa bazı şeyler değişir gibi de sane sendromu var gibi onlarda da.
Bakalım ne olacak, yönetimin biraz aklı olsa daha iyi adamlara giderdi parası da yok değil.
Reis ayının teki o yav yapar muhtemelen :asd: iyi boğusuyor bazende iyi duvar falan oluyorda gol becerisi 0 herifte ya dün ortaya bomboş vuramadı bile ıska gecti mesela mal onu gol yapar forvet dedigin.

İyi de dünkü atakları ortaları yada pasları biz yapıp ceza sahasına topu soktuğumuzda sonuca gidiyoruz ki.
Bu demek değil ki çorba yapalım.
70 milyonluk adama ihtiyacımız yoktu bunun için.
Şişirecek kalanı toplayacaksak 30 milyonluk singo style bir eleman da olurdu.
Bunun yanında sane 12 icardi de bizden 6 alıyor.

Kadroya 70 milyonluk adam alınıyor 130 harcanıyor deniliyor da bu bonservis muhabbeti işi sulandırıyor. Osimhen beleş gelse 70 milyon harcamış olacaktın uğurcanı almasan 30 nilyon daha elsi yazacaktın ki risk almak istemediğimizden bu bonservisler veriliyor.

İyi adama bonservis verilir. İyi adama maaş da verilir sorun yok. Ama iş bir yerden sonra çorba oluyor.
Be yaptığımızı inan izlerken anlamıyorum. Nasıl bir taktik var falan çözemiyorum.
Hedef avrupa ise biz neden bunu transfer dönemi hissedemiyoruz. Transferin son günü avrupa listesindeki 2 adam gidiyor bir tanesi sonra gidiyor. Yine eksik adam yazıyorsun.
Hedef avrupaysa bu adamların bazılarını ligde dinlendirmen lazım. Bu sene 3 paket halinde 1 ayda neredeyse 7şer maça çıkacağız. 2si ocak ve şubat aylarında.

Hedef gol atmak maç kazanmaksa frankfurt gibi maçlarda biz bunu hissedemiyoruz.

Ben maç izlediğimde bu takımın 2 şekilde gol atabildiğini görüyorum.
1- top rakipteyken hızlı atağa çıktığımızda
2- duran top

O zaman desinler ki biz kontrollü bir futbol oynayıp kontra kovalayacağız.

Koca ispanya bize 6 attığında bu taktiği kullandı.
Bu utanılacak bir şey değil ki.
Bu baskılı futbol da değil.

Ufak örnek.
İspanya araya adam kaçırıp hızlı atağa her kornerde çıkabiliyor.
Samsunspor, prag falan çıkıyor. Sen kornerde tuttuğun topu hurra ileri gitsin diye atıyorsun.
Sanchez çevresinde adam yokken koşup topa kafa vuruyor orta sahanın ortasına doğru. Yakınında 1 tane rakip yok 2 tane bizden var.

Ceza sahasında aynı durum 3-5 kere yaşanıyor.
Değişmiyor bu.
Her sene aynı sorun devam ediyor.
1 milyonluk vandrongelen çevre kontrolü yapıp topu güvenli bölgeye atarken sen atamıyorsun.

Derdimiz bunlarla. Kimliksiz bir takımız maalesef.
Sığır presten daha net kimlik mi olur. 🤣

Zeki yavruyu ekibimize katıp kornerlerde çağ atlayalım derim

Kasım milli arasına kadar olan fikstür şu şekilde;

1759754439065.webp

Milli ara dönüşü Singo ve Davinson'un olmayışı dolayısıyla Başakşehir hariç ligde arıza çıkacak bir maç göremiyorum. Göztepe istatiksel olarak geçen yıldan iyi gözüksede oyun olarak çok gerideler, savunmaları daha kompakt ama önde hiç bir tehlike arz etmiyorlar. Trabzon'un ise 4-4-2'li geride bol açık veren aynı zamanda kapanamayan oyunu ile bizim deplasmanımızda üstelik dinlenecek olan Galatasaray'a karşı şansı yok denecek kadar az.
Buradan 6'da 6 bekliyorum.

Önder Özen'in futboldaki başarısı ne tam olarak?

Futbol yorumlamak ve konuşmak için futbolda başarı gerekmiyor, bunu kabul ediyorum. Sonuçta biz oturduğumuz yerden yorumluyoruz. Ama bu adamın elinde yönetme fırsatı vardı, yönetti de. Sonuç ne oldu? Sakin konuşuyor diye adam başımıza akil insan kesildi.

Kasım milli arasına kadar olan fikstür şu şekilde;

Ekli dosyayı görüntüle 305187

Milli ara dönüşü Singo ve Davinson'un olmayışı dolayısıyla Başakşehir hariç ligde arıza çıkacak bir maç göremiyorum. Göztepe istatiksel olarak geçen yıldan iyi gözüksede oyun olarak çok gerideler, savunmaları daha kompakt ama önde hiç bir tehlike arz etmiyorlar. Trabzon'un ise 4-4-2'li geride bol açık veren aynı zamanda kapanamayan oyunu ile bizim deplasmanımızda üstelik dinlenecek olan Galatasaray'a karşı şansı yok denecek kadar az.
Buradan 6'da 6 bekliyorum.
6 macta 3 mağlubiyet gorunuyor

Topu Barış Alper'e at taktiği ile şampiyon olmak garantiyse o taktikle oynayalım zaten. Şampiyon olduktan sonra ne yapayım iç varyasyonu, dikine oyunu, derinliği vs. konvoya çıkarım ben.

millet feneri ligden koparmış ama rehavete girilmemeli.
bizim oyun daha oturmadı. futbolumuzun iyi olduğunu iddia edebilen yoktur herhalde. geçen sene ligi bitirdiğimiz noktadan uzaktayız.
iki maça tersine döner her şey
ki bizim fikstürün zor bölümü daha yeni başlıyor.
geçen sene de bir ara fark açılmış ama sonra kapanma noktasına gelmişti. hatta kupadaki fb deplasmanını kaybetsek belki travmatik bir finish olacaktı. bunları unutmamak lazım.
medya da gazı verme gayreti içinde. son derece dikkatli olmalıyız. ekimde lig falan bitmez

Önder Özen'in futboldaki başarısı ne tam olarak?

Futbol yorumlamak ve konuşmak için futbolda başarı gerekmiyor, bunu kabul ediyorum. Sonuçta biz oturduğumuz yerden yorumluyoruz. Ama bu adamın elinde yönetme fırsatı vardı, yönetti de. Sonuç ne oldu? Sakin konuşuyor diye adam başımıza akil insan kesildi.
katlanamiyorum artik ona ben, cok bos konusuyor.

Reis ayının teki o yav yapar muhtemelen :asd: iyi boğusuyor bazende iyi duvar falan oluyorda gol becerisi 0 herifte ya dün ortaya bomboş vuramadı bile ıska gecti mesela mal onu gol yapar forvet dedigin.
Tam beraberlik maçı forveti rakipleri vücuduyla dövsün. 3. forvete böyle bir eleman lazımdı bize. Usg'deki eleman bunun aşırı teknik olanı vücut desen aynı birebir agresif de. 10 civarına indireceksin böyle bir eleman işine bakacaksın.

Herkes bizim fikstüre takmış durumda ,fenerinde zorlu fiksturu simdi başlıyor, tek taraflı yorum yapmaktan uzak durun artık, illa eleştirelim diye birseyler aramaktan kimseye fayda gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt