Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.439
- 101.641
- 5.238
@Emir Sato sen mi yaptın bunu heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koymusuz
nedim elkoparan gibi düşünBu elemanın olayı ne
Bizim maçların skorlarını bildiBu elemanın olayı ne
Hepsini mi bildi peki, ortada bir kolpa olmadığından emin miyizBizim maçların skorlarını bildi
Transferi yaparsın ama liste update’i 8 maç sonrasında olacak, oynatamazsın o maçlarda.fm oynarken şu dikkatimi çekti devre arasındaki transferleri erken yaoabilirsek son iki maça yani atletico ve city maçlarna yetişiyor kontröl ettim evet eğer devre arası transferleri erken halledersek bu iki maça yeni transferleri oynatabiliyoruz sanırım ?
Bu koloboly iyi oyuncuydumus baya
Samsunda oynayan uzun saçlı bir oyuncu vardı dün begendimo kim dayı
45 yaşına geldin hâlâ Türkçeye bak, utanmaz herif!Bu koloboly iyi oyuncuydumus baya
Aidiyet göstermesi iyi hoş. Sahada da artık bildiğimiz Sane'yi göstermesi lazım milli arada sonrasında ona da çok ihtiyacımız var. Kendine gelmen lazım.
admirim ismimden soğudum turkceyide unuttum sayende45 yaşına geldin hâlâ Türkçeye bak, utanmaz herif!
Liverpool maçının skorunu net bildi de frankfurt maçında kolpa yapti mi onu bilmiyorum 5-1 tahmini yaptı bildi diye unlendi sosyal medyada.Hepsini mi bildi peki, ortada bir kolpa olmadığından emin miyiz
Transferi yaparsın ama liste update’i 8 maç sonrasında olacak, oynatamazsın o maçlarda.
admirim ismimden soğudum turkceyide unuttum sayende
@Kuzey Aslan duyuyor musun kauçuğu, caz yapıyor.admirim ismimden soğudum turkceyide unuttum sayende