Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Burada açık şekilde yükümlülükleri kırmışlar. Oyuncu maaşları vs yok
batıyoruz demiştik, 2 seneye menemen dönemi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada açık şekilde yükümlülükleri kırmışlar. Oyuncu maaşları vs yok
onu da sen veriyon yagsnin borcu morcu yok
elinde ki varlıklar borçdan fazla
150 milyona transfer yapıp borcu buralarda tutmuşuz
gsnin tek sorunu sıcak para
Onlar hasılat paylaşım anlaşması net bedel olmadığı için Florya, Riva'dan gelecek gelirler yok diye biliyorum. Loca hizmet ve koltuk devri yükümlülüklerini de çıkarmak lazım o bedelden bakanlar bunları da çıkarmamış anladığım kadarıyla. Şu anda biran da dolar-euro büyük yükseliş olmazsa bir de gelirleri 300 milyon dolar seviyesinde tutarsak sorun yaşamayız. Zaten hiç bir zaman 0 yükümlülük olamaz. Dünyada hiç bir kulüpte yok o. Lakin maaş seviyemizi bence fazla yüksek olması gerekenden.Borç alacak farkında 250 milyon alacağımız Florya parası var mı?
Bu yapıyla alabildiğimiz kadar şampiyonluk alıp sonra nadasa bırakacağız bir süre,ne dersek diyelim kulübün planı bu bence orta vadeye dairBatma falan yok ama gelirler sınıra dayandı artık, oyuncu satışı ve Avrupa başarısı şart oldu. Dolayısıyla yüksek maaş dönemi sona ermeli, yüksek maaş alıp hakkını veren tek topçu yok şu an takımda.
Osimhen’e verdiğimiz para dahi fahiş, o maaşa Avrupa’da ciddi fark yaratması gerekiyor hadi o neyse Icardi ile Sane’ye girmiyorum bile, o paranın 5te 1ini edecek topu oynamıyorlar.
Doğru demişler şu an taraftarla dönüyor kulüp ama buradan daha büyük ekonomi yaratmanın tek yolu da artık Avrupa başarısı.
300 m euroya lig kazanacak kadro kurulmaz söylemindeki esas mesaj da hep buydu.
Hem finansal hem de kalite anlamında büyümüşken bunu yönetemezlerse bizi 10 sene geriye götürürler.
Iyi de 250 milyon garanti edilen değil mi?Onlar hasılat paylaşım anlaşması net bedel olmadığı için Florya, Riva'dan gelecek gelirler yok diye biliyorum. Loca hizmet ve koltuk devri yükümlülüklerini de çıkarmak lazım o bedelden bakanlar bunları da çıkarmamış anladığım kadarıyla. Şu anda biran da dolar-euro büyük yükseliş olmazsa bir de gelirleri 300 milyon dolar seviyesinde tutarsak sorun yaşamayız. Zaten hiç bir zaman 0 yükümlülük olamaz. Dünyada hiç bir kulüpte yok o. Lakin maaş seviyemizi bence fazla yüksek olması gerekenden.
Garanti edilen evet ama daha fazla da olabilir yani net olmadığı için yok diye biliyorum. Direk satış anlaşması olsaydı olurdu tabi yanlış biliyor da olabilirim. Florya'dan gelen peşinat içinde olması lazım mesela. Son paylaştığım kişi daha iyi anlatıyor onun paylaşımını okumak daha iyi ve doğru olur.Iyi de 250 milyon garanti edilen değil mi?
Soğanlı mı soğansız mı, ona göre pozisyon alacağızMenemene filan döneceğimizi hiç sanmıyorum.