GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Bankalar Birliği'nden çıkışımızla birlikte Galatasaray artık mali olarak bağımsız, güçlü ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşmuştur. Galatasaray, Türkiye'de pozitif öz sermayesi olan, sermayesi en yüksek spor kulübüdür.Önümüz son derece berraktır değerli Galatasaraylılar."

dursun ağbi bosa demec vermiyodur heralde

sucuklu yumurta filan yeriz lan menemen kadar düşmeyiz herhalde

Bu yapıyla alabildiğimiz kadar şampiyonluk alıp sonra nadasa bırakacağız bir süre,ne dersek diyelim kulübün planı bu bence orta vadeye dair
İşte o gelir sınıra dayandı artık, bu noktadan aşağı düşmemek olmalı hedef bundan sonra.

Bu da doğru yönetmekle olur.

İşte o gelir sınıra dayandı artık, bu noktadan aşağı düşmemek olmalı hedef bundan sonra.

Ok yaydan çıktı artık o iş olmaz,her 11 oynayan adam zam istiyor baksana.Barış'ın işi 4-5 vererek de çözülecek gibi değil,adam Neom'un teklif ettiği parayı aynen istiyor bizden.Kabul etsek ve iyi bir sezon geçirse yine bununla da kalmayacak,Icardi Sane hiçbir şey yapmadan 10+ alıyor Osimhen'le beraber oynuyorum o 21 alıyor ben niye 7,5 alıyorum diyecek yine zam isteyecek sezon sonunda.Sonra bu işin Yunus boyutu falan var,benim Barış'tan ne eksiğim var ben de 11 oynuyorum diyecek o da o parayı isteyecek.Böyle idare edebildiğimiz kadar edeceğiz,para suyunu çektiğinde de nadas olacak bu aşikar bence

Bir de BB borcunu kapatıp yüksek faizli kredi çekme olayı skandal, bunu BBden çıkmadan önce de yazmıştım, gidip kredi çekeceksen niye kredi borcunu kapatıyorsun. İnsanlar gerizekalı mı da insanları kandırıyorsunuz

Banka kredisi üzerinden finansal borç yaratan kulüpten ihraç edilmelidir bundan sonra.

Ok yaydan çıktı artık o iş olmaz,her 11 oynayan adam zam istiyor baksana.Barış'ın işi 4-5 vererek de çözülecek gibi değil,adam Neom'un teklif ettiği parayı aynen istiyor bizden.Kabul etsek ve iyi bir sezon geçirse yine bununla da kalmayacak,Icardi Sane hiçbir şey yapmadan 10+ alıyor Osimhen'le beraber oynuyorum o 21 alıyor ben niye 7,5 alıyorum diyecek yine zam isteyecek sezon sonunda.Sonra bu işin Yunus boyutu falan var,benim Barış'tan ne eksiğim var ben de 11 oynuyorum diyecek o da o parayı isteyecek.Böyle idare edebildiğimiz kadar edeceğiz,para suyunu çektiğinde de nadas olacak bu aşikar bence
Barışla Yunus’un maaşı 3 m euro bandında, 7 falan haberleri kolpa.

Sane ve Icardi gibi sözleşmeler bir daha yapılmasın kafi, kontrol edilemeyecek bir durum yok.

globale açılmak bir diğer evre

ama bunun için daha global düşünen adamlar lazım yönetimde bıyıklıyla fln olacak iş değil

net olarak bu kulubun sadece bir birimi global pazarlama için çalışmalı

acayip bir fırsatı kaçırıyoruz

sürekli büyümenin tek yolu bu

adamlar japonyada random sokakda grçenlere futbol sorusu soruyor
10 kişiden 3ü Galatasarayı desteklediğini söylüyor

peki ürün satışı 0

osimhen box aldım iki tane 400 euroya

arkadan fedexden 120 euroluk kargo faturası geldi!

bu nasıl bir oazarlama?!

kulubu

O Neom haberleri çıkmadan yazın güncellenen sözleşme değil mi
O dönem 2-2.5tu üstüne garanti para arttı bir de 50 milyon lira falan bonus var.

7 falan istese zaten şutlardık.

Herhangi bir isteyen olursa da artık şutlamak lazım, o yüzden bir tane süper star Osimhen, geri kalanlar da 5ten falan başlamalı bundan sonra.

Net 100 m euro maaş sınırında kaldığımız sürece sıkıntı yaşamayız.

globale açılmak bir diğer evre

ama bunun için daha global düşünen adamlar lazım yönetimde bıyıklıyla fln olacak iş değil

net olarak bu kulubun sadece bir birimi global pazarlama için çalışmalı

acayip bir fırsatı kaçırıyoruz

sürekli büyümenin tek yolu bu

adamlar japonyada random sokakda grçenlere futbol sorusu soruyor
10 kişiden 3ü Galatasarayı desteklediğini söylüyor

peki ürün satışı 0

osimhen box aldım iki tane 400 euroya

arkadan fedexden 120 euroluk kargo faturası geldi!

bu nasıl bir oazarlama?!

kulubu
Evet benim kastım da bu, globale hizmet eder hale gelmeliyiz.

Manu falan rezalet 10 senedir ama hala ciddi kitleye hitap ettikleri için asla finansal sorun yaşamıyorlar.

O dönem 2-2.5tu üstüne garanti para arttı bir de 50 milyon lira falan bonus var.

7 falan istese zaten şutlardık.

Herhangi bir isteyen olursa da artık şutlamak lazım, o yüzden bir tane süper star Osimhen, geri kalanlar da 5ten falan başlamalı bundan sonra.

Net 100 m euro maaş sınırında kaldığımız sürece sıkıntı yaşamayız.
İnşallah kolpadır o haberler dediğin gibi

Sane + Icardi ayrılsa rahatlariz.
Bir de yabancı sınırı asla 14'ün altına inmemeli.

Bu arada Liverpool videosunda Dursun Özbek'e en çok tezahürat yapan BAY idi.
Kulüp ve takımın içinde problem kalmamış.
Geriye BAY'in tekrar goller atıp taraftar ile arasının düzelmesi kaldı

18-20 yaşlarında patlama yapabilecek futbolcu almak gerekiyor artık. Senelik 50 milyon bonservisten kazansan her sene transfer için futbolu döndürecek paranın sahibi olursun.
Maaşları da tribün gelirinden çekersin.
Mağaza, ş.ligi gibi gelirlerde borç ödersin mutlu mesut bir hayat sürer.

Omurga zaten var artık transferleri 6-8-10 milyona yapmalıyız topçu bulmaktan kolay bişey yok

Al 7-8e orta saha hem leminadan öğrensin hem forma rekabetine girsin

Yeter ki doğru adamı al

Singoya beğeniyoruz tabi de hala aynı fikirdeyim o parayı 2ye bölüp 15 15 sağ bek stoper alsak daha iyi olurdu

Sane + Icardi ayrılsa rahatlariz.
Bir de yabancı sınırı asla 14'ün altına inmemeli.
İcardi sana mağaza geliri olarak etkisi varken sane ile aynı kefeye koymak hakaret. Biri 6 alıyor diğeri 12.
Şuan davinson icardiden daha çok zarar veriyor bize. Biri en azından sakat diğeri sağlıklıyken sezonun en kötü futbolcusu anlık.

Omurga zaten var artık transferleri 6-8-10 milyona yapmalıyız topçu bulmaktan kolay bişey yok

Al 7-8e orta saha hem leminadan öğrensin hem forma rekabetine girsin

Yeter ki doğru adamı al

Singoya beğeniyoruz tabi de hala aynı fikirdeyim o parayı 2ye bölüp 15 15 sağ bek stoper alsak daha iyi olurdu
Geçen seneki aptallıkların zararını çekiyoruz maalesef.
Cenk & Ahlatçı ikilisinin doğrudan 50 dolaylı olarak 150 milyonluk zararı var kulübe. 6 milyona kapatacaktık bek konusunu direkt 27 milyon cebimizde kalacaktı.

18-20 yaşlarında patlama yapabilecek futbolcu almak gerekiyor artık. Senelik 50 milyon bonservisten kazansan her sene transfer için futbolu döndürecek paranın sahibi olursun.
Maaşları da tribün gelirinden çekersin.
Mağaza, ş.ligi gibi gelirlerde borç ödersin mutlu mesut bir hayat sürer.

Arda gibi bir mücevhere sahipsin zaten. Apo ve Davinson dökülmelerine rağmen çocuğa şans verilmedi.
Ama hocamız zaten gençlere önem veren birisi değil maalesef.

Geçen seneki aptallıkların zararını çekiyoruz maalesef.
Cenk & Ahlatçı ikilisinin doğrudan 50 dolaylı olarak 150 milyonluk zararı var kulübe. 6 milyona kapatacaktık bek konusunu direkt 27 milyon cebimizde kalacaktı.
Maddi zarardan ziyade o transferlerden sonra dursun bilinen liglerden bilinen topçuları getirin demiş

Sen işbilmezlik yapıp ilk tercihleri alamayıp cuesta jelert alırsan böyle olur tabi

Bonservis işinin bokunu çıkardık. Trabzon toplam 10-15 bons vererek ne adamlar aldı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt