GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maddi olarak risk alacak eşiği geçtik, Koç varken en azından bizim de o kadar harcama yapmamız gerekiyordu ve risk alıp kazandık, Koç'u yolladık !(Bu süreçte her türlü manipülasyon ve engellemeye rağmen başarmak çok büyük iş, patlaya da bilirdik. Yönetim ve Okan Hoca büyük iş başardı.)

Şimdi süreç Bayern, PSG mantığı ile kaliteli kadroyu koruyup eksikleri iç piyasadan ucuza kapamada. Biz gelire göre 100 milyonluk takım kurarsak rakipler 40,50,60'a anca takım kurabilir. Bizim her başarımızdan sonra eriyerek gidecekler. O yüzdendir ki en zor 2 sezonu Okan Hoca'nın şampiyonluk konsantrasyonu ile çözüp şimdiden önümüzdeki sezonu bile garantilemiş gibiyiz.

Artık extra bir durum yaşanmazsa daha da hegomanya kuracak bir kadro var. Ş. Ligi'nde de gidebildiğimiz kadar gitmek yanında her sene düzenli katılım aradaki ekonomik farkı korumak açısından önemli. Sonuçta stresli günlerin ardından istediğimiz yere geldik, getirdik. Pamuk gibiyiz valla!!!

Milli arayı 1 hafta daha uzatamıyor muyuz ?
G2-zIiqXAAAmWSo

Youtube'a vpn ile girip Galatasaray Liverpool maçıyla ilgili videolar izlemeye çalışıyorum ama çıkmıyor. Neden?
orada o kadar popüler değil mi yoksa başka bir sosyal platformda mı maçların özeti veriliyor?

Evet benim kastım da bu, globale hizmet eder hale gelmeliyiz.

Manu falan rezalet 10 senedir ama hala ciddi kitleye hitap ettikleri için asla finansal sorun yaşamıyorlar.
Yeni donemde dünyanin da birden fazla kutuplu bir hal alacagini dusununce ve Dursun Ozbek'in aciklamalarini da gorunce APAC tarafina dogru acilinacak muhtemelen.

Haaland denilen mal değneği iki tane penaltı kaçırdı.

Anguissa gercekten iyi topçu ama yasi 29 rahat 3 senede mağarası var 32 33 yasinda ortasaha alinmamali bu takıma, afrikali da lazim degil

Hazir batmisken 30a 40 yaşındaki angisayı alalim. Cok guzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt