GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şampiyon olduğumuz icin hoca,yonetim kimse umursamıyor fakat yerli oyuncu konusunda cok cok geri kaldık maalesef, istediğimiz kaliteli yerli oyuncuları toplamamiz gerekirdi Şampiyon olduğumuz yıllarda,yerli oyuncuya yabancıdan daha cok önemli vermeliyiz

1760267847731.webp

Şampiyon olduğumuz icin hoca,yonetim kimse umursamıyor fakat yerli oyuncu konusunda cok cok geri kaldık maalesef, istediğimiz kaliteli yerli oyuncuları toplamamiz gerekirdi Şampiyon olduğumuz yıllarda,yerli oyuncuya yabancıdan daha cok önemli vermeliyiz
Ugurcan Abdulkerim Eren Elmali Baris Alper Yunus Akgun 5 tane direk oynayan futbolcumuz var.6.olarak da Ilkay yerli statusunde.Kaan Ayhan Arda Unvay gibi yedek oyuncular da var cok yetenekli genc yildiz adaylari bulunmadigi surece gereksiz yerlilerle doldurmaya gerek yok ki biz yabanci da bile tam hakkimizi kullanmadik.

Bu fenerli Berke denen haini iyi ki almamışız. Sen kimsin lan izinsiz kampı terkediyorsun?

Berke'ye haksızlık yapıldığı net. Performansa göre ilk 11 değil ama yedeklerde olmayı hakkediyordu. Lakin her ne kadar haksızlık varsa da bunun yolu kampı izinsiz terk etmek değildir. Gider konuşursun "beni kadroya almayacaksanız takımımla antrenman yapmak istiyorum takımıma dönmek istiyorum" diye izin ister öyle ayrılırsın.

Berkeyi kulubu çağırmıştır, keza yarin obur gun can uzunuda kulubu çağırır bu tarz şeylere şaşırmayın, kulüpler ozellikle yıldız oyuncularını koruyorlar ,çöpler,siyasal islamcilar oynarken hak edenler yedek kalırsa kulubunde söz hakkı var

Kerem gürcistana 2 gol atmadı mı heralde 11 çıkacak, oğuz konusu bence de hatalı ama sonuç alıyor mu alıyor genelde adam. İlla birileri memnun olmayacak yapacak bir şey yok. Hiçbir şey oynamıyorken yunusu oynatıp performans alıyodu o zaman şikayet etmiyodunuz.

Fbli bjkli özürlüler gibi boş tutulup durmayın montellaya totalde başarılı işte

Berkeyi kulubu çağırmıştır, keza yarin obur gun can uzunuda kulubu çağırır bu tarz şeylere şaşırmayın, kulüpler ozellikle yıldız oyuncularını koruyorlar ,çöpler,siyasal islamcilar oynarken hak edenler yedek kalırsa kulubunde söz hakkı var
Böyle bir hakkı yok kulüplerin kadroya alınmadı diye oyuncuya izin vermemek vs

Bir daha milli formayi giymemeli Berke kimse kusura bakmasin begenirsin begenmezsin Altay Manchester United da oynuyor ilk 11 de ben oynayim demezken Berke kendini Peter Cech saniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt