GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk’un verdigi rakamlarin 3 asagi 5 yukari dogru olmama ihtimali yok zaten. BAY’in karsisinda pisirik bir yonetim ve teknik adam vardi. Istedigini aldi. Forumun bir kismida ayni pisirik guruba dahil. Olan oldu. TL’yi begenmedigi icin bir gun sonra kapi onune konulan Kosecki’den bu gunlere gelmekte varmis. Ustelik Kosecki, BAY’in 30-40 ettigi piyasada 200 milyonluk adamdi.

bu yüksek maaslar basa bela olacak.

büyük kulüplerin neden yüksek maas verme konusunda zorluk cikardigi belli oluyor.

Dursun Özbek ilk döneminde olduğu gibi bu dönemde de maaşlar konusunda kontrolü kaybetti. Bir oyuncuya hak etmediği ekstra maaş verince bu çığ gibi büyüyerek tüm takıma yayılmaya başlıyor. Şu anki maaş bütçesi gerçek hak ettiği değerin en az 2 katı durumda. Yavaş yavaş zamana yayarak obez sözleşmelerden kurtulmalıyız. Osimhen harici çok yüksek maaşlı "yıldız oyuncu" olmamalı takımda. Osimhen + 10 asker oyuncu bu takımın ihtiyacı. Sane, Icardi, falan istemiyorum ben artık.

Bu ülkede 8jk gibi ,surekli para harcayıp, dogru düzgün geliri olmayan bir kulup batmiyorsa fenere bize filan hicbirsey olmaz

Yazık çok yazık.

Senin kulübüne ihanet ve hainlik teşebbüsünde bulunan futbolcuyu ödüllendiriyorsun. Sadakat bonusu ha öyle mi.

Ne güzel dünya ya. Küstüm ben oynamıyorum diyen herkese zam yapalım bundan sonra. Bunun sonu nereye varacak.

Edit: 10 maç 1 Milyon € bunu yeni gördüm daha. Suudi Arabistan mı burası sokarım böyle işe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt