GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
we have dracula abdullah they dont

1761345799307.webp

fbliler stuttgart‘in takim degeri bodo‘nunkinden yüksek diye övünüyor ve gaza geliyorlar

bu nasil bir mental, bu nasil bir kafa yapisidr arkadas

bir yandan gülüyorum diger yandan da aciyorum, hayretler icerisinde kaliyorum her zaman

bu kadar aci ve kedere ragmen nasil bu kadar hevesli kalabiliyorlar takimlari icin diye soruyorum her zaman kendime ama illa mutlu olacak birsey buluyorlar adamlar

yani bir takim tutmanin insanin kafa yapisina bu kadar mi büyük etkisi olur, fbliler icin tez konusu olur bu konu sakasiz

fbliler stuttgart‘in takim degeri bodo‘nunkinden yüksek diye övünüyor ve gaza geliyorlar

bu nasil bir mental, bu nasil bir kafa yapisidr arkadas

bir yandan gülüyorum diger yandan da aciyorum, hayretler icerisinde kaliyorum her zaman

bu kadar aci ve kedere ragmen nasil bu kadar hevesli kalabiliyorlar takimlari icin diye soruyorum her zaman kendime ama illa mutlu olacak birsey buluyorlar adamlar

yani bir takim tutmanin insanin kafa yapisina bu kadar mi büyük etkisi olur, fbliler icin tez konusu olur bu konu sakasiz
Aradaki farki kendileride goruyorlar o yuzden ezikliklerini belli ediyorlar.fb lilerin genel ozellikleri tek amaclari sampiyonluktur ayrica Galatasaray i taklit etmeyi cok severler ama bu taklit nedeni yasadiklari eziklikten kaynaklanir.

Sol stoperden önce alınması gereken oyuncu
Ilkayi 8 gibi kullanıp safkan bir orta saha almak

Hakan gelse aslında tüm sorunlar bitecek
Şut atan duran top kullanan Toreira ya nefes aldirabilecek gerektiğinde 8 gerektiğinde 10 kullanabileceğin muazzam bir ekleme olur
Sonrasında sol stoper bulunur

Acayip kaliteli iş olmuş

are you happy in Galatasaray? Sorusuna verdikleri reaksiyonlar çok iyi

Son düzenleme:

Twitin altını okuyunca çok üzüldüm ne çok ahrazsaraylı var taraftarın içinde ya

Yunus şalaiyi hedef gösterip kulüpten 2.5 istedi menajeriyle,aylarca da direttiler zammı kaptılar

Sonra baktı ki barış 2 ekran karartıp 6m alıyor menajerini vizyonsuzlukla suçlayıp bu yüzden yolları ayırma kararı aldı büyük ihtimal, çünkü hedeflediği 2.5 milyon takımdaki asgari ücret oldu bi anda,millet tepki vereceğine helal olsun yunus akgün çekiyor

Aynen zeki kardeşim benim zam isterken her allahın günü fbli menajerini değiştir tepkilerine aldırış etmeyip ona yol vermeyen adam şimdi menajerinin fbli olduğunu anladı ve gssi için yol verdi aynen benim ultra süper zeka kardeşim benim aynen

Yediğimiz golde yakobs yine zıplamamış. Kiev maçında da aynısını yapmıştı bu çocuğa zıplama idmanı yaptırmak lazım en kötü rakibi bozmalı topla oynamaya çalışmamalı böyle pozisyonlarda.
Kenarda rapor tutan elemanlar ne yapıyor acaba maç izlemek yerine işlerini yapsalar keşke.
Koca Enrique bu herifler bir şey göremiyor diye tribüne çıkıp maçı oradan izledi bizde de aynı ekibin bir benzeri var heralde yatıp para alma peşindeler.

Twitin altını okuyunca çok üzüldüm ne çok ahrazsaraylı var taraftarın içinde ya

Yunus şalaiyi hedef gösterip kulüpten 2.5 istedi menajeriyle,aylarca da direttiler zammı kaptılar

Sonra baktı ki barış 2 ekran karartıp 6m alıyor menajerini vizyonsuzlukla suçlayıp bu yüzden yolları ayırma kararı aldı büyük ihtimal, çünkü hedeflediği 2.5 milyon takımdaki asgari ücret oldu bi anda,millet tepki vereceğine helal olsun yunus akgün çekiyor

Aynen zeki kardeşim benim zam isterken her allahın günü fbli menajerini değiştir tepkilerine aldırış etmeyip ona yol vermeyen adam şimdi menajerinin fbli olduğunu anladı ve gssi için yol verdi aynen benim ultra süper zeka kardeşim benim aynen
Menajeriyle olan sözleşmesinin bitmesini bekledi ve ayrıldı. Bu o dönemde de dillendirilmisti ve denildiği gibi oldu.

Fbli ağzıyla gs şampiyonluklarını yapıyla aldı diyen herif utanmadan gslilik dersi vermeğe kalkıyor

Tozser diye sarı bi oğlan gelmişti devre arası 2 hazırlık maçında falan uçmuştu nolduydu ona ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt