Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.586
- 58.894
- 3.383
we have dracula abdullah they dont
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aradaki farki kendileride goruyorlar o yuzden ezikliklerini belli ediyorlar.fb lilerin genel ozellikleri tek amaclari sampiyonluktur ayrica Galatasaray i taklit etmeyi cok severler ama bu taklit nedeni yasadiklari eziklikten kaynaklanir.fbliler stuttgart‘in takim degeri bodo‘nunkinden yüksek diye övünüyor ve gaza geliyorlar
bu nasil bir mental, bu nasil bir kafa yapisidr arkadas
bir yandan gülüyorum diger yandan da aciyorum, hayretler icerisinde kaliyorum her zaman
bu kadar aci ve kedere ragmen nasil bu kadar hevesli kalabiliyorlar takimlari icin diye soruyorum her zaman kendime ama illa mutlu olacak birsey buluyorlar adamlar
yani bir takim tutmanin insanin kafa yapisina bu kadar mi büyük etkisi olur, fbliler icin tez konusu olur bu konu sakasiz
Bunu izlediniz mi harbiden benim yaşım tutmuyor
Twitin altını okuyunca çok üzüldüm ne çok ahrazsaraylı var taraftarın içinde ya
Yunus şalaiyi hedef gösterip kulüpten 2.5 istedi menajeriyle,aylarca da direttiler zammı kaptılar
Sonra baktı ki barış 2 ekran karartıp 6m alıyor menajerini vizyonsuzlukla suçlayıp bu yüzden yolları ayırma kararı aldı büyük ihtimal, çünkü hedeflediği 2.5 milyon takımdaki asgari ücret oldu bi anda,millet tepki vereceğine helal olsun yunus akgün çekiyor
Aynen zeki kardeşim benim zam isterken her allahın günü fbli menajerini değiştir tepkilerine aldırış etmeyip ona yol vermeyen adam şimdi menajerinin fbli olduğunu anladı ve gssi için yol verdi aynen benim ultra süper zeka kardeşim benim aynen
Menajeriyle olan sözleşmesinin bitmesini bekledi ve ayrıldı. Bu o dönemde de dillendirilmisti ve denildiği gibi oldu.
Twitin altını okuyunca çok üzüldüm ne çok ahrazsaraylı var taraftarın içinde ya
Yunus şalaiyi hedef gösterip kulüpten 2.5 istedi menajeriyle,aylarca da direttiler zammı kaptılar
Sonra baktı ki barış 2 ekran karartıp 6m alıyor menajerini vizyonsuzlukla suçlayıp bu yüzden yolları ayırma kararı aldı büyük ihtimal, çünkü hedeflediği 2.5 milyon takımdaki asgari ücret oldu bi anda,millet tepki vereceğine helal olsun yunus akgün çekiyor
Aynen zeki kardeşim benim zam isterken her allahın günü fbli menajerini değiştir tepkilerine aldırış etmeyip ona yol vermeyen adam şimdi menajerinin fbli olduğunu anladı ve gssi için yol verdi aynen benim ultra süper zeka kardeşim benim aynen
o kim dostum bi sövelimFbli ağzıyla gs şampiyonluklarını yapıyla aldı diyen herif utanmadan gslilik dersi vermeğe kalkıyor