GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Yav ne lokmanı ne 40 milyonu gidin genç kanat bulun adamı hasta etmeyin

Yakup'a göre Eren'in sözleşmesi 2 Milyon Avro'ya çıkarılacakmış.

Neden ulan neden neden. Daha bize geleli 1 yıl bile olmadı. Biz bu kontratları öylesine mi yapıyoruz en başında, önüne gelene iyileştirme yapılacaksa ne değeri var baştan yapılan kontratların.

aynen yav 2 tane taş gibi topçudan esirgenelim zaten serie a'da falan futbol da oynanmıyor :D fm 26 wonderkids yazalım oradan pa 150+ olanları toplayalım daha iyi olur

1761826098226.webp

Singo nun takimla çalışması cok iyi oldu enazindan lazyo maçında sonradan oyuna girebilir

Bu kovulan adamın görev tanımında atletik performans yazıyo da aslında irfan gibi yardımcı antrenörmüş yaw öyle saçma iş mi olur kim kim belli değil bende niye takımda teknik taktik yok diyodum bunu anlamak için 3 buçuk sene geçmesi mi gerekiyodu

IMG_20251030_154042.webp

Başkan, buradaki tabloya göre piyasa değeri ve lig derecesi ne? Gerçi yanlış bilgi gibi duruyor ama anlamadım @Keramettin TANRIVERDİ

Ekli dosyayı görüntüle 306480

Böyle birşey var mıydı hiç hatırlamıyorum @V. Haydar Geven daha deep dive yapmıştı ona soralım.

Şu aşağıdaki başlıkta UCL ödül dağıtımına dair detaylı açıklama yapmıştım:

Şampiyonlar Ligi Gelirleri Dağıtım Sistemi ve Tahmini Miktarlar

Biraz uzun ama bilgilendirici olduğunu düşündüğüm bir sayfa orası.

Bu tablodan anladığım kadarıyla; "piyasa değeri" dedikleri şey benim linkini verdiğim yazımda "katma değer" olarak çevirdiğim 3. madde olan "value pillar" mevzusunun kötü bir çevirisi olsa gerek. Ancak sanırım onun da benim 3. maddenin a bendi olarak anlattığım "Avrupa yayın gelirleri" olan kısmını direkt "piyasa değeri" deyip geçmişler. "Katsayı" dedikleri de yine value pillar'ın bir parçası olan ve benim yazımda 3b'deki Avrupa dışı yayın gelirlerinin dağılımına dair pay. Onda sadece 10 yıllık UEFA takım puanı sıralaması baz alındığı için "katsayı" deyip geçmişler herhalde. Hisse başı 0,96 ve 0,32 detaylarından anladığım bu.

Tabloda "Lig derecesi" dedikleri de benim yazımda 2. maddenin b şıkkında 36 takımlı lig tablosunu bitirdiğin sıraya göre aldığın ek performans ödülü olsa gerek.

Bu kovulan adamın görev tanımında atletik performans yazıyo da aslında irfan gibi yardımcı antrenörmüş yaw öyle saçma iş mi olur kim kim belli değil bende niye takımda teknik taktik yok diyodum bunu anlamak için 3 buçuk sene geçmesi mi gerekiyodu

Ekli dosyayı görüntüle 306515
Geçen bunların listesini buraya attıktan sonra kovulmuş olmaları.

Biz de deriniz.

Geri
Üst Alt