Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 28.527
- 47.961
- 2.838
bugün nasıl ptesi değil ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan, buradaki tabloya göre piyasa değeri ve lig derecesi ne? Gerçi yanlış bilgi gibi duruyor ama anlamadım @Keramettin TANRIVERDİ
Ekli dosyayı görüntüle 306480
Böyle birşey var mıydı hiç hatırlamıyorum @V. Haydar Geven daha deep dive yapmıştı ona soralım.
Hakan İtalya'da reytinglerde 2. Gol krallığında 1.sirada
Aynen sistemimize uymaz ve yaşlı topcu
Dimi lan bende sabahtan beri bunu düşünüyorum tamamen pazartesinin karakteristik özelliklerine sahip bir gün ve perşembebugün nasıl ptesi değil ya
Geçen bunların listesini buraya attıktan sonra kovulmuş olmaları.Bu kovulan adamın görev tanımında atletik performans yazıyo da aslında irfan gibi yardımcı antrenörmüş yaw öyle saçma iş mi olur kim kim belli değil bende niye takımda teknik taktik yok diyodum bunu anlamak için 3 buçuk sene geçmesi mi gerekiyodu
Ekli dosyayı görüntüle 306515
Bu kovulan adamın görev tanımında atletik performans yazıyo da aslında irfan gibi yardımcı antrenörmüş yaw öyle saçma iş mi olur kim kim belli değil bende niye takımda teknik taktik yok diyodum bunu anlamak için 3 buçuk sene geçmesi mi gerekiyodu
Ekli dosyayı görüntüle 306515
Herif 3 haftadır gelmiyormuş tesislere.Ne bu kovulma hikayesi?