GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herif 3 haftadır gelmiyormuş tesislere.

Nasıl yani? Birden habersiz işe gelmemeye başlamış ve ondan dolayı kovmuşuz?

Eğer böyleyse herifi bize karşı kullanmak üzere birileri ayartmış olmasın? Nasıl kullanacaklarını bilemem de...

@Murat Onder rtaş biz eleştirilerin okunduğunu dile getirdiğimizde, bu yetersizlerin gitmesi gerektiğini falan yazdığımızda bizimle dalga geçmiştin hatta masonu bayağı bi tiye almıştın diye hatırlıyorum

Mükemmel bir denk gelmeyle cevabı aldın

Başta mason olmak üzere bizlere iade-i itibar yapacakmısın?

@Murat Onder rtaş biz eleştirilerin okunduğunu dile getirdiğimizde, bu yetersizlerin gitmesi gerektiğini falan yazdığımızda bizimle dalga geçmiştin hatta masonu bayağı bi tiye almıştın diye hatırlıyorum

Mükemmel bir denk gelmeyle cevabı aldın

Başta mason olmak üzere bizlere iade-i itibar yapacakmısın?
Dostum önce iddia ile değil, olayın gerçekliği ile gel.

Diğer bir durum da sanırım iddiaya göre atletik performans.

Hem sana, hem bay Masona geçen de sorduğum basit atletik performans sualime bile cevap alamadım.

Gerçi siz daha çok taktik dehasıydınız.

antrönör gitmişse nolmuş yani birbirinize girmeğe değer mi

1761835157843.webp

önümüze bakalım derim

1761835157843.webp

arkamıza değil

saygılarımla

Takımın fiziksel herhangi bir problemi yok ki adamın gitmesi de belli ki başka bir sebepten. Gören de adamı yolladık üst düzey yabancı getirdik uçmaya başladık sanır.

Haklı çıktık dicez diye öyle saçma sapan şeyler uyduruyosunuz ki acınası dahi değilsiniz artık.

Gezinirken denk geldim videoya. Siyasete bulaşmayıp, işlerine devam edebilseydi, kesin takımı desteklerdi.2002-2010 arası ezilmezdik bu kadar belki de. Kolay maddi destek bulmak bazen ters tepebilir, kolaya alıştırabiliyor, orası da var ama daha iyi durumda olacağımız kesindi.

Nasıl yani? Birden habersiz işe gelmemeye başlamış ve ondan dolayı kovmuşuz?

Eğer böyleyse herifi bize karşı kullanmak üzere birileri ayartmış olmasın? Nasıl kullanacaklarını bilemem de...
Mevzuya da para mevzusu demiş. Gel de kıllanma.
Komplocu gvad çok var ülkede sonuçta.

Dostum önce iddia ile değil, olayın gerçekliği ile gel.

Diğer bir durum da sanırım iddiaya göre atletik performans.

Hem sana, hem bay Masona geçen de sorduğum basit atletik performans sualime bile cevap alamadım.

Gerçi siz daha çok taktik dehasıydınız.

Çok değerli sayın abim

Konu benimle alakalı değil ama geçmişte böyle şeyler yazdığım için kendimi de kattım, konu haklı haksız durumu da değil, sen masonun tespitinden sonra durduk yere adama sataşıp makara yapıp dalga geçmeye çalıştın,adam sana hiçbir şey dememişti halbuki

Bunu da niye yaptın,çünkü tespitin doğruluğunu ispatlayamayacağını bildiğin için ama ne oldu göklerden çok hızlı bir karar ve cevap geldi

Bu adam çok uzun yıllardır okanın ekibinde,bizde de beraber 4.seneleri ve bu adam belki de ilk defa eleştirilip sorgulandı,burda ister kulüp şutlamış olsun ister haksız eleştirildiğini düşünüp kendi ayrılsın haksız çıktın,çünkü senin iddian eleştirilerin karşılık bulmadığıydı,ama bulmuş

Adamla boşuna dalga geçtin yani,bu yüzden bir özrü hakettiğini düşündüm,neyse canın sağolsun

Bayern gibi takim maaslari düsürmek icin, Sane de cimrilik yapip, Upamecanonun sözlesmesi biterken ve isteyeni bolken maasina fazla zam yapmayi istemezken, biz gelen gidene para dagitiyoruz. Bu mantiksiz birsey. Sonra adamlari yollamayi istedigin an kimse istemeyecek. Ve maas giderini geri normal hallere getirmek baya zaman ister. Bana kalirsa zaten Osimhen haric kimse bonuslar ile 4,5 belki 5 milyondan fazla almamali. Erenin ve Jakobsun aldigi maas bence gayet yeterli. Eren daha 1 sene bizde degilken niye maasini ikiye katlar insan? Yönetimdeki herifler kendi sirketlerinde iscilerini acaba böyle zirt pirt zam veriyormudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt