GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmelerde kantarın topuzu kaçtı bile. Yedekler bile 2-3 almaya başladı. Çok ince bir mühendislik gerektirir bu işler. Sadece çok para vermekle kalmaz, takım içi huzuru da bozar bu tutum.

325 maçta 88 gol 43 asist yapmış adama da abartılıyor vs demezsiniz ya
kendi adıma konuşayım oyunculuğuna hiç sallamadım, osi gibi 1 yıl kiralayabilsek kimse reddetmezdi çok iyi fırsattı ama 45-50 bons falan vemek saçmalık olur bnc

yaş ortalamamız artıyor, torreira-davi bile 30 olacak sezon içinde. bonservis vereceksek singo gibi satılabilecek adam alalım sürekliliği sağlayalım fikrindeyim. trabzon bile 3 kuruşa kimleri aldı biz o topçuların daha hazırlarını bulabiliriz gerçekten istersek

maaş da daha düşük olur o da bir +

Lookman'ı bonservis/maaş/yaş 3'leminden dolayı istemeyene bir şey diyemem ama oyuncunun yetenek repertuarına ve şu ana kadar yaptıklarına bakınca A+ bir oyuncu olduğu ayan beyan belli yav. Lookman-Osimhen-Sane müthiş şeyler hayal ettirir. Aynı zamanda Lookman hücumun her yerinde oynatılmış şimdiye kadar, hepsinde de benzer skor katkılarını yapmış. Bu aynı zamanda müthiş bir taktiksel esneklik demek.
Ha Lookman'ın maliyeti çok uçuk noktalarda ise ben gider Davitashvili'yi alır geçerim. Yedek kalmayı sorun etmez, yaşı genç, nispeten ucuza alırsın ve profil itibariyle de bize cuk oturacak birisi. Normal şartlarda zaten kanatlar Sane-Yunus olacak bizde. Singo'nun sağ beke döndüğü yerde Sallai-Davitashvili de kanat alternatifleri olurlar. 2 tane teknik, 2 tane de fizikli kanat rotasyonu gayet mantıklı planlama olur. BAY da sene sonu satış.
Yani hoca bizde hazır oyuncuyu tercih ediyor genel olarak o sebeple mesela hiç şans bulamayacak oyuncuyu da gidip alınca bu sefer hani Lookman çok maliyetli bile olsa keşke onu alsaydık muhabbeti de olur.Yoksa davitashvili'yi ben de beğeniyorum , geçen Nantes'de oynayan guirassy'i izledim onu da beğendim mesela ama bizim için çok doğru profiller mi ona dediğim gibi emin değilim.Fizikli,hızlı,birebirleri iyi olan ve geçiş savunabilecek defansif profiller harici pek sıcak bakmıyorum o yüzden genç oyuncu işine ben pek.20ye gidip Nene gibi birini de alabiliriz orası da var işin mesela sonra nerden buldunuz bunu olur , çoğu genç kanat profili zaten genç yaşta fiziken güçsüz ve son kararları vermede sorunlu oluyor , taraftar ona da ne kadar sabreder orası da var.Anca Singo gibi , guessand gibi 24-25 yaşında ama tuzlu bonservisli ve bir nebze kademe olarak daha önde olan profiller olabilir

kendi adıma konuşayım oyunculuğuna hiç sallamadım, osi gibi 1 yıl kiralayabilsek kimse reddetmezdi çok iyi fırsattı ama 45-50 bons falan vemek saçmalık olur bnc

yaş ortalamamız artıyor, torreira-davi 30 bile 30 olacak sezon içinde. bonservis vereceksek singo gibi satılabilecek adam alalım sürekliliği sağlayalım fikrindeyim. trabzon bile 3 kuruşa kimleri aldı biz o topçuların daha hazırlarını bulabiliriz gerçekten istersek

maaş da daha düşük olur o da bir +
Seni kast etmemiştim ama genel olarak dediklerine ''karşı argüman'' üretebileceğim bir şey yok bu konuda.
Ha 30 bonservise düşerlerse bence güzel iş olur. 28 yaşına daha 10 gün önce girmiş. İngiltere doğumlu olduğu için mağarası da yoktur. 3 yıl çok güzel faydalanırdık. Sonrası Allah kerim. Tek sıkıntı bunun da Nijeryalı olması olur o durumda. Milli takıma her gönderdiğimizde yine tırnaklarımızı yiyerek takip ederiz. Ama bu tarz oyuncular ciddi manada ligin bugu ve CL'de de kontralarda filan deli işler vaadediyor aynı zamanda.

Yani hoca bizde hazır oyuncuyu tercih ediyor genel olarak o sebeple mesela hiç şans bulamayacak oyuncuyu da gidip alınca bu sefer hani Lookman çok maliyetli bile olsa keşke onu alsaydık muhabbeti de olur.Yoksa davitashvili'yi ben de beğeniyorum , geçen Nantes'de oynayan guirassy'i izledim onu da beğendim mesela ama bizim için çok doğru profiller mi ona dediğim gibi emin değilim.Fizikli,hızlı,birebirleri iyi olan ve geçiş savunabilecek defansif profiller harici pek sıcak bakmıyorum o yüzden genç oyuncu işine ben pek.20ye gidip Nene gibi birini de alabiliriz orası da var işin mesela sonra nerden buldunuz bunu olur , çoğu genç kanat profili zaten genç yaşta fiziken güçsüz ve son kararları vermede sorunlu oluyor , taraftar ona da ne kadar sabreder orası da var.Anca Singo gibi , guessand gibi 24-25 yaşında ama tuzlu bonservisli ve bir nebze kademe olarak daha önde olan profiller olabilir
Davitashvili gibi all round, uçup kaçmasa da fundamental'ı sağlam ve yeri geldi mi ciddi manada skor da yapabilen herifler her daim faydalıdır. Bence yaşı itibariyle artık zaten olmuş oyuncu ki milli maç sayısı yaşına göre çok uçuk. (50) Bu herifi ben Sallai'ye benzetiyorum biraz. 1 tane Sallai'den iyi olan 2 tane Sallai'dir. :D

Genç wonderkid transferi yapalım artık erken keşfedelim sonra yüksek bedellere satalım bunun için en uygun pozisyon sol/sağ kanat gibi duruyor

Duyum değil de Ademeyi'ye de gidebilirmisiz. Kimin yazdığını unuttum ama scout tayfa twittercilardan birisi.
Ugarte işi de ciddi gibi.
Yazın da Hakan harici 24 25 üstü alınmayacak imiş

Genç wonderkid transferi yapalım artık erken keşfedelim sonra yüksek bedellere satalım bunun için en uygun pozisyon sol/sağ kanat gibi duruyor
Bunu bu sene yapmayacagimiz nerdeyse kesin gibi.Sampiyonlar ligi play off veya 8 e girersek net katki verecek oyunculara gideriz sene basinda da bundan sonra alacagimiz oyuncular cok fazla degil transfer donemlerimde 4-5 tane diye basina bizim yonetim empoze etti.Alacagimiz oyuncular en iyi ihtimalle maliyeti yuksek Singo seviyesinde oyuncular olur.

Duyum değil de Ademeyi'ye de gidebilirmisiz. Kimin yazdığını unuttum ama scout tayfa twittercilardan birisi.
Ugarte işi de ciddi gibi.
Yazın da Hakan harici 24 25 üstü alınmayacak imiş
Dortmund'dan o yaşta, Almanya milli takım havuzunda olan ve ciddi denilebilecek süreler alan genç bir oyuncuyu dolandırılmadan alamazsın. 50'den filan açarlar kapıyı. Lookman'ı alma ihtimalimiz daha fazla mesela bakıldığı zaman.
+ olarak da kendisini kanıtlamamış bir oyuncuya o paraları vermek enayilik olur. Alıyorsan Singo gibi artık hala genç diyebileceğin ama gelişimini tamamlamış, kendisini kanıtlamış isimleri alacaksın, doğrusu bu. Tek anti tezi bu işin, Lookman gibi fırsat işleri zaten.

Ugarte yerine de ucuzundan maestro al geç. Bu kadar paramız yok

Neyin muhabbeti bu ya, önce kaynak yaratılsın sonra bakılır transfere. Ocakta ne noktada olacaksın o dönemli, o da kasım ve aralığı iyi geçirmekten geçiyor.

Palavra peşinde koşmaya gerek yok.

Hocam daha transfer dönemi kapanali 2 ay olmus siz gene transfer muhabbetine baslamissiniz. Kafayi transferle siyirmissiniz hepiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt