GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın önemi, puan farkı, önümüzdeki maçlar, sezonun kalanı gibi konuları bütün olarak değerlendirdiğinizde Davinson'un da yokluğunda Singo'nun doktorların OK vermesine rağmen oynatılmadığı bir senaryoyu eğer Trabzon'a yenilirsek büyük bir hata olarak görür müsünüz?

Bir yandan kazanırsak ligi hayli kolaylama (hatta standart seyirci algısında neredeyse bitirme) ihtimalimiz olan bir hafta. "Al riski, maçı kazan, ligi kolayla, Ajax maçına ve sonraki haftalara sonra bakarız" planına mı daha yakınsınız? Yoksa puan kaybının telafi edilebilirliği var ve az da olsa kredimiz var, Singo'yu hiç riske etmeyelim mi dersiniz? (Doktorların oynayabilir raporu verdiği ve 1-2 antrenmana çıktığı senaryo için konuşuyorum)

Ona 5 buna 8 şuna 10 diğerine 12 maaş nereye kadar yav.

Dursun'a hâlâ zerre güvenmiyorum.

Battığımız gün bu transfer sevdalılarını burada çözüm önerisi sunarken görmezsem olay çıkartırım söylim

bir kaç haber sitesinde şl deki atletico maçı için dünyaca ünlü internet fenomenlerini maça davet etmişiz biri mr beast deniyor hatta. ve yine büyük digital içerik üretici firmalara teklif götürmüşüz stad atmosferimizi tanıtmak için diye haber okudum doğruluk nedir bilgisi olan var mı acaba ?

20251031_180747.webp

bir kaç haber sitesinde şl deki atletico maçı için dünyaca ünlü internet fenomenlerini maça davet etmişiz biri mr beast deniyor hatta. ve yine büyük digital içerik üretici firmalara teklif götürmüşüz stad atmosferimizi tanıtmak için diye haber okudum doğruluk nedir bilgisi olan var mı acaba ?
İsimler için güvenilir bir kaynak yok ama influencer teklifi doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt