- 6 Eylül 2014
- 93.808
- 64.587
- 4.608
Abdülkerim bu sene yedek filan kalmazo yuzden yedeğe gerek yok. Kanat orta saha genç forvet lazim devre arası. Seneye apo Araplara gönderilip oyuncu alinirAbdülkerim'i mi koruyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkerim bu sene yedek filan kalmazo yuzden yedeğe gerek yok. Kanat orta saha genç forvet lazim devre arası. Seneye apo Araplara gönderilip oyuncu alinirAbdülkerim'i mi koruyorsun?
Olayi biraz üstüne koysun alırlar veya falcorelli. Üstüne koyamazlarTrabzona ciddi anlamda dikkat etmek gerek, büyük ihtimal Fatih Tekke ile yollarina devam ederler ve transfer politikalari aynen böyle devam ederse bence en gec iki üc yil sonra sampiyon olacak kaliteyi ulasirlar. Biz de bu tür takimlari örnek almamiz gerek, Fransa iki den her yil bir iki genc oyuncu almamiz sart, gamsiz bir yusufu yedekte görmektense 18-19 yasindaki fransanin alt ligiden gelen basariya ac bir oyuncuyu görmek isterim.
Bizdeki sorun Avrupa devi olmadan onlar gibi hazir oyunculara para harcamamiz oldu, bu nereye kadar gider bilmiyorum ama eninde sonunda elimizde patliyacak orasi kesin.
Geçen sezon 1 hafta içinde hem evlerinde hem de kupa finalinde rahat geçtik bunları. Tekke başlarındaydı.Dün trabzonlu olsam söverdim 1 tane pozisyon disinda elemanlarin pozisyonu yok 0-0 a kitledigin noktada 1 puan trabzonun neyine yariyor yav. Yensen buyuk mac galibiyeti iyi yoldayiz diye sevinirsin normalde. Pozisyon bulamamişsin oyunu 0-0 a kitlemesinin neyi övgü anlamadım.
Fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar...
Ne diyeceksin bu sefer haklılar, hakem makem yendiler mi yendiler
Fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar...
Ne diyeceksin bu sefer haklılar, hakem makem yendiler mi yendiler
Ts bi daha sampiyonluk yuzu goremez.Iyi yonetildigini bende dusunuyorum ancak sadece Avrupa kupalari icin oynayabilecek takim olurlar bu dedigimi 3 sene sonra karsima cikarabilirsin olumlu ya da olumsuz renkdas.Trabzona ciddi anlamda dikkat etmek gerek, büyük ihtimal Fatih Tekke ile yollarina devam ederler ve transfer politikalari aynen böyle devam ederse bence en gec iki üc yil sonra sampiyon olacak kaliteyi ulasirlar. Biz de bu tür takimlari örnek almamiz gerek, Fransa iki den her yil bir iki genc oyuncu almamiz sart, gamsiz bir yusufu yedekte görmektense 18-19 yasindaki fransanin alt ligiden gelen basariya ac bir oyuncuyu görmek isterim.
Bizdeki sorun Avrupa devi olmadan onlar gibi hazir oyunculara para harcamamiz oldu, bu nereye kadar gider bilmiyorum ama eninde sonunda elimizde patliyacak orasi kesin.
kusura bakmasın da böyle kare durdurup versin saraya demek kolay zaten yunus topa vurduktan sonra nefes nefese kaldı o çalımı atarken yaptığı birleşik hareketin sonunda sarf ettiği efor yüzünden nasıl oraya pas vermeyi düşünecek
Bazen halı sahada bile top oynamamış olan şu adamların çok bilmiş yorumları adamı dellendiriyor
Cokmu su dönemde?48-50 m euro harcamış ne fazla harcamaması ne saçmalıyosun sen yaw
Gecen seneye oranla daha derli toplu oynuyorlar. Baslarinda genc bir hoca var. Bunlar ilerisine umutla bakmalari ic8n iyi hamleler.Dün trabzonlu olsam söverdim 1 tane pozisyon disinda elemanlarin pozisyonu yok 0-0 a kitledigin noktada 1 puan trabzonun neyine yariyor yav. Yensen buyuk mac galibiyeti iyi yoldayiz diye sevinirsin normalde. Pozisyon bulamamişsin oyunu 0-0 a kitlemesinin neyi övgü anlamadım.
İyide bunlar parlayan oyuncuyu tutamazlarkiGecen seneye oranla daha derli toplu oynuyorlar. Baslarinda genc bir hoca var. Bunlar ilerisine umutla bakmalari ic8n iyi hamleler.
Millet lazyoyu küçümsuyor ama eksik kadroyla fener zarar zor yendi öküz kirmizi yemese net puan alirlardi ki derbileri hepsinden puan alırsa ts ilk3te olur benceGecen seneye oranla daha derli toplu oynuyorlar. Baslarinda genc bir hoca var. Bunlar ilerisine umutla bakmalari ic8n iyi hamleler.
Allah akıl fikir versin birader beni bi daha alıntılamaCokmu su dönemde?
Sampiyon yapmis o sene iste bosada gitmemis?
GS taraftarinda cok acayip bir simariklilik var, rahatlik batiyor size
Tutar tutmaz onemli degil. On3mli olan bir kultur yerlestirip surekliligini saglamak.İyide bunlar parlayan oyuncuyu tutamazlarki