GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzona ciddi anlamda dikkat etmek gerek, büyük ihtimal Fatih Tekke ile yollarina devam ederler ve transfer politikalari aynen böyle devam ederse bence en gec iki üc yil sonra sampiyon olacak kaliteyi ulasirlar. Biz de bu tür takimlari örnek almamiz gerek, Fransa iki den her yil bir iki genc oyuncu almamiz sart, gamsiz bir yusufu yedekte görmektense 18-19 yasindaki fransanin alt ligiden gelen basariya ac bir oyuncuyu görmek isterim.

Bizdeki sorun Avrupa devi olmadan onlar gibi hazir oyunculara para harcamamiz oldu, bu nereye kadar gider bilmiyorum ama eninde sonunda elimizde patliyacak orasi kesin.
Olayi biraz üstüne koysun alırlar veya falcorelli. Üstüne koyamazlar

Dün trabzonlu olsam söverdim 1 tane pozisyon disinda elemanlarin pozisyonu yok 0-0 a kitledigin noktada 1 puan trabzonun neyine yariyor yav. Yensen buyuk mac galibiyeti iyi yoldayiz diye sevinirsin normalde. Pozisyon bulamamişsin oyunu 0-0 a kitlemesinin neyi övgü anlamadım.
Geçen sezon 1 hafta içinde hem evlerinde hem de kupa finalinde rahat geçtik bunları. Tekke başlarındaydı.

Bu sezon Şl maçlarındaki atmosfer ve oyun da buraya şu an gelecek hangi takım olursa olsun korkutucu.

Rakiplerin gözünde biz o kadar farkında olmasak da çok büyüğüz, özellikle iç sahada. Ligde herhangi bir takım buraya gelirken 1 puan müthiş olur kafasında geliyor. Haddini bilmez ise kötü günümüzde bile yenilgiyle dönüyor. 1 puan almayı başarmak şu an Tekke için çok büyük başarı. Yakaladıkları momentumu da kaybetmek istemedi mağlup olup.

Bakıldığında lig 1. si ve 2. si oynuyor ama iddia oranı 1.28 idi maç başlarken bizim için.

Dün kazanacağımız maçtı, biz beceremedik.

Yali koçun yarattığı toksik etkidenmidir nedir fener puan kaybetmedigi yada yenilmedigi sürece barcayi yensek bile tam mutlu olamıyorum

Trabzona ciddi anlamda dikkat etmek gerek, büyük ihtimal Fatih Tekke ile yollarina devam ederler ve transfer politikalari aynen böyle devam ederse bence en gec iki üc yil sonra sampiyon olacak kaliteyi ulasirlar. Biz de bu tür takimlari örnek almamiz gerek, Fransa iki den her yil bir iki genc oyuncu almamiz sart, gamsiz bir yusufu yedekte görmektense 18-19 yasindaki fransanin alt ligiden gelen basariya ac bir oyuncuyu görmek isterim.

Bizdeki sorun Avrupa devi olmadan onlar gibi hazir oyunculara para harcamamiz oldu, bu nereye kadar gider bilmiyorum ama eninde sonunda elimizde patliyacak orasi kesin.
Ts bi daha sampiyonluk yuzu goremez.Iyi yonetildigini bende dusunuyorum ancak sadece Avrupa kupalari icin oynayabilecek takim olurlar bu dedigimi 3 sene sonra karsima cikarabilirsin olumlu ya da olumsuz renkdas.

kusura bakmasın da böyle kare durdurup versin saraya demek kolay zaten yunus topa vurduktan sonra nefes nefese kaldı o çalımı atarken yaptığı birleşik hareketin sonunda sarf ettiği efor yüzünden nasıl oraya pas vermeyi düşünecek

Bazen halı sahada bile top oynamamış olan şu adamların çok bilmiş yorumları adamı dellendiriyor

Orhan Uluca'yı severim ama çok hatalı bir yorum.

Trabzon'da sakat filan yoksa o kanatlarla zor şampiyon olur

Dün trabzonlu olsam söverdim 1 tane pozisyon disinda elemanlarin pozisyonu yok 0-0 a kitledigin noktada 1 puan trabzonun neyine yariyor yav. Yensen buyuk mac galibiyeti iyi yoldayiz diye sevinirsin normalde. Pozisyon bulamamişsin oyunu 0-0 a kitlemesinin neyi övgü anlamadım.
Gecen seneye oranla daha derli toplu oynuyorlar. Baslarinda genc bir hoca var. Bunlar ilerisine umutla bakmalari ic8n iyi hamleler.

Gecen seneye oranla daha derli toplu oynuyorlar. Baslarinda genc bir hoca var. Bunlar ilerisine umutla bakmalari ic8n iyi hamleler.
Millet lazyoyu küçümsuyor ama eksik kadroyla fener zarar zor yendi öküz kirmizi yemese net puan alirlardi ki derbileri hepsinden puan alırsa ts ilk3te olur bence
Bizim avrupa maclari cok etkiliyor bu sene ,hoca dahil çoğu oyuncuda avrupada başarısız olursak yine küfürü yeriz endişesi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt