GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın özelliklede taraftarın ayağını yere basması lazım. Son zamanlarda Gereksiz kibir ve laubalilik var. Youtuba ve twitter yorumcuları başta olmak üzere Yunus ve Barış ı taraftarın önüne atmaya çalışan kitle var. Zaman zaman Abdulkerime de yapılıyor. Bu adamların emeği büyük Barış hata yapsada bu takım için önemli. Bi düşersek bugünleri daha çok ararız dikkat etmek lazım.

ajax maçından sonra fb deplasmanı için yabancı hakem çığırtkanlığına başlamalıyız

ortalık zaten karışık getirmezlerse de en azından istemiş oluruz

ama bizimkiler sürekli haklıyken haksız duruma düşüyor bu konuda avelce açıklamalarla

Bizim taraftarda camiada hatta belki oyuncularda kibir ve biz cok iyiyiz rehaveti oluştuğu fikrine inaniyormusunuz ?

Lig yarisi yine mayis ayina kadar sürecek

Her takimin formsuz dönemi de olabiliyor biz mesela gecen sezon ocak ayinda hatay macina cikarken sekiz puan öndeydik ama ona ragmen yaris devam etti

Yaris konusunda ise bayagi tecrubeliyiz,ilk sezon geriden geldik öne gectik ve sonuna kadar önde götürdük

Ikinci sezon uzun bir süre geriden takip ettik ve bir an da iki puan öne gectik

Gecen sezon ise basindan sonuna kadar önde götürdük

Takim zaten isin ne kadar ciddi oldugunun farkindadir ama taraftarin da artik tecrübelenmis olmasi gerekir

Buna ragmen hala ufacik bir tökezleme de sampiyonlugu verdigimizi yazanlar var biraz sakin kalmaya calisin futbol bu inis cikislar olacak tabiki ve sakin kalan herzaman avantajlidir

Takımın özelliklede taraftarın ayağını yere basması lazım. Son zamanlarda Gereksiz kibir ve laubalilik var. Youtuba ve twitter yorumcuları başta olmak üzere Yunus ve Barış ı taraftarın önüne atmaya çalışan kitle var. Zaman zaman Abdulkerime de yapılıyor. Bu adamların emeği büyük Barış hata yapsada bu takım için önemli. Bi düşersek bugünleri daha çok ararız dikkat etmek lazım.
Ben Yunus la Barisi ayni gormuyorum bariz bir dusus var.Taraftarla da alakali oldugunu dusunmuyorum Neom gibi bir kulube gitmeye calisip para muhabbeti yapan taraftar degil belki Cok onemli bir futbolcu ama taraftar o zaman Barisa sadece profesyonel futbolcumuz gozuyle bakmaya basladi artik bagrina istese de basamaz.Mac icerisinde de boga gibi guclu olan adamin kafasinin daginik oldugu cok net anlasiliyor.

Kaybedilen 4 puan için konuşursak önceden de dedim. tersten x faktör Barış oldu. Jk maçında kırmızının ve golün gelmesi ts maçında ikili mücadelede çoğunu kaybetti. Barışın bu halde olması bizi geriye itiyor çünkü ikamesi yok. Belki singo gelince salai Barışın yerine geçebilir. Geçen senelerdeki fizik gücü yüksek barışa ya da onun gibi birine ihtiyacı var. Şu vakte kadar sabrettik. Frankurt jk ts 3 maç üçünde de yoklari oynadı sonuçlar malum. Okan Hocayı anlıyorum çünkü takımın eski barışa ihtiyacı var kazanmak istiyor. Ha işin tadı kaçtı mı? Evet kaçtı ama biraz yüreğini koy be Barış ekmek yiyorsun bu kulüpten.

Hepsine ayrı eyvah çektim

- Ajax son 11 maçtır kalesinde gol görüyor.
- Ajax'ın son 11 maçın 7'sinde ilk golü rakip takım atmış.
- Ajax son 11 maçın 6'sında ilk 20 dakikada gol yedi, ilk 20 dakikada yediği toplam gol sayısı 7.
- Ajax'ın UCL'deki tek golü penaltıdan Wout Weghorst ile geldi, kalelerinde 3 maçta 11 gol gördü, 0 puan ile sonuncu sıradalar.
- Ajax'ın UCL'deki toplam xG'si 3.11, Galatasaray'ın Bodo-Glimt karşısındaki xG'si 3.87.
- Ajax'ta Steven Berghuis, Kasper Dolberg ve Branco van den Boomen sakat, Kenneth Taylor cezalı.
- Galatasaray UCL'nin ilk 3 haftasında ilk golü atan takım ve gol dakikaları ilk 15 dakika içerisinde geldi. (3' Bodo - 15' Liverpool - 8' Frankfurt)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt