GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Öyle kastettiysen o zaman tweeti açıklayıcı şekilde yazarsın.

“Beşiktaş’ın şu anda Orkun’u bu imkanlarıyla alabilmesi Galatasaray’ın Osimhen’i mevcut imkanlarıyla almasından daha zordu. Büyük iş.”

Böyle yazarsın herkes anlar. Ama tabii böyle kastetmediğini biliyoruz.

Ulan Osimhen Avrupa'da kaç tane maç kazandırdı sayamadım bile.

Orkun dedikleri adam tarihi fark atacakları derbiyi aldı karşı takıma verdi.

Vallahi bunlar uçucu madde kafası yaşıyor.

1762448616767.webp

Hulusi belgünün oğlu diyorlar
E gene veli işi işte. Bu çocuklar gidip de tarihi araştırmaz. YouTube’da oyun videosu izler falan, bununla mı uğraşacak. Velisi diyor, geçmişte sen daha doğmadan biz yendik işte, git orada kamera geçerken 6 göster falan filan. Koca koca insanlar çocukça işlerle uğraşıyor. :)

Batagov için 8 + Berkan + Yusuf +( burası çok önemli ) Metehan'i verelim. Hadi + 2 de bonus olsun.

E gene veli işi işte. Bu çocuklar gidip de tarihi araştırmaz. YouTube’da oyun videosu izler falan, bununla mı uğraşacak. Velisi diyor, geçmişte sen daha doğmadan biz yendik işte, git orada kamera geçerken 6 göster falan filan. Koca koca insanlar çocukça işlerle uğraşıyor. :)
Orası doğru canım, @Murat Kara fbli çocukların gözyaşından besleniyor diye ben ona ithafen paylaşmıştım 😃

Orasida dogru ,ilkay dönsün yeterki yunusun yokluğunu telafi ederiz ,ağrıları çoksa ameliyat olması daha iyi tabi yener hoca 4 6 hafta demisti bakalım nezaman dönecek, kaan gibi ameliyatsız götürür belki diyordum ama herkeste farklı gelisiyordur bu meret
Olan Hoca belki Yunus tam randıman veremiyor, derbide de tam randıman veremeyecek, bari şimdiden ameliyat olsun ki Ocak’taki Süper Kupa maçlarına hazır olsun demiştir.

Cok degil sadece Foden veya Zobozlayi vari zimba gibi sut cikaracak topcu istiyor istiyorum.

Bu Merino tam bizim kalemimiz bir herif. Keşke biraz daha genç olsa. Basalım parayı alalım derdim. Çok beğeniyorum ama şu an için hayal tabii.

Orta saha işini Fransa'dan çözmek lazım. Bir tane Avrupa passaportlu, U23'e uygun, nispeten uygun bonservisli, fakir malı Kante diyebileceğimiz dinamik bir Afrikalı almak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt