Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.156
- 7.414
- 1.873
Okan Buruk’u boklamak için mi, renktaş?Ben leş futbol oynayan GSyi özledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk’u boklamak için mi, renktaş?Ben leş futbol oynayan GSyi özledim
Hulusi belgünün oğlu diyorlarVelileri yaptırıyor. Çocuğa suç bulacak bir durum yok.
E gene veli işi işte. Bu çocuklar gidip de tarihi araştırmaz. YouTube’da oyun videosu izler falan, bununla mı uğraşacak. Velisi diyor, geçmişte sen daha doğmadan biz yendik işte, git orada kamera geçerken 6 göster falan filan. Koca koca insanlar çocukça işlerle uğraşıyor.Hulusi belgünün oğlu diyorlar
Hulusi belgü yavşağının yeğeniymiş.Velileri yaptırıyor. Çocuğa suç bulacak bir durum yok.
Ah benim bonkör yüreğim. Kazık yiyeceğiz ama bir de Ahmet'imizi verelimBatagov için 8 + Berkan + Yusuf +( burası çok önemli ) Metehan'i verelim. Hadi + 2 de bonus olsun.
Orası doğru canım, @Murat Kara fbli çocukların gözyaşından besleniyor diye ben ona ithafen paylaşmıştımE gene veli işi işte. Bu çocuklar gidip de tarihi araştırmaz. YouTube’da oyun videosu izler falan, bununla mı uğraşacak. Velisi diyor, geçmişte sen daha doğmadan biz yendik işte, git orada kamera geçerken 6 göster falan filan. Koca koca insanlar çocukça işlerle uğraşıyor.![]()
ulan senin o bıyığını var yaBen leş futbol oynayan GSyi özledim
Aynı kapıya çıkar. Git oğlum kameralara “6” göster diyorlar. O da yapıyor.Hulusi belgü yavşağının yeğeniymiş.
Olan Hoca belki Yunus tam randıman veremiyor, derbide de tam randıman veremeyecek, bari şimdiden ameliyat olsun ki Ocak’taki Süper Kupa maçlarına hazır olsun demiştir.Orasida dogru ,ilkay dönsün yeterki yunusun yokluğunu telafi ederiz ,ağrıları çoksa ameliyat olması daha iyi tabi yener hoca 4 6 hafta demisti bakalım nezaman dönecek, kaan gibi ameliyatsız götürür belki diyordum ama herkeste farklı gelisiyordur bu meret
“Hocaya nasıl bir eleştiri bulabilirim? Hmmm hmmmm”Afrika kupası var osimhen singo jakobs 1 ay yok,
Yunus 2 ay yok
Bakalım can çekişen yedek kulubesi nasıl dolacak.
Güya tarihin en geniş kadrosunu yapmışız hocaya göre
HakanÇmiz var rtsCok degil sadece Foden veya Zobozlayi vari zimba gibi sut cikaracak topcu istiyor istiyorum.