- 30 Ağustos 2009
- 30.209
- 20.156
- 2.593
İtsonu da İtsonu isteyenide istemiyorumGedson Fernandes konuşuluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtsonu da İtsonu isteyenide istemiyorumGedson Fernandes konuşuluyor
Sol stoper
Orta saha
Sol kanat
Yetki sizde olsa devre arası hangi 3 ismi alırdınız
Geç bile kalındı. Sorun çözülmezse Rtürk, Rekabet Kurulu, Uluslararası alanda da başvurular yapıldığında da bilgilendirilmesi yapılmalı.
Ikinci yari mac trafigi azaliyor olabilir ama daha onemli, daha kritik.Sıralamam Sol kanat sonra orta saha en son sol stoper.
2. yarı maç trafiği azaldığı için kadroyu şişirmek zarar getirebilir, bence 2 oyuncu sayısal manada yetecektir.
Kutucu ve Yusuf'tan tamamen çıkıp genç ve sprinter özelliklere sahip bir oyuncu (Samsun'daki Coulibaly gibi) ile orta alana kendini ispatlamış ama yinede genç olan bir oyuncu alınabilir. (Onyedika).
Öyle bir eksikliğe katılıyorum ama Sane sadece hızıyla adam geçmiyor dar alanda da adam geçiyor. O eksiklik Yunus olmadığında ortaya çıkıyor aslında. Aral Şimşir düşünülebilir bunun için sol kanat yedeği olarak.Dar alanda dripling yapan oyuncu eksiğimiz var bence. Yunus dışında bu tip bir oyuncumuz yok gibi. (Sane demeyin, o hızıyla adam geçiyor). Kapanan takımları merkezden delemiyoruz. Çok iyi olurdu iyi bir driplingçi.
Ay ay ay bir de kura çekilince attığın postlara bakmak lazimŞahsi ve gerçekçi diyeceğim beklentim şu yönde
USG - 3
Monaco - 1
A. Madrid - 1
City - 0
Ben kalan 4 maçta 5 puan toplarız diyorum. Bir ihtimal belki Monaco'dan da galibiyet çıkar mı? Emin değilim.