GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Messi yi almis olsak Guvenc Kurtarin Kerem Messi den daha iyi demesini duyar gibiyim.Saka tabi ki Messi yi sadece maas olarak dusunmemek lazim reklam anlasmaslari felan derken odenecek rakamlar degil.Gercekci oyunculara gitmek gerekiyor.

Ulan herkes Messiye hypelandı da, ana kaynak

images

Messi yi almis olsak Guvenc Kurtarin Kerem Messi den daha iyi demesini duyar gibiyim.Saka tabi ki Messi yi sadece maas olarak dusunmemek lazim reklam anlasmaslari felan derken odenecek rakamlar degil.Gercekci oyunculara gitmek gerekiyor.
Sergen'de adını duymamış olabilir.

@sinan_yilmazz
: "Galatasaray'ın futbolcularına bir bakalım. Jakobs ve Singo Fransa Lig 1'den, Davinson Premier Lig'den, Lucas Torreira Serie A'dan ki Premier Lig bir öncesi, Mario Lemina Premier Lig, Sallai Bundesliga, Sané Bundesliga, Victor Osimhen yine Serie A. Yani neredeyse tüm yabancılar 5 büyük Lig'den.Fenerbahçe'ye bakıyoruz. Nene Avusturya Ligi, Talisca Arabistan Ligi, Brown Belçika Ligi, Oosterwolde Hollanda Ligi, Szymanski Hollanda Ligi. Hollanda ve Belçika'da güzel tempolu, iyi ligler ama 6. 7. 8. 9. ligler. Biz yabancıların tamamını 5 büyük Lig'den almak gibi önemli bir iş yaptık orada."

Sezon başında da ismi anılan çok önemli bir yıldız, Galatasaray'a transfer olmak için haber gönderdi. (Serhan Türk / A Spor)
Kim acaba? Bu sene kaleci hariç hep ilk sıradaki isimler alındı gibiydi sanki. Yıldız demese Enzo Millot mu acaba derdim?

ben de geçen net bi rüya gördüm
tv kamerasından singo sağdan topu götürüyodu
ona yakın osimhen ön direğe koşarak alan açıyor, sol kanattaki barış içeri hareketleniyor ve ortada da penaltı noktasına koşan bi herif vardı
bi baktım bendeniz
sonra tam singo topu geriye doğru çıkardı benim perspektifime döndü
ayak içiyle topu sol alta doğru nişanladım, tam köşeye gitmedi ama sert vurduğumdan kalecinin çelmeğe çalışsa da direğin ordan girip gol oldu
sonra sevinçle sağa sola koşacam derken kendimi yerde buldum sanırım barış beni indirdi
yere düşünce ilk gördüğüm torreira idi
bayadır bu denli net rüya görmemiştim. ajax maçından sonra mı önce mi hatırlamıyom ama ilk defa bu kdr net rüya gördüm. hatta geçen günkü gollerden daha net aklımda garip bi şekilde.
Ilk paragrafı Okan Buruk'a iletelim. Güzel taktik 😁😁😁

Lookman iş yapar mı acaba ben alıcı gözle izlemedim yani hiç.

@sinan_yilmazz
: "Galatasaray'ın futbolcularına bir bakalım. Jakobs ve Singo Fransa Lig 1'den, Davinson Premier Lig'den, Lucas Torreira Serie A'dan ki Premier Lig bir öncesi, Mario Lemina Premier Lig, Sallai Bundesliga, Sané Bundesliga, Victor Osimhen yine Serie A. Yani neredeyse tüm yabancılar 5 büyük Lig'den.Fenerbahçe'ye bakıyoruz. Nene Avusturya Ligi, Talisca Arabistan Ligi, Brown Belçika Ligi, Oosterwolde Hollanda Ligi, Szymanski Hollanda Ligi. Hollanda ve Belçika'da güzel tempolu, iyi ligler ama 6. 7. 8. 9. ligler. Biz yabancıların tamamını 5 büyük Lig'den almak gibi önemli bir iş yaptık orada."
Belçika'dan gayet de topçu alınır. (Forvet hariç) Orda da fizikli, atletik çok Afrikalı var.
Asıl dolandırıcılık Hollanda ve Portekiz liglerinde dönüyor. İki ayağı olan herhangi bir hücum oyuncusunun senede minimum 10 gol 10 asist yaptığı berbat ligler. Simanski, Orkun ve hatta Kerem bile yıldız gibi parlayabildi yani, ne diyelim daha. Hatta Bundesliga'yı da buna eklerim. Sane ordan geldi demesin kimse, Sane kendisini PL'de kanıtlamıştı. Havertz, Wirtz, Werner filan gördük yani. Bundesliga'da parlayan oyuncular da çöp çıkıyor genelde. Ekseriyetle Serie A, Ligue 1'den oyuncu bakmak lazım. Buralarda dolandırılma ihtimalin çok düşük. Birisinde insan üstü fiziksel anomali dolu, diğeri ise işin fundamental kısmında dünyanın zirvesi. PL'den de dolandırılma ihtimalin yüksek mesela. Ordan sana bir adam düşüyorsa, bil ki bir bit yeniği vardır. Orda biraz bile iş yapabilecek adam en kötü başka takıma gidiyor ama yine PL'de kalıyor. Para basıp geleceği olan oyuncu almak da çok zor zaten.

2 mi? Siz eğer ona basmazsanız o madde asla olmayacak falan mı anlıyorsunuz ben anlamadım? Şuradakiler içinde en kendi kendine olma ihtimali kuvvetli olan o değil mi? Neden o hakkı 2 için kullanayım ki? Bir kere daha 1'e basmak varken??
Fener 10 sene şampiyon olamıyor ama 10 sene üst üste bjk şampiyon olursa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt