Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.468
- 36.939
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TarguthypeUlan herkes Messiye hypelandı da
Işte onun büyüklüğünün ispatıdırUlan herkes Messiye hypelandı da, ana kaynak
![]()

ortalama 90 100 milyon evro goruyorumUdinese, Zaniolo'nun bonservisi istediğini Galatasaray'a bildirdi. Galatasaray 10 milyon euro kazanacak. (Serhan Türk / A Spor)
Pavlovic-Camavinga-Lookman alıp geçelim
ortalama 90 100 milyon evro goruyorum
Sergen'de adını duymamış olabilir.Messi yi almis olsak Guvenc Kurtarin Kerem Messi den daha iyi demesini duyar gibiyim.Saka tabi ki Messi yi sadece maas olarak dusunmemek lazim reklam anlasmaslari felan derken odenecek rakamlar degil.Gercekci oyunculara gitmek gerekiyor.
Nasıl bir 10 milyon euro bu, okunmuş herhalde, harca harca bitmeyecek.Udinese, Zaniolo'nun bonservisi istediğini Galatasaray'a bildirdi. Galatasaray 10 milyon euro kazanacak. (Serhan Türk / A Spor)
Pavlovic-Camavinga-Lookman alıp geçelim

Kim acaba? Bu sene kaleci hariç hep ilk sıradaki isimler alındı gibiydi sanki. Yıldız demese Enzo Millot mu acaba derdim?Sezon başında da ismi anılan çok önemli bir yıldız, Galatasaray'a transfer olmak için haber gönderdi. (Serhan Türk / A Spor)
Ilk paragrafı Okan Buruk'a iletelim. Güzel taktikben de geçen net bi rüya gördüm
tv kamerasından singo sağdan topu götürüyodu
ona yakın osimhen ön direğe koşarak alan açıyor, sol kanattaki barış içeri hareketleniyor ve ortada da penaltı noktasına koşan bi herif vardı
bi baktım bendeniz
sonra tam singo topu geriye doğru çıkardı benim perspektifime döndü
ayak içiyle topu sol alta doğru nişanladım, tam köşeye gitmedi ama sert vurduğumdan kalecinin çelmeğe çalışsa da direğin ordan girip gol oldu
sonra sevinçle sağa sola koşacam derken kendimi yerde buldum sanırım barış beni indirdi
yere düşünce ilk gördüğüm torreira idi
bayadır bu denli net rüya görmemiştim. ajax maçından sonra mı önce mi hatırlamıyom ama ilk defa bu kdr net rüya gördüm. hatta geçen günkü gollerden daha net aklımda garip bi şekilde.
Lookman işte yaw. Osimhen ile her gün konuşuyorlardır. Galatasaray cennet demiştir Osi.Kim acaba? Bu sene kaleci hariç hep ilk sıradaki isimler alındı gibiydi sanki. Yıldız demese Enzo Millot mu acaba derdim?
Belçika'dan gayet de topçu alınır. (Forvet hariç) Orda da fizikli, atletik çok Afrikalı var.@sinan_yilmazz
: "Galatasaray'ın futbolcularına bir bakalım. Jakobs ve Singo Fransa Lig 1'den, Davinson Premier Lig'den, Lucas Torreira Serie A'dan ki Premier Lig bir öncesi, Mario Lemina Premier Lig, Sallai Bundesliga, Sané Bundesliga, Victor Osimhen yine Serie A. Yani neredeyse tüm yabancılar 5 büyük Lig'den.Fenerbahçe'ye bakıyoruz. Nene Avusturya Ligi, Talisca Arabistan Ligi, Brown Belçika Ligi, Oosterwolde Hollanda Ligi, Szymanski Hollanda Ligi. Hollanda ve Belçika'da güzel tempolu, iyi ligler ama 6. 7. 8. 9. ligler. Biz yabancıların tamamını 5 büyük Lig'den almak gibi önemli bir iş yaptık orada."
100%Lookman iş yapar mı acaba ben alıcı gözle izlemedim yani hiç.
Fener 10 sene şampiyon olamıyor ama 10 sene üst üste bjk şampiyon olursa?2 mi? Siz eğer ona basmazsanız o madde asla olmayacak falan mı anlıyorsunuz ben anlamadım? Şuradakiler içinde en kendi kendine olma ihtimali kuvvetli olan o değil mi? Neden o hakkı 2 için kullanayım ki? Bir kere daha 1'e basmak varken??