- 26 Kasım 2012
- 185.602
- 258.286
- 5.998
Oyuncu degiller. Haklisin hocam. Bakalim.izleriz değerlendiririz
İstatistikler heis ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu degiller. Haklisin hocam. Bakalim.izleriz değerlendiririz
Bana da öyle geldi de bilmediğim oyuncular hakkında yorum yapmak istemedim. Bu tarz isimler Term dönemi daha geliştirme I bir takım denerken doğruydu da şu an CL’de mücadeleci bir takımken anca para israfı olur. CL sonuncusu Benfica’da Norveç’in son yıllarındaki en büyük yeteneği Schlederjup 2-3 yıldır hamle oyuncusu. Aldıkları Sudakov Ukrayna’yı parçaladı ama fark yaratamadı şu ana kadar. Bu tarz adamları aldığın zaman oynatıp geliştirmen lazım, yedek olsun 15-20 oynatayım dersen 3. maça küfür yer anca, antrenman dışında göremeyiz takımda.5 büyük lig ve Belçika dışına kolay kolay oyuncu işine girmemek lazım. Kudüs gibi bulursun Danimarka’da falan da üst düzey oldukları belli oldukları için şu piyasada bunları da 20 altına alamazsın. 20 üstüne de Danimarka Norveç falan risk yaniDju harici alayı çöp
Plzen’deki oyuncuları 1 yıldır X’te muazzam oyuncular yaptılar, Perşembe günü izledik. Bunların da çoğu orta düzey Bundesliga takımlarında falan takılır işteOyuncu degiller. Haklisin hocam. Bakalim.izleriz değerlendiririz
Camavinga duyum mu yoksa i have a dream tarzı bir şey mi?Lookman️
Pavlovic
Camavinga![]()
kazma kasapVan Drongelen e ne diyonuz 26 Yaşında Netherlandli
Kolpa sayfalar yazmış da belki gerçek olur diye yazıyorum. İnandığımdan değil. Bir de Lemina-Torreira’dan memnun olduğum için yazılan diğer isimler tatmin etmedi pek. O paraları etmezler bence. Lemina sakatlanır diye mutlaka bir isim almalıyız da kim olur bilemedimCamavinga duyum mu yoksa i have a dream tarzı bir şey mi?
1 senesi kalıyor opsiyon olmaz muhtemelen alacağız ama 40'da vermeyelim diyoruz.Kiralık+opsiyon şeklinde alalım lookmani alabiliyorsak.Kimse o paraları vermez , iskartaya çıkardığın oyuncuyu da öyle 40-50ye satamazsin , atalanta ya gerçekleri görsün ya elinde patlasın
6ay+opsiyon için söyledim onu.Suan atalantanin zaten maksimum alabileceği teklif de 25 herhangi birinden ama hayal görüyorlar gibi1 senesi kalıyor opsiyon olmaz muhtemelen alacağız ama 40'da vermeyelim diyoruz.
Her transfer 11 e değildir mesela singo mesela toreira yedeği olabilir . Kanatlari da böylece beknya da orta saha oynamamış oluruzPlzen’deki oyuncuları 1 yıldır X’te muazzam oyuncular yaptılar, Perşembe günü izledik. Bunların da çoğu orta düzey Bundesliga takımlarında falan takılır işte