GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nerede bizde o kırmızı çizgi

dün 1 kez ikili mücadeleye girdi 90 dakika oynadığı maçta adam artık kaçar oldu temastan

biz geçen sene içerdeki jk maçına da icardi-osimhen ile çıktık ve icardi o maçta duran toptan gelen gollerdeki faulleri alan adamdı gidip mücadele edip

fiziken şu an dibi görmüş vaziyette
bu dip falan değil

fiziken dipte olan adam bile biraz koşar yırtınır

bu adamınki bambaşka bir şey, koşamıyor bile

Kanatlar çok top kaybı yapıyor.
Şahsi fikrim artık Sallai ile başlamak.
Hatta Yunus dönerse Sallai Ilkay Yunus olmalı.
Devre arası da fiziği ve tekniği iyi kanat + forvet + orta saha + Sol stoper
Bu 4 transfer benim için olmazsa olmaz.
Asıl parayı kanada basardım. Öyle transferin son gününe filan da değil.
Geçen yılın en önemli mimarları Barış ve Yunus, ikiside uzun süre yok ( Barışın sadece adı kaldı). Açıkçası sıkıntılı bir döneme giriyoruz. Kanat olmadan başarı gelmez Sane ekstra birşeyler yspmazsa ne olacak bakalım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada genel olarak Ahmet Kutucu'yu kimse beğenmese de dün Icardi'nin yerine oynasa şansa dansa bir gol atabilirdi.
Futbolda yavaş oyuncuya artık yer yok. Sadece oyuncu değil takımlardaki da hızlı olmak ve hızlı oynamak zorunda. İcardi sakatlık ve disiplinsizlik bu hale getirdi, Ahmed ise vücut yapısı hantal. İcardi belki sıkı bir antrenman ile biraz toplayabilir, Ahmed için onu da diyemiyoruz. Sadece şut ile ancak birinci ligde iş yapar. Hız, teknik ve akıl… bunlardan biri yoksa başarı da yoktur.

Twitterda yorumlara baktım da icardi linç ediliyo

Hala uykuda olup aşkın olayım çeken de bir grup var ama sayı çok az

Yolun sonuna geldik

Allem ettik kallem ettik gsmizi bir kamburdan daha kurtarıyoruz sene sonu vedalaşırız diye düşünüyodum da devre arası vedalaşmamız da çok olası

Twitterda yorumlara baktım da icardi linç ediliyo

Hala uykuda olup aşkın olayım çeken de bir grup var ama sayı çok az

Yolun sonuna geldik

Allem ettik kallem ettik gsmizi bir kamburdan daha kurtarıyoruz sene sonu vedalaşırız diye düşünüyodum da devre arası vedalaşmamız da çok olası
Yazık değil mi, icardi bunu haketmemişti, Okan aldı seyircinin önüne attı. Bu adam olmasaydı ilk sezon şampiyon olmazdık, o sezon şampiyon olmasaydık bu seri başlamazdı. Hatırlayın seferoviç vardı o yıl, bir de gomis. Bugün bu adama da acıyorum. Son 15-20 dakika atsa maça kimse birşey demeyecek; ama bugün hedefte icardi var, oysa onu oynatan el bebek gül bebek korunuyor.

Yazık değil mi, icardi bunu haketmemişti, Okan aldı seyircinin önüne attı. Bu adam olmasaydı ilk sezon şampiyon olmazdık, o sezon şampiyon olmasaydık bu seri başlamazdı. Hatırlayın seferoviç vardı o yıl, bir de gomis. Bugün bu adama da acıyorum. Son 15-20 dakika atsa maça kimse birşey demeyecek; ama bugün hedefte icardi var, oysa onu oynatan el bebek gül bebek korunuyor.
Abi cebinde 10 lira var 10 milyon euro alıp gezip tozup 3 senede de 3 kilo veremeyip işine saygısı olmayan adama mı acıyosun cidden

ahmet çakar bizim yönetimden daha iyi savunmuş kulübü düşmanlarımıza karşı.

Bir insanın bir argümanına katılınca başka bir söylemine de katılma zorunluluğu mu var. Sen öyle yapıyorsan seni bilemem. Şampiyonluk gitti diyenlerin GS'liliğini sorgulayanlar Hasan Ş.'a da aynı şeyi desinler şimdi, hadi görelim. Gerçi şaşırmam. En iyi GS'liler onlar çünkü evet.

Abi cebinde 10 lira var 10 milyon euro alıp gezip tozup 3 senede de 3 kilo veremeyip işine saygısı olmayan adama mı acıyosun cidden
mesele para pul değil, adam bir sakatlık ve aile dramı yaşadı. Birde bu açıdan bakmak gerek. Ve bize de katkısı yadsınamaz derecede yüksek oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt