GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok demicem Okan ne buruktur ne hocadır
Hatta Okan’ın çiftliğidir

1763038784962.webp
işte buna kadeh kaldırırız rtaş

Lookman'a 40-50 milyon bonservis vermek büyük hata olur. Bonservis olarak geri dönüşü olmaz yaşı belli. Eğer illa pahalı oyuncu almak istiyorlarsa bari genç oyuncu olsun. Rodrygo- City olma ihtimali var buna göre oradan Savinho'yu benzer maliyetlere alabilirsin onu al mesela.
Savinho 90 milyon euro istediler Tottenhamdan renkdas.

Ya arkadaş hakikaten insanı delirtirsiniz. Üslup denen bir şey vardır değil mi? Sen bir lafı adam gibi yazarsın, eleştirini yaparsın kimse de sana bir şey demez. Bak örneğini de verdim tekrar veriyorum:

Okan Buruk | Teknik Direktör

Böyle herkes uzun uzun yazsın demiyorum. Ama gelip de buraya dünyanın en iyi hocası diye aşağılayarak konuşmak istiyorsanız devam edin. Kendi aranızda gelin, burada sürekli o kötülesin, bu kötülesin, sonunda dünyanın en kötü hocası olsun, bütün başarılar kadronun güçlülüğünde olsun, başarısızlıklar da kendisinin olsun. Ne halt ediyorsanız edin.

Benim iki tane derdim var, birincisi burada gelip dakika başı Okan'a ya da başka birine sürekli aşağılayan, bazen hakarete varan, sürekli biri bin yaparak olumsuzluk pompalayan şeyler yazılması. Kardeşim biz zaten hayatın boktanlığını burada düzgün zaman geçirerek aşmaya uğraşıyoruz. Sürekli aptal aptal hakaretler aşağılamalar okumak için girmiyorum ben bu siteye. Diğer derdim de akıl mantık dışı şeyleri getirip burada bize mantıklı diye satmaya kalkmanız. Kendi aranızda yapıyorsunuz zaten bunları yeterince.

Konuya dönersek eğer, bu adam o lafı Eylül ayında etmemiş miydi? Hatta 12-13 Eylül gibi hatırlıyorum, yani transfer sezonunun bittiği dönem. Tek söylediğim şu, sen kendini adamın yerine koy, 130 milyon Euro falan para harcamışsın. Elinde iyi bir kadro var. Belki kafanda 2-3 takviye daha yapılabilirdi ama olmamış, yetişmemiş ya da maliyeti fazla gelmiş. Sen nasıl açıklama yapardın? En fazla derdin ki maliyeti yüksek olmayan 1-2 takviye daha aklımızda vardı ama yetişmedi derdin. Adam da kadroyu kuran olarak, oyuncularını da bozmamak adına kadrom yeterli diyor. Bir tane basit laftan bin tane çıkarım yapıyorsunuz.
O zaman git yazana derdini anlat.
Onur'un üslubu beni alakadar etmez.
Zaten içerik olarak haklı dedim.

O zaman git yazana derdini anlat.
Onur'un üslubu beni alakadar etmez.
Zaten içerik olarak haklı dedim.
Ben ona zaten anlatıyorum derdimi araya girip bana bir şey söylüyorsun. Sonra neye tepki verdiğimi bile anlamayıp o haklı sen haksızsın diyorsun.

Kırıcı yazdıysam kusura bakma, bu nefrete varan bir bakış var forumda bu çok anlamsız geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt