- 6 Eylül 2014
- 93.930
- 64.718
- 4.608
Aman fenerli oyuncu cikarmayin. İyi saklayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamamda tellakim gel seni keseleyimsen hamamböceği misin?
Fenerbahçe maçında rakip kalecilere iyi baksinlarŞike konularına girecekler gibi
Bu işte fb'ye karşı birşey olacağını sanmam. Neden diye sormaFenerbahçe maçında rakip kalecilere iyi baksinlar
Önemli olan onun seni bırakmasıiçkiyi bıraktım dostum
Öyle soruşturmanın içine tukururumBu işte fb'ye karşı birşey olacağını sanmam. Neden diye sorma
Boş işler, geçin bunları. Bizim yönetim uyanık olsun gs'yi korusun yeterÖyle soruşturmanın içine tukururum
Dehşete kapıldım. Hoca bu neBu. Saatten. Sonra. Çok. Ucmayacan. Defansa. Merih. Demiral. Sol. Tarafa. Goztepeli. Juan. Orta. Sahayada. Kiralık. Gedson. Farnaxdez. Bu. Adamlar. Çok. Oturur. Merih. Yedek. Beklet. Sancezın. Ve. Aponun. Yerıne. Rahat. Oynar. Boy. Olarak. Hava. Toplarında. Takımı. Felaket. Tahatlatır. Gedson. Toreranın. Yükünü. Alır. Lemına. Gedson. İlkay. Bambaşka. Olur. Juana. Gelirsek. Tereyag. Gıbı. Adam. Geçiyor. Sıfır. İçeri. Müthiş. Girıyo. Osimen. Olmadığında. Bıle. Juan. Icardı. Sane. Dehşet. Olur. Fazla. Bılınmeyene. Gitmeye. Gerek. Yok
Noktalama işaretinin onemini göstermiş Hayri reisDehşete kapıldım. Hoca bu ne
Önerdikleri topcumsularda dehşete düşürdü.Noktalama işaretinin onemini göstermiş Hayri reis

Bireysel anlamda onu yapabilecek belki Sane var suan bir de İlkay. Sara da eski takımında iyi şutör imiş de biz de pek olmadıYa ne zaman büyük takımların maçını izlesem illa böyle uzaktan ayak içiyle muhteşem bi plase golü izliyorum.
Ulan en son şöyle bi gol ne zaman attı bizimkiler? En son Yunus Tottenham falan geliyor aklıma.
Niye biz uzaktan şöyle goller atamıyoruz kafayı yiyecem