GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu. Saatten. Sonra. Çok. Ucmayacan. Defansa. Merih. Demiral. Sol. Tarafa. Goztepeli. Juan. Orta. Sahayada. Kiralık. Gedson. Farnaxdez. Bu. Adamlar. Çok. Oturur. Merih. Yedek. Beklet. Sancezın. Ve. Aponun. Yerıne. Rahat. Oynar. Boy. Olarak. Hava. Toplarında. Takımı. Felaket. Tahatlatır. Gedson. Toreranın. Yükünü. Alır. Lemına. Gedson. İlkay. Bambaşka. Olur. Juana. Gelirsek. Tereyag. Gıbı. Adam. Geçiyor. Sıfır. İçeri. Müthiş. Girıyo. Osimen. Olmadığında. Bıle. Juan. Icardı. Sane. Dehşet. Olur. Fazla. Bılınmeyene. Gitmeye. Gerek. Yok
Dehşete kapıldım. Hoca bu ne

beyler milli ara varken kendimden nefret ediyorum çünkü boşluğa düşüyorum ve tüm işe yaramazlığım yüzüme çarpıyor

sizin de başınıza geliyor biliyorum

inkar edemezsiniz

Ya ne zaman büyük takımların maçını izlesem illa böyle uzaktan ayak içiyle muhteşem bi plase golü izliyorum.

Ulan en son şöyle bi gol ne zaman attı bizimkiler? En son Yunus Tottenham falan geliyor aklıma.

Niye biz uzaktan şöyle goller atamıyoruz kafayı yiyecem

Ya ne zaman büyük takımların maçını izlesem illa böyle uzaktan ayak içiyle muhteşem bi plase golü izliyorum.

Ulan en son şöyle bi gol ne zaman attı bizimkiler? En son Yunus Tottenham falan geliyor aklıma.

Niye biz uzaktan şöyle goller atamıyoruz kafayı yiyecem
Bireysel anlamda onu yapabilecek belki Sane var suan bir de İlkay. Sara da eski takımında iyi şutör imiş de biz de pek olmadı

Takim patir patir sakatlaniyor. Hoca cok dilledi bu konuyu acisini cekiyiruz simdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt