GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 yabanci hakkini bos bırakmak mükemmel oldu.

Torreira irfancan takası sonrası kulislerde bi isim daha konuşuluyor

Osimhen-Fred takası

Totem ayağına negatifi basıp basıp duranlar, tüm o negatiflikler gerçekleşince;

1763382102340.webp

Başka Dünya'da falan mı yaşıyorsun sevgili Ferhat kardeşim, bahanlerini sıralamaya başlasak buradan köye yol olur. Hep bir bahane her zaman bir bahane buluyor.
Ben okan buruk'dan şuana kadar su eksik bu eksik tarzı bahane cümlesi duymadım hiç. Her zaman kadrosuna güvendi eksikleri bir şekilde kapattı gerektiğinde Barış'ı sağ bek sol bel oynattı Berkin'i sol bek yaptı kaan ayhan'i sağ beke çekti. Buldu takım içinde çözümü.

Bu tip aksiliklerin son dönemeçte olmasının telafisi yok ama şu an için telafisi olacaktır haliyle ders alır mıyız önemli olan bu oysa geniş kadro ligin ilk yarısında gerekli çünkü 8 tane avrupa kupası maçı ilk dönemde oynanıyor, elenmesen bile maks 4 maç oynarsın 2. yarıda.

Geçen yıl dar kadro ile başlayıp takımı hurdalığa çevirip sonra panikle devre arası bir sürü adam alıp yazın tekrar göndermeye çalıştık. Bir insan yaptığı ilk hatadan sonra az da olsa ders alır, almalı.
Şimdi Ocak'ta 3-4 adam ile kadroyu şişirip sakatların dönüşü ve tam kadro oluşumuz ile haftada tek maça dönünce ben bu kadroyu idare edemiyorum deyip yazın tekrar dar kadroya dönerse şaşırmam tabi görev başında aynı ekipler kalabilirse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt