GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir Aralık Ocak ayı sıkıntı geçiyor. Bu sezon bunun önlemini almamak büyük hata oldu. Okan Buruk dar kadroyla daha başarılı olduğunu düşünüyor Avrupa maçları olmasa haklı olur ama CL maçları kazansanda çok ağır geçiyor. Bu dönemi az hasarla geçirmek için ekstra 1-2 oyuncu performansı gerekiyor.

Senin hayalin 24 ise sorun değil
ondan ötesi zor bence. 24'e kalıp playoff'ta eleniriz.
ya da eşleşmeye göre playoffu geçip son 16'da ki pek sanmıyorum olacağını.
bu sene 24'ün içinde yer alıp playoff turuna kalırsak okan buruk başarılı bir avrupa sezonu geçirmiş olur benim nazarımda. fazlasını gerçekçi görmüyorum.

ondan ötesi zor bence. 24'e kalıp playoff'ta eleniriz.
ya da eşleşmeye göre playoffu geçip son 16'da ki pek sanmıyorum olacağını.
bu sene 24'ün içinde yer alıp playoff turuna kalırsak okan buruk başarılı bir avrupa sezonu geçirmiş olur benim nazarımda. fazlasını gerçekçi görmüyorum.
Elimizde Osi gibi koç başı varken her şey mümkün bence. Yeterki 60'dan sonra oyunumuzu düşürmeyen futbolcular girerse her şey olabilirdi fakat geçen seneki hatayı yine yapıp eksik girdik. Şimdi 3 yeni oyuncu bile yetmiyor

Senin hayalin 24 ise sorun değil
Ben hayalim demedim. Her lafi baska bir yerinden anlamak zorunda degilsin, renktas.

Sen gidip de radikal sacma onermelerde bulunuyorsun. "Osimhen sakatlandi, Avrupa bitti".

Ne bu ya? Ilk 16 yapabiliriz hala, sanki ilk 16 sansimiz bitmis gibi yaziyorsun. Ilk 24'e girince de Avrupa'dan elenmiyorsun. Avrupa bitti diyince ne demek istiyorsun? Bu yazdiklarini nasil bir ruh haliyle yaziyorsun? Aslinda onemli olan kisim bu.

Gençlerbirliği maçında risk alıp 1-2 tane beklenmeyen oyuncu atmalıyız ilk 11'e. Mesela Kutucu ve Arda gibi.

Ardından USG ve Fenerbahçe maçı var, valla bi de milli aradan dönmüş olacaklar, biyonik değiller patır kütür sakatlanırlar. Bi bakmışsınız Fenerbahçe maçında ne kanat var ne Lemina. Önümüzdeki 30 günde 7 maç yapacağız ve kağıt üstünde en kolay maç Gençlerbirliği.

-----------Uğurcan
Singo - Sanchez - Arda - Sallai
--------Torreira--Sara--------
Sane----Kutucu/Yusuf---Barış
-------------İcardi

Mesela

Iki üc hafta önce ilk devreyi geride kapatacağız dense ardimizla gülerdik. Vay arkadas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt