GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sd'ye 30 senelik arkadaşının oturmasını sağlayan herif hoca.
Hatip olmayınca bunu deneyelim bari denildi kafa bu. Cenkle hatibi de seviyordu anlaşıyorlardı.
Sportif direktörlük de işimiz yok. Elalem 30. yabancısını kolladığı yerde sen 3 +1 boş olma da olur. Diyip totalde 100 dakikası olan herifi kadroda tutarsan orada boşa tartışıyoruz. En baba sd getir değişen olmaz.
Elinde bu işi yapabilecek kral adam vardı ş.ligi takımı kuracağım dedi herifi yazın bildiğin yok ettik kullanmadık daha. Son güne kadar bekledim belki kullanırız diye olmadı. Para alıyormuş, oysa ki cebinden vermeliydi.
Kavukçu'yu hoca getirmedi. Hoca oradaki yöneticiyle iyi anlaşmaya çalışıyor nu güne kadar oraya gelen biriyle de hiç kötü anlaştığını duymadık. Hocanın bu konuda sert ve katı tavrı olmaması hata diyebilirsin ona bir şey diyemem. Gardi ile de iyi anlaşan hoca mesela. Kavukçu, Hatipoğlu vb. bu isimleri orayagetirn hoca değil Gs başkanı ve yönetimi. O yüzden bu eleştiriler bana doğru gelmiyor. Başkan ve yönetim çok iyi yetkili birini getirmek istedi de hoca mı kabul etmedi mesela? Böyle bir şey olsa bu eleştirilerinin bir haklılık payı olurdu.

Okan'ın tek kabul ettiğim başarısı FB maçları hususunda şu ana kadar ordinaryüs seviyesinde iş çıkarmış olması. Daha önce Torreira ve Icardi yokken kazanmıştı. Mümkün değil kazanamayız dediğimiz Ziraat maçını kazanmıştı. Beraberlik kötü olmaz dediğimiz iç sahadaki maçı da bir sekilde 0-0'a bağlamıştık vs.
Eksikler çok, ama maça diken üzerinde gidecek olmamız ve deplasmanda olması çok avantaj. Bize hiçbir şekilde rahatlık yaramıyor zaten. Derbilerde deplasmanda oynayan ve favori olmayanlar daha iyi ve konsantre oynuyor uzunca süredir.
Kazanırsak tekrar yüksek sesle şampiyonluğu konuşmaya başlarız. Beraberlik kötü olmaz ama gazı kaçmış kola gibi devam etmek bir şey de katmaz. Yenilirsek Okan daha da toparlayamaz ama, orası sıkıntı.

Kavukçu'yu hoca getirmedi. Hoca oradaki yöneticiyle iyi anlaşmaya çalışıyor nu güne kadar oraya gelen biriyle de hiç kötü anlaştığını duymadık. Hocanın bu konuda sert ve katı tavrı olmaması hata diyebilirsin ona bir şey diyemem. Gardi ile de iyi anlaşan hoca mesela. Kavukçu, Hatipoğlu vb. bu isimleri orayagetirn hoca değil Gs başkanı ve yönetimi. O yüzden bu eleştiriler bana doğru gelmiyor. Başkan ve yönetim çok iyi yetkili birini getirmek istedi de hoca mı kabul etmedi mesela? Böyle bir şey olsa bu eleştirilerinin bir haklılık payı olurdu.
Reyiz dünyada adam kalmadı bir tenin 30 senelik arkadaşı bir anda ortaya çıkıp sportif aşye atanıyor falan.
Adam anlaşabileceği kimse olmadığı için giden kondisyoner yerine yenisini almıyor öyle takıntısı var. Yönetim kadar kendisi de bu sportif direktör konusunda suç payı var.

Ayrıca bu konuyu hala eleştirmiyorum kaçırıyorsun. İsterse oğlunu getirip sportif direktör yapsınlar çok umuruda olan şey değil suç da bulmuyorum.

+2 tane adamı almak içi illa bir takımın başında sportif direktör olması gerekmediğini düşünüyorum.
Scout denilen ekip ne için akşama kadar analiz kasıyor misal. 30 milyonluk singo ve 75 milyonluk osimheni mi analiz ediyorlar. Yok mu bu adamların elinde 1 milyonluk adam yada o gün ortalama 6 ay 1 sene bizi sırf şu ş.ligi dönüşü idare edecek ve bazı oyuncuları bu sürede verimli kullanmamızı sağlayacak kelepir adam.

İlla futbolu yalamış yutmuş bir sd mi lazım olm 10 kişi yabancı mı tutulur berkan kaandan ne verim bekliyorsunuz demek için sd mi lazım bir takıma.

Bu güne kadar sd mi yaptı transferleri ayrıca.

Reyiz dünyada adam kalmadı bir tenin 30 senelik arkadaşı bir anda ortaya çıkıp sportif aşye atanıyor falan.
Adam anlaşabileceği kimse olmadığı için giden kondisyoner yerine yenisini almıyor öyle takıntısı var. Yönetim kadar kendisi de bu sportif direktör konusunda suç payı var.

Ayrıca bu konuyu hala eleştirmiyorum kaçırıyorsun. İsterse oğlunu getirip sportif direktör yapsınlar çok umuruda olan şey değil suç da bulmuyorum.

+2 tane adamı almak içi illa bir takımın başında sportif direktör olması gerekmediğini düşünüyorum.
Scout denilen ekip ne için akşama kadar analiz kasıyor misal. 30 milyonluk singo ve 75 milyonluk osimheni mi analiz ediyorlar. Yok mu bu adamların elinde 1 milyonluk adam yada o gün ortalama 6 ay 1 sene bizi sırf şu ş.ligi dönüşü idare edecek ve bazı oyuncuları bu sürede verimli kullanmamızı sağlayacak kelepir adam.

İlla futbolu yalamış yutmuş bir sd mi lazım olm 10 kişi yabancı mı tutulur berkan kaandan ne verim bekliyorsunuz demek için sd mi lazım bir takıma.

Bu güne kadar sd mi yaptı transferleri ayrıca.
Bu konularda hoca hatasız demiyorum ki zaten. Lakin bu hataları minimize etmek için eksikleri gidermekte yönetimin görevi ya. SD getirilmek istendi ve hoca tarafından kabul görmedi gibi bir haber hiç bir şey duymadım ben. Kavukçu'yu hoca getirdi tarzı haberi de ilk senden duydum. Durum böyle ise SD yönetim istedi hoca istemedi gibi bir durum varsa ben bu tutumu eleştiririm bana göre yanlış çünkü. Dünyada kulüplerin transfer piyasasını bilen, futboldan anlayan SD veya FD ile çalışmalarının bir nedeni var diye düşünüyorum. Her neyse fazla uzatmaya da gerek yok. Aynı düşüncede değiliz bu konuda.

Bu konularda hoca hatasız demiyorum ki zaten. Lakin bu hataları minimize etmek için eksikleri gidermekte yönetimin görevi ya. SD getirilmek istendi ve hoca tarafından kabul görmedi gibi bir haber hiç bir şey duymadım ben. Kavukçu'yu hoca getirdi tarzı haberi de ilk senden duydum. Durum böyle ise SD yönetim istedi hoca istemedi gibi bir durum varsa ben bu tutumu eleştiririm bana göre yanlış çünkü. Dünya da kulüplerin transfer piyasasını bilen, futboldan anlayan SD veya FD ile çalışmalarının bir nedeni var diye düşünüyorum. Her neyse fazla uzatmaya da gerek yok. Aynı düşüncede değiliz bu konuda.
Türkiyedeyiz dünyaya uyum sağlamamız için bir 10 sene fala var hala sd bizim neyimize en son getirdiğimiz adamı da kovduk psgye danışmanlık yapıyor. Takımı kurdu falan.

E.T harici gidip oyuncu alıp gelen olmadı o da bu işi sevdiğinden biraz oyun geçmişinden dolayı girdi onun dışında terim dönemi dahil bizde sd hikayesi hiç olmadı olmayacak da.

Et sonrası 2. yılımızdayız sd gibi davranan ama menajerlik yapan gardi dışında bu alanda prof bir hamlemiz yok. Sd kısmı da osimhen transferiyle alakalı kendisinin ısrarıyla radara girdi bu adam.

Geçen sene nasıl 2 forvet varken 3. hayır olmaz demeyip alan bir o.buruk varsa bu sene elindeki kadroyu ş.ligi listesi bittikten sonra ahmed, yusuf ve berkan gidebilir diyen adam var.

Sd olsaydı değişen bir şey olmayacaktı olay bizde teknik ekipte bitiyor. Ayrıca kenardaki ilk iki kafa da minimum 35 senedir futbolun içindeler. Tdlik yapmayıp sd yapayım dese bu adamlar o seviyenin profesyonelliğine sahipler zaten.
Buradaki akşama kadar götünü yayarak oturan herifler lan boş bırakılmamalı. Berkan, ahmed, yusuf ne derken metehan ve kaanı da işin içine katıp bakın ne kadar rotasyonum var diye düşünürse zaten işimiz vardır.

Sd şart değil hala bunu ısrarla söylüyorum.

5 e 10 a oyuncu bulacak kimse yok mu kulüpte herhangi bir sporseverin bildigi lookman leao mu olayımız . Hem toreira hem.lemina yerine biri ara transferde biri yaza genc isimler almaliyiz. Singo yedegi gene genc almaliyiz ara transferde. Defans icin Ayberk karapo denenebilir

Nasılız öfkeler dizginlendi mi

2dkka twittere gireyim dedim zıvanadan çıktım gene, bu kadar ahlaksızca bu kadar pervasızca karaya ak nasıl denebilir insan çıldırıyor.

Bu yeni futbol kitlesinden ürkmeye başladım. Ülke futbolu radyoaktif bir madde gibi topluma sızmış ve yeni mutant şeytani varlıklar ortaya çıkarmış. Sıfır rasyonalite, sıfır moralite. Bu neydüğü belirsiz canlıların ıslah da edilebileceğini düşünmüyorum. Bakın bu şimdiye kadarki hiçbir şeye benzemiyor. Fanatizmle filan açıklanacak şeyler değil bunlar.

Türkiyedeyiz dünyaya uyum sağlamamız için bir 10 sene fala var hala sd bizim neyimize en son getirdiğimiz adamı da kovduk psgye danışmanlık yapıyor. Takımı kurdu falan.

E.T harici gidip oyuncu alıp gelen olmadı o da bu işi sevdiğinden biraz oyun geçmişinden dolayı girdi onun dışında terim dönemi dahil bizde sd hikayesi hiç olmadı olmayacak da.

Et sonrası 2. yılımızdayız sd gibi davranan ama menajerlik yapan gardi dışında bu alanda prof bir hamlemiz yok. Sd kısmı da osimhen transferiyle alakalı kendisinin ısrarıyla radara girdi bu adam.

Geçen sene nasıl 2 forvet varken 3. hayır olmaz demeyip alan bir o.buruk varsa bu sene elindeki kadroyu ş.ligi listesi bittikten sonra ahmed, yusuf ve berkan gidebilir diyen adam var.

Sd olsaydı değişen bir şey olmayacaktı olay bizde teknik ekipte bitiyor. Ayrıca kenardaki ilk iki kafa da minimum 35 senedir futbolun içindeler. Tdlik yapmayıp sd yapayım dese bu adamlar o seviyenin profesyonelliğine sahipler zaten.
Buradaki akşama kadar götünü yayarak oturan herifler lan boş bırakılmamalı. Berkan, ahmed, yusuf ne derken metehan ve kaanı da işin içine katıp bakın ne kadar rotasyonum var diye düşünürse zaten işimiz vardır.

Sd şart değil hala bunu ısrarla söylüyorum.
Kusursuz, hatasız TD yok. Kısaca şunu demek istiyorum istenen bir oyuncuyu satın almaya gidip alamayınca menajer önerisi başka bir oyuncu ile anlaşıp hocam elimizde bu var bunu alabiliyoruz demeyen biri yada hoca 30 milyonluk bir oyuncu istediğinde hocam bütçemiz tek başına öyle bir adama vermektense şöyle 2 oyuncu var istediğiniz özelliklerde diyebilecek biri lazım hocaya. Benim demeye çalıştığım bu. Hoca hatasız demiyorum ama her şeyi de hocaya bırakamazsın. Böyle bir adam olunca gene hatalar olacak yanlış oyuncular gelecek ama 5 hata varsa belki 3'e düşecek anlatmak istediğim konu bu. Bunu düşünecek ve yapacak kişilerde başkan ve yönetim. Lakin bu getireceğin kişi liyakatli işi gerçek anlamda bilen biri olmalı.

Bu topraklarda sd küfür gibi bir şey.
1 ay sonra basın nifak tohumları ekmeye başlar
Doğru ülkemizde zor tutması. Lakin hedefimiz o düzeye çıkmak değil mi? Bir şekilde ülkemize oturtabiliriz. Yapmaya çalışmalıyız görüşündeyim. Daha üst seviyeye bu şekilde geçebiliriz gibi geliyor.

Doğru ülkemizde zor tutması. Lakin hedefimiz o düzeye çıkmak değil mi? Bir şekilde ülkemize oturtabiliriz. Yapmaya çalışmalıyız görüşündeyim. Daha üst seviyeye bu şekilde geçebiliriz gibi geliyor.
Yabancı td ile belki olur.
Düşünsene yerli sd olsa 1 ay sonra x oyuncuyu sd istemedi vs vs bir sürü yalan dolan

fb futbolcusu hele hele derbi öncesi saha ortasında hakeme uygunsuz şeyler yapsa hayatta ceza almaz 😀😃😴

O duvarları aşmaya çalısıyoruzda , Neticede ülkenin içindeyiz ya rtaş bazı şeyler sen zorlasanda olmaz hakemleri düzeltmek adil olmalarıni sağlatmak gibi sd ile basının td nin vs birbirine girmemesini sağlamak içinde sadece 1 kuruluşun çabası yetmez ki.
Nasılız öfkeler dizginlendi mi

2dkka twittere gireyim dedim zıvanadan çıktım gene, bu kadar ahlaksızca bu kadar pervasızca karaya ak nasıl denebilir insan çıldırıyor.

Bu yeni futbol kitlesinden ürkmeye başladım. Ülke futbolu radyoaktif bir madde gibi topluma sızmış ve yeni mutant şeytani varlıklar ortaya çıkarmış. Sıfır rasyonalite, sıfır moralite. Bu neydüğü belirsiz canlıların ıslah da edilebileceğini düşünmüyorum. Bakın bu şimdiye kadarki hiçbir şeye benzemiyor. Fanatizmle filan açıklanacak şeyler değil bunlar.
Olan yeni bir şey değil neyine şasırıyorsun ki yav ayrıca ülke, toplum çöküntüye doğru giderken futbol iklimi güvenlik kalkanı içinde değil ya her anlamda kötüye gıdiyorken futbol taraftarlari nasıl kötü olmayacak yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt