Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.511
- 36.978
- 3.798
Kavukçu'yu hoca getirmedi. Hoca oradaki yöneticiyle iyi anlaşmaya çalışıyor nu güne kadar oraya gelen biriyle de hiç kötü anlaştığını duymadık. Hocanın bu konuda sert ve katı tavrı olmaması hata diyebilirsin ona bir şey diyemem. Gardi ile de iyi anlaşan hoca mesela. Kavukçu, Hatipoğlu vb. bu isimleri orayagetirn hoca değil Gs başkanı ve yönetimi. O yüzden bu eleştiriler bana doğru gelmiyor. Başkan ve yönetim çok iyi yetkili birini getirmek istedi de hoca mı kabul etmedi mesela? Böyle bir şey olsa bu eleştirilerinin bir haklılık payı olurdu.Sd'ye 30 senelik arkadaşının oturmasını sağlayan herif hoca.
Hatip olmayınca bunu deneyelim bari denildi kafa bu. Cenkle hatibi de seviyordu anlaşıyorlardı.
Sportif direktörlük de işimiz yok. Elalem 30. yabancısını kolladığı yerde sen 3 +1 boş olma da olur. Diyip totalde 100 dakikası olan herifi kadroda tutarsan orada boşa tartışıyoruz. En baba sd getir değişen olmaz.
Elinde bu işi yapabilecek kral adam vardı ş.ligi takımı kuracağım dedi herifi yazın bildiğin yok ettik kullanmadık daha. Son güne kadar bekledim belki kullanırız diye olmadı. Para alıyormuş, oysa ki cebinden vermeliydi.