- 12 Haziran 2015
- 36.298
- 31.974
- 2.693
İyi geceler üstadGit yat hocam yarın ders var ben yatiyom iyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi geceler üstadGit yat hocam yarın ders var ben yatiyom iyi geceler
Olmazdı. Hatta Singo'yu almak doğru muydu? Onun yerine 20 milyona sağ bek 10 milyona orta saha alabilirdik. Osimhen transfer sürecinde her zaman Osimhen'in 75 milyondan fazla edeceğini ama GS'nin 1 oyuncuya o kadar para vermesinin ne kadar doğru olduğu konusunda şüphelerimi yazmıştım bir çok defa. @Ata B. Oğuz kızmıştı biraz bana o dönem.
Gs bu haldeyken nasıl uyku uyuyabiliyosunuzGit yat hocam yarın ders var ben yatiyom iyi geceler
Çok keyfim kaçtı çok...
Bu oyun düzeniyle kronik olmayan adamda kronik olur. Savas savas nereye kadar. Birazda oyun lazim.Devre arasinda hangi kronikleri alacağız acaba heyecandan uyuyamıyorum
Milli maçlar öyle bir zamana denk geldi ki en azından birkaç oyuncu ile cozerdik meseleyi. Al 20 gün sonra yine başlıyor yan basacağız yineBu oyun düzeniyle kronik olmayan adamda kronik olur. Savas savas nereye kadar. Birazda oyun lazim.
Tüm kulüplerin masaya yumruğu vurup sezon ortasında milli ara olmamasını sağlaması lazım. Milli ara olmasın, ligler 1 ay önce bitsin, Mayıs'ta yapılsın işte elemeler dahil tüm milli maçlar turnuva gibi...