GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmazdı. Hatta Singo'yu almak doğru muydu? Onun yerine 20 milyona sağ bek 10 milyona orta saha alabilirdik. Osimhen transfer sürecinde her zaman Osimhen'in 75 milyondan fazla edeceğini ama GS'nin 1 oyuncuya o kadar para vermesinin ne kadar doğru olduğu konusunda şüphelerimi yazmıştım bir çok defa. @Ata B. Oğuz kızmıştı biraz bana o dönem.

Katılmıyorum

transfere ne kadar cok ihtiyacimiz oldugu belli oluyor

duzgun bir kadroyla OB gibi bir hoca bile CL'de ilerleyebiliyor bunu gormustur artik herkes

Puan durumu yine idare ediyormus. Eger galip gelsek kesin turu gecmistik. Neyse artik monoco atletico macina kaldi is. Yinede okadar karamsar olmamak lazim o maclara kadar osi, lemina, yunus, singo, jacobs iyilesir ve oynarlar ins.

Biri üzerime transfer duyumu atsın.
50 milyona Rodrygo
35 milyona Saybari

Yönetimin hakkımızı savunmamasi sonucunda erene verilen ceza kelebek etkisi ile bugün 3 puana mal oldu. Tescillilerin maçında da sol bek sağ bek hiçbir şey yok kafayı yiyecem. Kalibimi basarım tescillilerin en az 3 tane oyuncusu vardı listelerde. Lan madem ceza vereceksin transfer döneminde ver ya da sezon başında. Yatacak yeriniz yok tescillilerin federasyonu

Tüm kulüplerin masaya yumruğu vurup sezon ortasında milli ara olmamasını sağlaması lazım. Milli ara olmasın, ligler 1 ay önce bitsin, Mayıs'ta yapılsın işte elemeler dahil tüm milli maçlar turnuva gibi...

Avrupa ve G.amerika ya MT a gönderip sakat gelen topçumuz kim var en son?

Osimhen yoksa Okan Buruk sen bir hiçsin diyor adam, aynı zekanın yan sanayisi de televizyonda Guardiola büyük TD ise gelsin Adanademirspor’u şampiyon yapsın diyor

Tüm kulüplerin masaya yumruğu vurup sezon ortasında milli ara olmamasını sağlaması lazım. Milli ara olmasın, ligler 1 ay önce bitsin, Mayıs'ta yapılsın işte elemeler dahil tüm milli maçlar turnuva gibi...

istisnalarhariö herkes topçusunu gönderiyor milli takımlara

bir tek bizimkiler sakat dönüyor!

İlk dikkat etmemiz gereken nokta Afrikalı oyuncu alacaksak, ülkesinin milli takımında oynayan değil avrupadaki herhangi bir milli takımda oynayan oyuncu olmalı, bir diğer önemli nokta da; sık sakatlanan, sakatlanmaya çok meyilli topçulardan ismi cismi ne olursa olsun uzak duralım.

Çok fazla transfer lazım

Ama Okan Buruk bütçeyi iyi kullanma konusunda 3-4 senedir hiç iyi sınav vermedi

O yüzden ümidim yok hiç

Ne transferi şaka mı yapıyosunuz

Kulübe gidin yıllık 200 milyon euro bonservis ortalama yıllık 80-100 m euro da maaş bütçesi hakkını kendinize isteyin siz daha başarılı olur,daha az hata yapar,takıma da daha iyi top oynatırsınız

Ulan sergen bjkye 2021de taş gibi top oynatıyodu kurduğu takımın maliyeti 2 m euro bile değildi,hala ne transferinden bahsediyosunuz yıllık 200 milyon euroyu dünya futbol tarihinde kaç takım harcayabilmiş bi kendinize gelin aklınızı başınıza alın artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt