Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.766
- 20.944
- 2.233
Neden Cuma akşamı yaw?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen kimsincuma erken olmuş hocam pazar akşam idmanı yeterdi
Geç bile kalındı. Bu kişi kim bilmiyorum ben daha CV'si yüksek ve daha yetkili olacak biri isterim. Dünyada hiç bir takımda transfer sadece TD ve futbol piyasasından bir haber yöneticiye bırakılmıyor. Hepsinin başında bir SD veya FD var belli yetkileri olan. Bizde de olmalı.
Kişiyi bilmiyorum ama hocaya fikir verebilecek, futbol içinde tartışabilecek biri gerekiyor. Mevcutta böyle biri yok.Dün görmüştüm bunun haberini ama başka bir kaynaktan
Geç bile kalındı. Bu kişi kim bilmiyorum ben daha CV'si yüksek ve daha yetkili olacak biri isterim. Dünyada hiç bir takımda transfer sadece TD ve futbol piyasasından bir haber yöneticiye bırakılmıyor. Hepsinin başında bir SD veya FD var belli yetkileri olan. Bizde de olmalı.
Beni sevıyon mu?Eren abim gelsin..
Tam olarak kim iyi yapar mı?Eren abim gelsin..
Onyedika'ya vermektense buna verelim.30 mülyon zaafımız sayılır 25 olsa bi bokluk var diye vermezdik ama 30a direkt alır bence Dursun
Olum bu dayiyi nereden taniyorsun lanEren abim gelsin..
Onyedika'ya vermektense buna verelim.
Hayat uzun değil kinli olmak için.Her insan farklıdır anlaşamadığı konular elbet olacaktır.Eğlenmeye keyiflenmeye bakalım..Beni sevıyon mu?
10 yıldır tanırım kendisini.İyi 1 Scout.Egosu olmayan ve futbol muhabbeti güzel olan 1'idir Eren abi..Tam olarak kim iyi yapar mı?