GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

konuyu sexüelize etme fırsatı görünce sen heis

Gökhan Aytepe

Şahin'le Zeytinli'nin gusüllü ayaklarının eksikliğini hissediyor takım, şanssızlık vurdu yakamızı bırakmıyor

Devre arası lookman falan yerine iyi yerli oyuncu almaya çalışsak 2-3 tane daha iyi olmaz mı ya

Bizim sorunumuz ilk 11 değil ki, Lookman'ı sen Barış'ı veya Yunus'u kesip oynatmak için mi alıyorsun

Mesela Göztepe'den Taha Altınkardeş'i al savunmaya, sol-sağ stoper oynar fark etmez,
Aral Şimşir'i çek hücumda rotasyona sol kanat sağ kanat oynar,
Pisa'dan çek İsak Vural'ı merkez orta sahaya rotasyona, hem 8 oynar hem 10 da oynar
Hatta eminim ki 7-8 milyona Salih Özcan'ı bile alırız devre arasında. Stoper ve 6 numara oynar direkt.

4 yerli oyuncuyla kapat transferi. 30 harcarsın 4 tane taş gibi yerli oyuncu kazandırırsın ve takımının tüm rotasyon sıkıntısı sona erer.

Son düzenleme:
Devre arası lookman falan yerine iyi yerli oyuncu almaya çalışsak 2-3 tane daha iyi olmaz mı ya

Bizim sorunumuz ilk 11 değil ki, Lookman'ı sen Barış'ı veya Yunus'u kesip oynatmak için mi alıyorsun

Mesela Göztepe'den Taha Altınkardeş'i al savunmaya, sol-sağ stoper oynar fark etmez,
Aral Şimşir'i çek hücumda rotasyona sol kanat sağ kanat oynar,
Pisa'dan çek İsak Vural'ı merkez orta sahaya rotasyona, hem 8 oynar hem 10 da oynar
Hatta eminim ki 7-8 milyona Salih Özcan'ı bile alırız devre arasında. Stoper ve 6 numara oynar direkt.

4 yerli oyuncuyla kapat transferi. 30 harcarsın 4 tane taş gibi yerli oyuncu kazandırırsın ve takımının tüm rotasyon sıkıntısı sona erer.
Yedekte çürürler. Isimli yerli lazım.

Bu hafta bütün şampiyonlar ligi maçlarını izledim. Şunu net söylüyorum kelin top çevirme felsefesini yapan takımları kucaktan kucağa attılar. Buna kel de dahil biz de dahil. Okan Buruk'un bu top çevirme işini biraz geri plana alması lazım. Topu getirip rakip ceza sahası önünde çevirip kaleye sokamazsan top kaybı yaparsan elin oğlu acımaz. Bunu bu hafta arsenal Bayerne yaptı. Verdi Bayerne topu hatasında acımadı. Sadece Bayern değil Psv sporting, leverkusen kazananların bu hafta uclde bakın istatistiklerine kim topla fazla oynamış. Tamam ben haramball olsun demiyorum ama sancezden apokerime ondan torrike sonra aynı tekrar kısır döngü. Bizim geçiş oyununu da iyi oynamamız lazım. Bunun için de ciğersiz orta saha ve defans hattı lazım. İki deparda orası burası atmayacak adam lazım. O yüzden şimdiden gerekli yangını yapmamız lazım. Ha biz ucuz oyuncu bulup burada konuşuyoruz ama bizim takıma ucuz oyuncu almazlar daha doğrusu ucuzu pahalı alırız. Avanta alan çok o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt