Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.528
- 36.989
- 3.798
Bu gün yorumlarını ekstra beğendim. Hem yönetime eleştirileri hem de oyun hakkında yorumları benim de düşünceme paraleldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gün yorumlarını ekstra beğendim. Hem yönetime eleştirileri hem de oyun hakkında yorumları benim de düşünceme paraleldi.
Dö ve Ak: bize olan bu tavriniz hoṣ degil sayin baskan. Sizleri kiniyoruz ama ayni anda size giveniyoruz. Kib bye
Umarim ki bir rekabet olusur. Yanlis hatirliyor olabilirim ama biz Bjk ile inonude oynarken fener trabzona gidecek (sanirim o haftaydi ya da biz tsbile oynarken bjk maci olacak fenerin ) hangisi dogru tam emin degilim ama cok kirilma maci yasanacak.Bu arada benim sevindiğim diğer konu potada olmaları sebebiyle dün akşamdan sonra Trabzonun olaylara dahil olması. Trabzon bizim yönetimden kat kat baskıcı ve dediğini yaptırabiliyor o sebeple artık Fb istediklerini kolay kolay yaptıramaz 3 takımlı yarışta
Biz ts deplasmanina gittiğimizde fb bjk oynayacakUmarim ki bir rekabet olusur. Yanlis hatirliyor olabilirim ama biz Bjk ile inonude oynarken fener trabzona gidecek (sanirim o haftaydi ya da biz tsbile oynarken bjk maci olacak fenerin ) hangisi dogru tam emin degilim ama cok kirilma maci yasanacak.
Fenere yarayan fiktur gibi duruyor.Biz ts deplasmanina gittiğimizde fb bjk oynayacak
Son 4 yıldır kadıköyde kazanamayıp berabere kaldığımız 2 maçta da hakem katliamı vardı.
İsmailli sezonda dk 20de icardi djiku pozisyonunda penaltı kırmızı verilmemişti, dün de malum zaten
Bütün sene bunları yaşayıp duruyoruz sonra da eksik akıllılardan 300lük takımı herkes şampiyon yapar ismail 99 puan aldı falan zırvaları dinliyoruz.
3 yıldır en az 20-25 puan fark atmalıydık bu itlere nşa