GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu gün yorumlarını ekstra beğendim. Hem yönetime eleştirileri hem de oyun hakkında yorumları benim de düşünceme paraleldi.

Cok iyi ele aldi ben de katiliyorum.

Su an bakiyorum john duranin sevinci vs on lana cikmaya baslamis tivitterda.

4 buyuk kulup var TR de. Biri biziz.
Besiktas , Trabzon ve Fenerbahce ile mac yapacagiz. 3 maca da Yasin Kol ataniyor. Amac ne , biz kopup giymeyelim, ligin ikinci yarisinda millet maca gelsin, mac izlesin.

Super oynamamis olabiliriz bu maclarda (zaten kocaelinde yenildik, o fatura kesildi).

Saha ici dertleri konusuyoruz, hocaya belli noktalarda tepkiliyim avrupada frankfurt ve Usg maclari dahil ama yonetim gidisatin arkasinda salak sacma isler pesinde.

- ibra zamaninda temmuzda sus pus heykel gibi otursun Metin Ozturk
- sevgi iklimi vs diye konusup konusup(ki ok bunu demek, pasif durup camialar aradi diyaloga dusmemeyi savurunurum ben) ama ulkede futbolu yoneten ve icine eden kuruma sessiz kalinmasi sacmaliktan fazlasi degil.
- gecmisteki urunu al, yildiz ekle, gene sat. Yeni tasarim yok
- sportifte etkili degil, ekonomi ve parasal kisimda aktif kaliyorlar surekli

Olacak sey degil.

Devre arasi kadroda ciddi degisikler sart, sirf laf olsun diye yedekte oturan oyunculardan artik derhal kurtulmamiz gerek, ilk 11 de oyniyan oyunculari 10/10 sa senin yedeklerin en az 7/10 kalitesinde olmali bizimkiler 5 bile zorliyamiyor. He ciddi degisikler deyince öyle her gelen 20-30 milyon bonservis ile degil, ya bol bol kiralik getirisin yada ciddi anlamda scout transferi yaparsin.

singo jakobs eren sallai yok. osimhen lemina yunus hatta ilkay sakatlıktan yeni dönmüş hazır değiller. ona rağmen 1 tane doğru düzgün pozisyonu yok şikecilerin. şerefsiz yasin kol olmasa kazanıyorduk bile maçı. bu takım ligi kafaya taktığı sürece sampiyonluk vermez ona emin oldum. yeter ki sakatlık muhabbeti bitsin. devre arası 1-2 tane rotasyon oyuncusu alsak yeter.

Yav baslayacam maliyetli topcunuza. Bize iṣe yarayan genc topcu lazim

Dö ve Ak: bize olan bu tavriniz hoṣ degil sayin baskan. Sizleri kiniyoruz ama ayni anda size giveniyoruz. Kib bye

Hee cikarma cikarma... İs isten gecmis , 3 derbinin ikisinde puanlarini gaspetmis, sen anca cikarma yap.

Gecen sezon sonunda tff islerinde gik cikarmadiniz, simdi gidip cay pasta borekle "yahu ne oldunboyle yav" tonunda konusmaniz neye yarayacak.

Ne göz boyama hareketleri çıkarma falan ne anlatıyosunuz ya rezil kepaze herifler

Dostlar alışverişte görsün işte, 2. Yarı ilk derbiye yine bu iti atayacaklar

Bu arada benim sevindiğim diğer konu potada olmaları sebebiyle dün akşamdan sonra Trabzonun olaylara dahil olması. Trabzon bizim yönetimden kat kat baskıcı ve dediğini yaptırabiliyor o sebeple artık Fb istediklerini kolay kolay yaptıramaz 3 takımlı yarışta

Bu arada benim sevindiğim diğer konu potada olmaları sebebiyle dün akşamdan sonra Trabzonun olaylara dahil olması. Trabzon bizim yönetimden kat kat baskıcı ve dediğini yaptırabiliyor o sebeple artık Fb istediklerini kolay kolay yaptıramaz 3 takımlı yarışta
Umarim ki bir rekabet olusur. Yanlis hatirliyor olabilirim ama biz Bjk ile inonude oynarken fener trabzona gidecek (sanirim o haftaydi ya da biz tsbile oynarken bjk maci olacak fenerin ) hangisi dogru tam emin degilim ama cok kirilma maci yasanacak.

OGC Nice'in taraftari bazi kendi oyuncularina saldirmis. Kaos varmis. Belki devre arasi opsiyonlu kiralik teklifi ile birini ordan alabiliriz.

Umarim ki bir rekabet olusur. Yanlis hatirliyor olabilirim ama biz Bjk ile inonude oynarken fener trabzona gidecek (sanirim o haftaydi ya da biz tsbile oynarken bjk maci olacak fenerin ) hangisi dogru tam emin degilim ama cok kirilma maci yasanacak.
Biz ts deplasmanina gittiğimizde fb bjk oynayacak

Son 4 yıldır kadıköyde kazanamayıp berabere kaldığımız 2 maçta da hakem katliamı vardı.

İsmailli sezonda dk 20de icardi djiku pozisyonunda penaltı kırmızı verilmemişti, dün de malum zaten

Bütün sene bunları yaşayıp duruyoruz sonra da eksik akıllılardan 300lük takımı herkes şampiyon yapar ismail 99 puan aldı falan zırvaları dinliyoruz.

3 yıldır en az 20-25 puan fark atmalıydık bu itlere nşa

Son 4 yıldır kadıköyde kazanamayıp berabere kaldığımız 2 maçta da hakem katliamı vardı.

İsmailli sezonda dk 20de icardi djiku pozisyonunda penaltı kırmızı verilmemişti, dün de malum zaten

Bütün sene bunları yaşayıp duruyoruz sonra da eksik akıllılardan 300lük takımı herkes şampiyon yapar ismail 99 puan aldı falan zırvaları dinliyoruz.

3 yıldır en az 20-25 puan fark atmalıydık bu itlere nşa

Şu yazdıklarının tek sebebi var. Dursun Özbek. Şikayet ettiğimiz her şeyin ortak noktası yine Dursun Özbek.

Futbol, transfer, taktik, hakem, Bein Sports, Tff, ne konuşsak boşa konuşuyoruz.

Galatasaray SK'nın asıl düşmanı Galatasaray SK yönetimidir.

Bütün sorunlar tek bir yere çıkıyor. Dursun Özbek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt