GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre bok gibi td. Bizim mactan önce gelmesi iyi.

Bal + orul orul operasyon evlatlarının ittirmesiyle yürüyorlar. Bu kadar pasif yönetim yüzünden resmen sahada bizi katlettiler. Bize bunu yapmaya cürret edebilen şerefsizler anadolu kulüplerine neler neler yapmaz görüyoruz işte.

Kırmızısı, penaltısı bitmez. Ama o kadar rezil ve o kadar futbol yoksunu bir kulüp ki, hala 11'e 11 tamamlanan bir maçı kazanabilmiş değiller.

Skriniar'ın kırmızısını vermemek, ulan kırmızıyı geçtim faulu vermemek ne demek? Bi de bu en bariz pozisyon, İsmail'in %100 sarısını vermemek, Kazımcan'ı saha dışına alıp bizi 10 kişi oynatmak, oyuncu değişikliği esnasında Uğurcan'a sarı kart vermek, Barış'a patır kütür dalan Semedo'ya faul vermeyip Barış faul yaptı demek, say say bitmez. Hala kalkıp bazı ılıklar da bu maç özelinde takım eleştirisi yapıyor. Takımının içinden geçiyorlar hala ılık ılık konuşanlar dolu ortada.
Hakem ve yönetim konusu ortada zaten. Orda sözün bittiği yerdeyiz.
Maçtan önce beraberliği herkes kabul ederdi ama uzatmada yemek sinir bozucu oldu. Yediren kişilerin oyuna sonradan giren kişiler olması ise daha da sinir bozucu oldu. Hoca her zaman olduğu gibi Fener maçına çok iyi hazırlamış takımı ama maçı da kendi hatasıyla verdi. Kendi emeğini bir nevi çöpe attı bir yerde. Yoksa beraberlik hakem mevzusunu da sayarsak kötü sonuç değil. Hoca Icardi'den hiçbir şey olmayacağını, zırt pırt maç içinde tandemi degistirmesinin bir fayda sağlamadığını görmeli. Aynı şeyi USG maçında da yaptı, yine gol yedik... Neyse, bu hafta başaktan bir sürpriz bekliyorum.

Benim adım RACIR
Sırtıma vurunca ACIR
Water Douse GIF

Hakem ve yönetim konusu ortada zaten. Orda sözün bittiği yerdeyiz.
Maçtan önce beraberliği herkes kabul ederdi ama uzatmada yemek sinir bozucu oldu. Yediren kişilerin oyuna sonradan giren kişiler olması ise daha da sinir bozucu oldu. Hoca her zaman olduğu gibi Fener maçına çok iyi hazırlamış takımı ama maçı da kendi hatasıyla verdi. Kendi emeğini bir nevi çöpe attı bir yerde. Yoksa beraberlik hakem mevzusunu da sayarsak kötü sonuç değil. Hoca Icardi'den hiçbir şey olmayacağını, zırt pırt maç içinde tandemi degistirmesinin bir fayda sağlamadığını görmeli. Aynı şeyi USG maçında da yaptı, yine gol yedik... Neyse, bu hafta başaktan bir sürpriz bekliyorum.

Okan hocanın benim nezdimde düzeltemediği bir kusuru var, oyuncusuna bence duygusal olarak da çok bağlı kalıyor. Geçen sezon Muslera'da yaşadık bunu. Bu sene İcardi'de yaşıyoruz.

Tabii bir de işin tecrübe tarafı var. Başakşehir TD'siyken şampiyon olduğu halde bir sonraki sezon soyunma odasını kaybetti çünkü -anlatılana göre- astığım astık kestiğim kestik modunda takılmış. Kulüp içerisinde bazı futbolcular -ki bunlar Muric, İrfancan Kahveci vs Okan hocayı çok seviyor ve sahipleniyorken, bazı önemli futbolcular da hocanın sürekli koş koş futbolundan yorulduğu için öyle oynamayınca yedek kalıyor ve soyunma odasındaki problemlerden dolayı Başakşehir düşüşe geçiyor, sonrası malum. Okan hoca bi konuşmada bunu Başakşehir dönemiyle ilgili bu yaşanılanlardan dolayı çok büyük tecrübe edindim diye anlatıyordu.

Bu durum yanlışı doğru yapmaz elbette.

Hasan sas’in bir yerde patlayacagi belliydi

Kendini kontrol edemiyor taraftar gibi yaklasiyor her konu’ya

Bir haber vereyim kahveci boşa düşerse sözleşme fesih vs okan hoca isterim demis ,menajer arkadaşımla konuşurken söylemişti

Acil Transferlik bir durum yok

Sakat oyuncular geri dönmeli

Bosta kalan iki yabanci oyuncu kontenjani kullanilir yani abartmaya gerek yok kadro yeterli

Arsenal’in kadrosundan bir hafta icinde sekiz on oyuncu eksilsin bakalim ne duruma düsecekler

Önemli olan kadro’yu tamamen kullanmak rotasyon yapmak ve oyuncularin fit kalmalarini saglamak
verdiğin örnek kel alaka

Arsenal'in bu sezon ciddi sayıda maç kaçıran topçuları:
- Havertz
- G.Jesus
- Gyökeres
- Madueke
- Saka
- Trossard
- Martinelli
- Ödegaard
- Nörgaard
- Ben White
- Hincapie
- Saliba
- Gabriel

Herifler şu an as stoper ikilisi, belki de dünyanın en iyi stoper ikilisi (Saliba Gabriel) sakat ama aramıyorlar, çünkü oraya Mosquera ve Hincapie gibi çok iyi iki oyuncu aldılar yazın
Santrforların üçü de arazi, orada oynayabilen Madueke de sakatlandı, ama Merino ile falan götürüyorlar, geçtiğimiz sezonlarda da Merino'yu atmışlardı oraya
Oyun aklı diyebileceğimiz, yokken hep aradıkları Ödegaard sezonun çoğunu kaçırdı ama oraya da Eze'yi aldıkları ve Nwaneri/Dowman gibi gencolara süre verdikleri için pek aramadılar
Ben White ligdeki en iyi birkaç bekten biriyken gidip Timber'ı aldılar, o daha bile iyi formayı vermiyor herif

Arsenal bu konuda verilecek en son örnektir

Her pozisyonda en az iki tane çok iyi topçu var ve hepsine bol bol dakika verip oynatıyorlar. Ciddi sakatlık sıkıntıları yaşasalar da yollarını buluyorlar

kadro kuracaksan Arsenal gibi kuracaksın. tabii biz o kadar harcayamayız ama o şekilde harcamalıyız

bir taraf çok iyi öbür taraf çok kötü gitmiyor sezon. bunda genco yetiştirememenin de etkisi var tabii

Arsenal'in Saka, Lewis-Skelley, Nwaneri, Martinelli, Dowman gibi heriflerden aldığı katkı ortada

Arsenal rotasyon açısından dünyadaki en iyi kadroya sahip takım.

Sürekli çok sakatları var Ali haklı

verdiğin örnek kel alaka

Arsenal'in bu sezon ciddi sayıda maç kaçıran topçuları:
- Havertz
- G.Jesus
- Gyökeres
- Madueke
- Saka
- Trossard
- Martinelli
- Ödegaard
- Nörgaard
- Ben White
- Hincapie
- Saliba
- Gabriel

Herifler şu an as stoper ikilisi, belki de dünyanın en iyi stoper ikilisi (Saliba Gabriel) sakat ama aramıyorlar, çünkü oraya Mosquera ve Hincapie gibi çok iyi iki oyuncu aldılar yazın
Santrforların üçü de arazi, orada oynayabilen Madueke de sakatlandı, ama Merino ile falan götürüyorlar, geçtiğimiz sezonlarda da Merino'yu atmışlardı oraya
Oyun aklı diyebileceğimiz, yokken hep aradıkları Ödegaard sezonun çoğunu kaçırdı ama oraya da Eze'yi aldıkları ve Nwaneri/Dowman gibi gencolara süre verdikleri için pek aramadılar
Ben White ligdeki en iyi birkaç bekten biriyken gidip Timber'ı aldılar, o daha bile iyi formayı vermiyor herif

Arsenal bu konuda verilecek en son örnektir

Her pozisyonda en az iki tane çok iyi topçu var ve hepsine bol bol dakika verip oynatıyorlar. Ciddi sakatlık sıkıntıları yaşasalar da yollarını buluyorlar

kadro kuracaksan Arsenal gibi kuracaksın. tabii biz o kadar harcayamayız ama o şekilde harcamalıyız

bir taraf çok iyi öbür taraf çok kötü gitmiyor sezon. bunda genco yetiştirememenin de etkisi var tabii

Arsenal'in Saka, Lewis-Skelley, Nwaneri, Martinelli, Dowman gibi heriflerden aldığı katkı ortada
Çok aciliyeti yok şampiyonluğu versin öyle transfer yapariz

arsenal ve arteta için sabretmenin karşılıgı denilebilir aynen pep-barca gibi adam 3 tane 11 cıkarabilecek kadro kurdu fakat her oyuncuyu oynatıp form tutturdu

ve bazı oyunculardan özel oyuncu yarattı merino gibi os bir adamı firminoya çevirdi herif formayı vermıyor

örnek çok..ama arteta ve arsenal bu senenin avrupada en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt