Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Demek istediğim kadroda orta sahamız bu kadar dar olamaz ya8 değil 6-8 oynayan biri lazim oburude 8-10 oynayan biri lazim ilkayi ekonomik kullanalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek istediğim kadroda orta sahamız bu kadar dar olamaz ya8 değil 6-8 oynayan biri lazim oburude 8-10 oynayan biri lazim ilkayi ekonomik kullanalim
Berkanla Kaan varmış işte. Hiç süre vermiyor ama varmış.Demek istediğim kadroda orta sahamız bu kadar dar olamaz ya
Zuahahahahah ulan naptın şaşşşş
Hakem ve yönetim konusu ortada zaten. Orda sözün bittiği yerdeyiz.Bal + orul orul operasyon evlatlarının ittirmesiyle yürüyorlar. Bu kadar pasif yönetim yüzünden resmen sahada bizi katlettiler. Bize bunu yapmaya cürret edebilen şerefsizler anadolu kulüplerine neler neler yapmaz görüyoruz işte.
Kırmızısı, penaltısı bitmez. Ama o kadar rezil ve o kadar futbol yoksunu bir kulüp ki, hala 11'e 11 tamamlanan bir maçı kazanabilmiş değiller.
Skriniar'ın kırmızısını vermemek, ulan kırmızıyı geçtim faulu vermemek ne demek? Bi de bu en bariz pozisyon, İsmail'in %100 sarısını vermemek, Kazımcan'ı saha dışına alıp bizi 10 kişi oynatmak, oyuncu değişikliği esnasında Uğurcan'a sarı kart vermek, Barış'a patır kütür dalan Semedo'ya faul vermeyip Barış faul yaptı demek, say say bitmez. Hala kalkıp bazı ılıklar da bu maç özelinde takım eleştirisi yapıyor. Takımının içinden geçiyorlar hala ılık ılık konuşanlar dolu ortada.
Zuahahahahah ulan naptın şaşşşş
Benim adım RACIR
Sırtıma vurunca ACIR
Hakem ve yönetim konusu ortada zaten. Orda sözün bittiği yerdeyiz.
Maçtan önce beraberliği herkes kabul ederdi ama uzatmada yemek sinir bozucu oldu. Yediren kişilerin oyuna sonradan giren kişiler olması ise daha da sinir bozucu oldu. Hoca her zaman olduğu gibi Fener maçına çok iyi hazırlamış takımı ama maçı da kendi hatasıyla verdi. Kendi emeğini bir nevi çöpe attı bir yerde. Yoksa beraberlik hakem mevzusunu da sayarsak kötü sonuç değil. Hoca Icardi'den hiçbir şey olmayacağını, zırt pırt maç içinde tandemi degistirmesinin bir fayda sağlamadığını görmeli. Aynı şeyi USG maçında da yaptı, yine gol yedik... Neyse, bu hafta başaktan bir sürpriz bekliyorum.
verdiğin örnek kel alakaAcil Transferlik bir durum yok
Sakat oyuncular geri dönmeli
Bosta kalan iki yabanci oyuncu kontenjani kullanilir yani abartmaya gerek yok kadro yeterli
Arsenal’in kadrosundan bir hafta icinde sekiz on oyuncu eksilsin bakalim ne duruma düsecekler
Önemli olan kadro’yu tamamen kullanmak rotasyon yapmak ve oyuncularin fit kalmalarini saglamak
Berkan‘dan Yusef‘tan falan iyidir herhaldeBir haber vereyim kahveci boşa düşerse sözleşme fesih vs okan hoca isterim demis ,menajer arkadaşımla konuşurken söylemişti
Çok aciliyeti yok şampiyonluğu versin öyle transfer yaparizverdiğin örnek kel alaka
Arsenal'in bu sezon ciddi sayıda maç kaçıran topçuları:
- Havertz
- G.Jesus
- Gyökeres
- Madueke
- Saka
- Trossard
- Martinelli
- Ödegaard
- Nörgaard
- Ben White
- Hincapie
- Saliba
- Gabriel
Herifler şu an as stoper ikilisi, belki de dünyanın en iyi stoper ikilisi (Saliba Gabriel) sakat ama aramıyorlar, çünkü oraya Mosquera ve Hincapie gibi çok iyi iki oyuncu aldılar yazın
Santrforların üçü de arazi, orada oynayabilen Madueke de sakatlandı, ama Merino ile falan götürüyorlar, geçtiğimiz sezonlarda da Merino'yu atmışlardı oraya
Oyun aklı diyebileceğimiz, yokken hep aradıkları Ödegaard sezonun çoğunu kaçırdı ama oraya da Eze'yi aldıkları ve Nwaneri/Dowman gibi gencolara süre verdikleri için pek aramadılar
Ben White ligdeki en iyi birkaç bekten biriyken gidip Timber'ı aldılar, o daha bile iyi formayı vermiyor herif
Arsenal bu konuda verilecek en son örnektir
Her pozisyonda en az iki tane çok iyi topçu var ve hepsine bol bol dakika verip oynatıyorlar. Ciddi sakatlık sıkıntıları yaşasalar da yollarını buluyorlar
kadro kuracaksan Arsenal gibi kuracaksın. tabii biz o kadar harcayamayız ama o şekilde harcamalıyız
bir taraf çok iyi öbür taraf çok kötü gitmiyor sezon. bunda genco yetiştirememenin de etkisi var tabii
Arsenal'in Saka, Lewis-Skelley, Nwaneri, Martinelli, Dowman gibi heriflerden aldığı katkı ortada