GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prens ve dilencinin hikayesi gibi nobet.

Dun posterleri susleyen adam bugun yedekten oyuna girerken kufur yiyor. Yine dun yuzune bakmadigin adam simdi posterleri susluyor. Demek ki neymis? Insan ne oldum degil, ne olacagim demeliymis.

Bu durumda diğerlerinin yanında ben Arda’ya da suç bulurum. Eğer gelecek vaat ediyorsan bu tür pozisyonlar parlayacağın yerler olmalı.
Bu pozisyon icin bir an gec kalirsan gol oluyor tecrübeli stoperde yedirebilir. Önceki dedigim gibi 2 dk. uzatma kalmis ne edip yapip orta yaptirmaycan orada. Neyse olan oldu artik bugünkü maca gecelim.

Yusuf Demir'i adamdan saymıyorum 4 kontenjan boş bırakmak akıl tutulması hele orta saha konusunda yine doğru işler yapamadık.

Lemina + Osimhen yoksa resmen duman atıyoruz takım Anadolu vari haline dönüyor devre arası benzer özelliklere sahip hem orta saha hem de forvet lazım isimli olmasına gerek yok asker olsun yeter.

Lemina hem kadıköy hem de bu maçta 90'ar dakika tamamlasa herhalde çok rahat 2 galibiyet alırdık tam bir büyük takım olgunluğunda rakiplere pozisyon vermeden bitirirdik.

Sara vasat ve yetersiz
Lemina maalesef 2 mac var 3 mac yok
Ilkay dökülüyor
Berkan ve Kaan‘i saymiyorum

Orta sahada bir tek Torreira var.

Bakalim orta saha düsmani Okan Ocak‘ta orta saha istememeye devam edecek mi

2 orta saha almayan haindir

Su aspordakilere bak hemen penaltiyi gectiler hemen. Kirmiziyi hic konu etmeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt