Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.200
- 734
- 658
oyuncum kalmadı diyorsun o zaman frankowskiyi zanioloyu tutsaydın ya da yerlerine adam aldırsaydın 2 senedir aynı mevzu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende torreiraya takıkdın
ben icardi için bekledim çünki efsanemiz
okadar hakkı var bizde icardiyi uğurcanls singoyla ahmetle yusufla aynı şartlarda değerlendiremem
ama artık ümidimi kestim yeterince kredide verdi bu taraftar
Ya gecmisten cikalim ya, oyle mantik mi olur gecmiste Hagi de vardi. Getir bulabilirsen.bu paraları vermeden öncede şampiyon oluyorduk
hatta avrupada kupa alıyorduk!
gs okan burukla kurulmadı!
kimseye ne bu bütçeler verildi ne böyle kaliteli topçular

Ya gecmisten cikalim ya, oyle mantik mi olur gecmiste Hagi de vardi. Getir bulabilirsen.
Sen bugunku maasin ile 3 sene onceki maasin ile ayni alisverisi yapabiliyormusun?
orası öyle abicim ama takım üzerinde inanılmaz bir gerginlik varÜff Cuma'dan maç kazandık. Sevinin işte, neyi paylaşamıyonuz hala yav? Geri kalan takımlar debelensin dursun şimdi bütün hafta sonu.
![]()
Darağacından aldı ki bunun için bedel ödendi.Cendereden çıktık gibi. Rize deplasmanına kadar görece yumuşak takımlar var. (Süper kupa ve TR kupası maçları önemli değil) Şu Afrika kupası belası da bir bitsin, sakatlar falan iyileşir, devre arası bir iki takviye olur, ivmeleniriz büyük ihtimal. Osi çok önemli mucize bir gol attı resmen bugün. Ligi kaybetmemek lazımdı.
Ya gecmisten cikalim ya, oyle mantik mi olur gecmiste Hagi de vardi. Getir bulabilirsen.
Sen bugunku maasin ile 3 sene onceki maasin ile ayni alisverisi yapabiliyormusun?
Lucescu gibi biri mi gelsin istiyorsun?3 sene önce ki maaşımla bugün ki maaşım arasında ki fark maximum %20 dir
bütçe farkı şuan %1000
aynı değil
biz 1 milyon euroluk bütçelerle transfer edip şampiyon oluyorduk ve çok daha güzel oynuyorduk
Halim abim benim <3orası öyle abicim ama takım üzerinde inanılmaz bir gerginlik var
hoca diken üstünde
kadro cok eksık
ve en vahimi kulüp sahipsiz ne yönetici ne baskan bugun olanları bizden misliyle cıkarırlar diye tırsıyor millet
Yenilsek zaten şu an kulaklar kıpkırmızı sayıp sövüyorduk.Üff Cuma'dan maç kazandık. Sevinin işte, neyi paylaşamıyonuz hala yav? Geri kalan takımlar debelensin dursun şimdi bütün hafta sonu.
![]()